Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 52.297
- nostalgia section . . .
Αυτό με τη μυρωδιά... το έχω και εγώ το φετίχ και πολλές ακόμα έχουν "φρέσκια" γεύση αφού είναι τριπλά κλεισμένες σε κουτιά. Αυτό θα πει απόλαυση με όλες τις αισθήσεις (ακόμα δεν έχω φάει ταινία)...Καλησπέρα σε όλους φίλους και μη της κασέτας.
Εγώ ακόμα γράφω κασέτες στο Pioneer CT-F700 που έχω κληρονομήσει από τον μπαμπά. Μακράν από τις φθηνές κασέτες λάτρεψα και λατρεύω τις TDK AD καθώς και τις MAXELL όλες. Οι MAXELL είχαν και μια περίεργη μυρωδιά που μου άρεσε και κάποιες που έχω ακόμα κάπως την έχουν διατηρήσει. Μέσα στις κασέτες που είχαν περάσει από τον χέρι μου έχω και κάποιες χρωμίου της RAKS οι οποίες ήταν πολύ της μόδας στα 90s και στα 00s. Τις θυμάστε; Δεν ήταν και πολύ high end αλλά το αποτέλεσμα της εγγραφής ήταν πολύ καλό.
Φιλικά Κωνσταντίνος
[DOUBLEPOST=1558608642][/DOUBLEPOST]http://vintagecassettes.com/raks/raks.htm
Δεν είπαμε ότι κάνεις πλάκα...Δεν κάνω πλάκα, είχα αγοράσει κουτί των 10, με δραχμές φυσικά. Αθήνα..
Είμαι στο κυνήγι των ακριβών κασέτων εδώ και καιρό.
Εάν αυτές των 0.7 € γράφονται αξιοπρεπώς ( έστω με Dolby B ή C) τότε μπορούν να κάνουν την δουλειά τους στο παλιάμαξο.
Παράλληλα θα κάνω δοκιμές και με παλιές γραμμένες ήδη έτσι ώστε να δημιουργήσω μια πλήρης σειρά μουσικής σε κασέτες για το παλιάμαξο. Τι να κάνω που το θέλω vintage !
Το κασσετόφωνο παρατηρείς να έχει πρόβλημα όταν βάζεις ur90;Είμαι στο κυνήγι των ακριβών κασέτων εδώ και καιρό.
Εάν αυτές των 0.7 € γράφονται αξιοπρεπώς ( έστω με Dolby B ή C) τότε μπορούν να κάνουν την δουλειά τους στο παλιάμαξο.
Παράλληλα θα κάνω δοκιμές και με παλιές γραμμένες ήδη έτσι ώστε να δημιουργήσω μια πλήρης σειρά μουσικής σε κασέτες για το παλιάμαξο. Τι να κάνω που το θέλω vintage !
Δηλαδή;Το pinch roller φταίει.