- Reaction score
- 1.223
Σωστα.Oppo 203
(Τα dsd δισκάκια ειναι πεντακάναλα, όχι 16κάναλα)
Ευχαριστω.
Σωστα.Oppo 203
(Τα dsd δισκάκια ειναι πεντακάναλα, όχι 16κάναλα)
εξαιρετικο απο ...σε pcmΔεν αποκωδικοποιεί dsd, εγώ έτσι κι αλλιώς όλα αυτά τα μετατρέπω σε pcm μέσω του player.
Με τι συνδεεις το Sony στον Trinnov?Εγώ από το sony που παίζει sacd, δε κάνει pcm και δείχνει dsd στην έξοδο.
δεν περναει dsdΟ Emotiva αν τον ταϊσεις DSD, δεν το περνάει απο το Dirac, το αφήνει παρθένο και αμόλυντο .
Οπότε και γω έβαλα απο τότε το oppo να το μετατρέπει σε pcm, για να έχω ισοστάθμιση.
Με μπέρδεψε τώρα ο Εαρ, δεν καταλαβαίνω αν ο Trinnov το παίζει πράγματι ως dsd, ή το μετατρέπει αυτός. Και αν το παίζει ως dsd, λειτουργεί το Optimizer?
Να γράψει mail ο @TERMATOGAZI στον κολλητό του τον Αντουάν να μάθουμε απο έγκυρη πηγή.
(Οχι πως με νοιάζει κιόλας, μια χαρά είναι το pcm, κουβέντα να γίνεται)
Και το RME ADI-2 DAC δεν κάνει ισοστάθμιση το σήμα DSD. Αυτό γίνεται λόγω τεχνικής αδυναμίας (ή αύξησης κόστους λόγου χάριν με προσθήκη κάποιου chip) ή άποψης;Ο Emotiva αν τον ταϊσεις DSD, δεν το περνάει απο το Dirac, το αφήνει παρθένο και αμόλυντο .
Δεν ξέρωΚαι το RME ADI-2 DAC δεν κάνει ισοστάθμιση το σήμα DSD. Αυτό γίνεται λόγω τεχνικής αδυναμίας (ή αύξησης κόστους λόγου χάριν με προσθήκη κάποιου chip) ή άποψης;
Δεν το έχω ξαναδείΚαλησπερα.Απο εδω εχει παρει κανεις τιποτα;
Εχω κανει μια παραγγελια και ενω ηταν διαθεσιμα τα αλμπουμ με 2-3 μερες για αποστολη,μετα την παραγγελεια τα δειχνει με 1-2 βδομαδες χρονο αποστολης.
Εστειλα και δυο μαιλ να δω τι γινεται,αλλα δεν εχω παρει απαντηση.
Μπαίνει παραγγελία
Επανέρχομαι με μια προειδοποίηση για τα δισκάκια της Pentatone: Μπορεί να έχουν σημαντική καλλιτεχνική αξία, και να ακούγονται εξαιρετικά, αλλά είναι τετρακάναλα (το γράφουν αλλά το αγνόησα ) και όχι πεντακάναλα.Από την Pentatone, remasters από πολυκάναλες ηχογραφήσεις του παρελθόντος της Deutsche Grammophon
http://www.pentatonemusic.com/series/4
View attachment 128014 View attachment 128015 View attachment 128016 View attachment 128017 View attachment 128018
Although recorded in multi-channel sound, these unmissable performances have previously been available only in the conventional two-channel stereo format. Using state of the art technology which avoids the need for re-mixing, PENTATONE’s engineers have remastered the original studio tapes to bring the performances to life as originally intended: in compelling and pristine multi-channel sound.