- Reaction score
- 60
ναι! συγκεκριμενα το δοκιμασα και στο LFE αλλα και στο LFE+main
ναι! συγκεκριμενα το δοκιμασα και στο LFE αλλα και στο LFE+main
Αυτό δεν το είχα πειράξει. Μόλις το έκανα. Όποτε πιθανότατα να ήταν αυτό το πρόβλημα μου ε;Δεν κατάλαβα, σου δούλεψε? Δε λέω στο menu speakers να βάλεις το lfe + main. Οταν διαλέξεις stereo. Στο menu audio να ενεργοποιήσεις το sub στο surround parameters.
το sub έχει απενεργοποίηση του stand by?Τελικα το προβλημα παραμενει. Το sub ειναι stand by και δεν αναβει μεχρι να παω απο options>all stereo. Αγνωστος ο λογος!
Μπορεί και να κάνω και λάθος αλλά μου φαίνεται πως δεν έχει τρέξει το setup μμε το μικρόφωνο κλπ.το sub έχει απενεργοποίηση του stand by?
έχεις άλλο καλώδιο rca να δοκιμάσεις?
το audyssey το έχεις τρέξει?
η ένταση του sub πόσα db είναι στον μαραντζ?
έκανες τα update του μαραντζ μήπως έχεις κάποιο Bug?
κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στον ενισχυτή και ξανα τρέξε το setup
αν όχι ΚΑΚΩΣ!!Μπορεί και να κάνω και λάθος αλλά μου φαίνεται πως δεν έχει τρέξει το setup μμε το μικρόφωνο κλπ.
Ισχυει οτι δεν εχω τρεξει το audyssey γιατι ειμαι σε φαση μετακομισης και δεν το χω σπιτι! Θα προσπαθησω αυριο να το φερω μηπως βοηθηθει η κατασταση.αν όχι ΚΑΚΩΣ!!
Αλλά ας μας πει...πριν του βάλουμε τις φωνές
μια φορά θυμάμαι είχε συμβεί σε κάποιον και έφταιγε η χαμηλή στάθμη του sub
τσάμπα τυραννιέσαι τότε...Ισχυει οτι δεν εχω τρεξει το audyssey γιατι ειμαι σε φαση μετακομισης και δεν το χω σπιτι! Θα προσπαθησω αυριο να το φερω μηπως βοηθηθει η κατασταση.
το ελεγε και ο bonepeeler για να ειμαι ειλικρινης και απλα δεν βρηκα χρονο να το βρω και να το εγκαταστησω. λαθος μου λοιπον! Με τη πρωτη ευκαιρεια θα το τρεξω και θα ενημερωσωτσάμπα τυραννιέσαι τότε...
καλα κανει....αν θες εσυ λιγο χαμηλο ακομα, ανεβασε το λιγο (εννοειτε μετα την ισοσταθμιση που θα κανει )To yamaha Μου Yst 515 που δεν μπορούμε να το πούμε και σοβαρό ή ισχυρό τέλος πάντων, ο marantz απαιτεί κατά την μέτρηση το volume να βρίσκεται κάτω από το 1/4!!! αλλιώς δεν προχωρά στην διαδικασία.
βγάλ' το από stand by και άσ' το στο on. Δουλεύει τότε;Το sub ειναι stand by
Όχι! Και ανοιχτό να είναι πάλι δεν λειτουργεί αν δεν επιλέξω στέρεοβγάλ' το από stand by και άσ' το στο on. Δουλεύει τότε;