- Reaction score
- 80.044
καλά δεν ξέρω αν είναι ...αλλά το edge of tomorrow το βλέπω χωρίς τσαφ-τσουφειναι καλα αυτα ;
εχεις καμια μετρηση ;
Υ.Γ. τόσα σου είχα στείλει καλέ....τα σβησες?
καλά δεν ξέρω αν είναι ...αλλά το edge of tomorrow το βλέπω χωρίς τσαφ-τσουφειναι καλα αυτα ;
εχεις καμια μετρηση ;
Oύτε κλατς κλούτς κ(λ)άνει;καλά δεν ξέρω αν είναι ...αλλά το edge of tomorrow το βλέπω χωρίς τσαφ-τσουφ
δεν παίρνω και όρκο....αλλά κάτσε να ρωτήσω τον γείτονα μόλις πάω σπιτ...Oύτε κλατς κλούτς κ(λ)άνει;
τι μου θύμησες...ταινιάρα...reference τιγκα στην παραμορφωση εισαι Nταρι Νταρι ;
αυτο το παιζεις ;
Η υπερβολή της υπερβολής η συγκεκριμένη ταινία.reference τιγκα στην παραμορφωση εισαι Nταρι Νταρι ;
αυτο το παιζεις ;
Αν την βρεις πες μου και μεναδεν παίρνω και όρκο....αλλά κάτσε να ρωτήσω τον γείτονα μόλις πάω σπιτ...
τι μου θύμησες...ταινιάρα...
θα την βρω σε νέα έκδοση και θα σου πω το ΣΚ
βρε άι πάενε αποδω !Η υπερβολή της υπερβολής η συγκεκριμένη ταινία.
δεν μάθαμε να ζούμε με φρένα εμείςεκει στην αρχη που θελει να βγει το ζωντανο, κατεβασε 10db το volume
Τερμα το γκαζι Χαρη και το Γωγουλινι να κραταει την κρυσταλιεραδεν μάθαμε να ζούμε με φρένα εμείς
Στο θέμα χαμηλού αναφέρομαι. Την έχεις ακούσει?βρε άι πάενε αποδω !
ζεις επικίνδυνα. δώσε αν σου βαστάει +10 dbδεν μάθαμε να ζούμε με φρένα εμείς
Μάλλον κανένα πλάστη θα κρατάει για να του σπάσει τα καρύδια.Τερμα το γκαζι Χαρη και το Γωγουλινι να κραταει την κρυσταλιερα
το μόνο που θυμάμαι ήταν εκείνος ο απόκοσμος ήχος-σάλπιγγα...κατά τα άλλα έχουμε δει και έχουμε δει...και δεν κωλώσαμεΣτο θέμα χαμηλού αναφέρομαι. Την έχεις ακούσει?
ζεις επικίνδυνα. δώσε αν σου βαστάει +10 db
πές μόνο την ώρα που θα το κάνεις να βγώ στη βεράντα να δω το θέαμα
2 είναι...να βάλω και την Μάρθα(πεθερά) να κρατάει?Τερμα το γκαζι Χαρη και το Γωγουλινι να κραταει την κρυσταλιερα
βρήκες άτομο με στόχο....θα μου γμήσει τα παΐδια μέχρι να βρει καρύδιαΜάλλον κανένα πλάστη θα κρατάει για να του σπάσει τα καρύδια.
Που να ήταν και κανένας μάραντζ. Εκεί να δεις χάλαζμαΧαλασμένο μηχάνημα θαχεις στο σαλόνι