- Reaction score
- 59
All stereo από τα optionsstereo ή all stereo που έγραφες πριν;
All stereo από τα optionsstereo ή all stereo που έγραφες πριν;
Τίποτα. Δοκίμασε και πές μας. Λογικά δε πρέπει να έχεις θέμα.το τελευταίο βήμα δεν το είχα κάνει ποτέ και ίσως αυτό να είναι η αιτία! Σε ευχαριστώ!
Το έκανα και δείχνει να δουλεύει. Έκλεισα/άνοιξα ενισχυτή και ο ενισχυτής στο Stand by άναψε και λειτούργησε.Τίποτα. Δοκίμασε και πές μας. Λογικά δε πρέπει να έχεις θέμα.
Άστο όπως είναι δεν το βγάζειςΕπείγουσα ερώτηση διότι ήδη έχω έτοιμο το μικρόφωνο για μέτρηση.
Το μικρόφωνο, έχει κάτι σαν αυτοκόλλητο - τσόχα ? στην κορυφή, το βγάζουμε ή όχι?
Post automatically merged:
Κανείς????
Αν είναι κάποιος τύπου προστατευτικό το βγάζεις αν δεν κάνω λάθος, εγώ θυμάμαι ο Denon μου είχε και το βγαλα και φάνηκε η μεταλική σίτα του μικροφώνου.Επείγουσα ερώτηση διότι ήδη έχω έτοιμο το μικρόφωνο για μέτρηση.
Το μικρόφωνο, έχει κάτι σαν αυτοκόλλητο - τσόχα ? στην κορυφή, το βγάζουμε ή όχι?
Post automatically merged:
Κανείς????
Γιατί έχεις δώσει + 7 στα λεβελ των ηχείων η σε κάποιο απο ολα, για να παει 98 πρέπει να 0 κ κάτωΜπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι ενω η ενταση ειναι 0-98 ο ενισχυτης δεν παει πανω απο 91?
View attachment 137716
Εννοείται ότι δεν είναι αυτό!Γιατί έχει ενεργοποιημένο το volume limit. Μπές στο μενού και άλλαξέτο.
αυτό είναι πιθανό, θα το τσεκάρω! Ευχαριστώ!Γιατί έχεις δώσει + 7 στα λεβελ των ηχείων η σε κάποιο απο ολα, για να παει 98 πρέπει να 0 κ κάτω
Λάθος θυμόμουν. ¨όταν παίζεις κάτι με Heos ή AirplayΈχεις ενεργοποιημένο κάποιο πρόγραμμα.