- Reaction score
- 2.541
Αν εφερε 10 πριν 2 χρονια και του εχουν μεινει 5,μπορει να θελει να τα στειλει για να φερει επιπλεον 4000 ή 3000 που τα δινει πιο ευκολα.
Λεω εγω τωρα.
Λεω εγω τωρα.
Όταν βγήκε άλλαξε σειρά... Οπότε κατά εκεί πάει δλδ 0000 με μια βελτίωση 2-3 dbΓιατί να κάνει ξεστοκάρισμα? Υπάρχει περίπτωση να αλλάζει το μοντέλο?
έχουμε ακούσει κάτι για pb 6000 ας πούμε?
Φορτωσα με δικο μου μεταφορεα.Σε ποια κούριερ έδωσες εντολή παραλαβής; Πόσο σε χρέωσαν;
μπορεί να τους κάνουν πίπες οι Ρουμάνες με κάθε μπαλέτα...Απορία ρε παιδιά...
Τι σκ@τά τιμή κάνει η SVS στους Ρουμάνους και πουλάνε τόσο χαμηλά; Έχει τόσο μεγάλο περιθώριο κέρδους που οι υπόλοιποι αντιπρόσωποι τρίβουν τα χέρια τους με τα πελατάκια που αγοράζουν SVS
μπορεί να τους μετρήσει στο νήμα...H Ultimate Audio γνωρίζει άραγε πόσους πελάτες έχει χάσει;
μπα...αφήνουν δαχτυλιές αυτάΆντε ξεκινήστε την παραγγελία οι dayton άκηδες,δεν έχετε δικαιολογίες τώρα με τέτοιες τιμές.
παλέτα..φτου!μπορεί να τους κάνουν πίπες οι Ρουμάνες με κάθε μπαλέτα...
δεν μασάνε τούτοι...τα φορτώνουν στο αμάξι και τραβάνε στα ρουμανάκια για.....''σερβις''Για την εγγύηση, που προφανώς δεν καλύπτει Ελλάδα, δεν προβληματιζεστε;
Στο θέμα εγγύηση η svs δεν κοιτάει χώρα προέλευσης. Αρκεί να κάνεις ένα register το serial και είσαι έτοιμος για 5 χρόνια.Για την εγγύηση, που προφανώς δεν καλύπτει Ελλάδα, δεν προβληματιζεστε;
Θα το υποστουμε και αυτο , περναω και απο Αλεξανδρουπολη σταση αν θελεις...δεν μασάνε τούτοι...τα φορτώνουν στο αμάξι και τραβάνε στα ρουμανάκια για.....''σερβις''
Ενα mail στην εταιρια κατευθειαν και θα μαθεις...Καλό αυτό. Το κατάστημα έχει καλές τιμές και σε άλλα προϊόντα π. χ. τελικούς.
Άραγε ισχύει το ίδιο;
γιατί? από νορθματσεντόνια δεν πάει?Θα το υποστουμε και αυτο , περναω και απο Αλεξανδρουπολη σταση αν θελεις...
Στα 16 hz παιζει πιο δυνατα το svs , μεχρι τα 40 λιγο καλυτερα το svs λογω χαμηλων παραμορφοσεων , απο τα 40 και πανω το xtz σκοτωνει.Τελικά είναι καλύτερο το PB16Ultra από το XTZ3x12 ή όχι;
Με τη μειωμένη τιμή του SVS είναι και άμεσα συγκρίσιμα στο διχίλιαρο.
Ποσά σαμπ έχεις εσυ?Στειλτο σε μενα εχω χωρο μπολικο στο σπιτακι