- Reaction score
- 4.327
Για πες φίλε. Παίζουν καλά;
παιζουν ανησυχητικά καλα....και βεβαια απορω πως μπορει να παιζουν τα ακομα καλυτερα της ιδιας εταιρειας...Για πες φίλε. Παίζουν καλά;
παιζουν πολυ καλυτερα απο αυτα που ειχα (η μερα με τη νυχτα φυσικα).. για το pc παντα,logitech z906Σε σχέση με τι ;;;
ναι καλα....  εγώ έχω ήδη έτοιμη την παραγγελία για τον άλλο μήνα 2 Α8Χ και ένα A77X
όλα για πώληση άμεσα
![]()
Θα κάνω καλό unboxingπαιζουν ανησυχητικά καλα....και βεβαια απορω πως μπορει να παιζουν τα ακομα καλυτερα της ιδιας εταιρειας...
[DOUBLEPOST=1559316243][/DOUBLEPOST]
παιζουν πολυ καλυτερα απο αυτα που ειχα (η μερα με τη νυχτα φυσικα).. για το pc παντα,logitech z906
αλλωστε τα z906 δεν τα ειχα παρει για την ποιοτητα τους αλλα για το 5καναλο στο δωματιο.
σε καμια περιπτωση δεν ειναι συγκρίσιμα καθως ειναι και αλλη κατηγορια το ενα με το αλλο.
σε σχεση με dali ikon 2 mkII του ht παιζουν πιο μπασατα,πιο καθαρα στις μεσαιες,πιο ελεγχομενες ψηλες κ πιο δυνατα χωρις να κουραζονται.
[DOUBLEPOST=1559316284][/DOUBLEPOST]
ναι καλα....![]()
UpΜιας και με ρωτήσατε περι των ενεργων...
H αληθεια ειναι οτι αγορασα 2 ηχεια για το pc καθως εκει κανω την περισσότερη χρηση. Ακροαση μουσικης κυριως και οι υπολοιπες βασικες καθημερινες αναγκες. Βεβαια παντα ηθελα να παρω ενεργα και καπως ετσι να μπλεξω με dac με xlr καλωδια αντικραδασμικες βασεις και να ακουσω αυτο το κατι διαφορετικο περι ενεργων που ολοι λενε και τα τοσα καλα που κρυβουν. Οσους ρωτησα μου ειπαν οτι το μελλον ειναι σ'αυτα.
Πηγα σε καποια καταστηματα,ακουσα,ειδα,προβληματιστηκα αρκετα και οταν ακουσα τ'αγαπημενα μου Adam λεω δε μπορει να παιζουν τοσο "αληθινα" χωρις να χρωματιζουν. Βασικα δεν ηθελα να το πιστεψω. Η λεπτομερεια στις υψηλες και η διαυγεια των μεσαιων ειναι κατι που δεν το υπολογιζα. Τα ηχεια δε συγχωρουν, βγαζουν καθε ατελεια περι μιξης,φωνητικών,δυναμικου ευρους και οτι τους δωσεις αυτο θα σου δωσουν.λεπτομερεια παντου. αν ειναι καλο το κομματι (πχ flac) τοτε θα το απολαυσεις. Aκομα και σε μερικα mp3 των 320kbps εντυπωσιαστηκα.
Πηγη: Pc
Dac: Cambridge Audio DacMagic Plus
Hχεια: Adam A7X.
Sub: Adam Sub8/10 υπο σκεψη
Βασεις: Ιsoacoustics Iso-puck
Kαλωδια: Inakustik 00405015 Premium stereo XLR - 1.5m
Θα δουμε περι του ht γιατι μπηκαμε σε μεγαλες σκεψεις.![]()
τι up να καμω μανα μου...αντι ν'ασχολουμαι με το ht....εφτιαξα νεο WC(τρυπησαν οι παλιοι σωληνες νερου..και ολα απο την αρχη)
Up με τα ενεργά αγορίνα, μπήκαν στο Ht η ακόμη?τι up να καμω μανα μου...αντι ν'ασχολουμαι με το ht....εφτιαξα νεο WC(τρυπησαν οι παλιοι σωληνες νερου..και ολα απο την αρχη)
με τα 2 ενεργα παιζω και μαθαινω!
θα βαλω υλικο ασχετο με το ht μολις ερθει και το sub.![]()
Πάρε tygon να 'σαι ήσυχος....τρυπησαν οι παλιοι σωληνες νερου..και ολα απο την αρχη
Έλα ...
Ακούει κανείς ;;;
Φωτό από το σέξυ wc θα βάλεις ;;;
ασε και το καλοκαιρι πινω λιγο παραπανω..Ευτυχώς που το πατάκι γράφει bath, για να μην κατρήσεις στην είσοδο αν έχεις πιει λίγο παραπάνω.![]()
Ρε daharis666....δηλαδη δε κρατιεσαι!μπράβο...πολύ ωραία δουλειά...
το βλέπεις και σου ρχεται να χ3σεις![]()
για καλό το είπα καλέ..Ρε daharis666....δηλαδη δε κρατιεσαι!Πεταγεσαι σαν τη π**ρδη κ λες τα δικα σου!
Μ αρεσεις ομως!![]()