- Reaction score
- 99.350
Κάποιο link;Έχουν συμφωνήσει τα 3 forma σε μια θέση εμπρός ηχείων και πίσω ώστε να παίζουν και τα 3 καλά (δλδ LR και τα ύψος τους και Sb LR και τα ύψος τους...
Κάποιο link;Έχουν συμφωνήσει τα 3 forma σε μια θέση εμπρός ηχείων και πίσω ώστε να παίζουν και τα 3 καλά (δλδ LR και τα ύψος τους και Sb LR και τα ύψος τους...
Βαλε ένα σχεδιάγραμμαΔεν το είπα καλά...και μάλλον δεν τα ξέρεις κιόλας... Έχουν συμφωνήσει τα 3 forma σε μια θέση εμπρός ηχείων και πίσω ώστε να παίζουν και τα 3 καλά (δλδ LR και τα ύψος τους και Sb LR και τα ύψος τους... Εννοείτε ότι το χουν όλοι οι av που υποστηρίζουν και τα 3 forma.. Ο ενδιαφερόμενος λοιπόν τα βάζει έτσι και απλά επιλεγη τις μοίρες ανύψωσης...
Εσύ όταν τα βάλεις θα μας δείξεις το 3D του Trinnov και θα σου πω πως ταχείς βάλει
δεν χρειαζεται λινκ καλε ....απο την στιγμη που υπαρχει στους av η δυνατοτητα να παιζουν και τα 3 formats..Κάποιο link;
...αναλογα τις μοιρες επιλογης(φτανει να εισαι μεσα στα προβλεπομενα και των τριων formats)θα εχεις τα πανω πιο κοντα η μακρυα στα ηχεια βασης οπως δειχνει η φωτο....δλδ 30-40 μοιρες εισαι μεσα και στα 3Βαλε ένα σχεδιάγραμμα
Ok, δεν εχω ματαξαναδει τετοιο πραμα:Τί παλικάρι είναι αυτό; Δικός μου με τόσα ειτισια εκεί μέσα!
Εγώ δεν καταλαβαίνω τι πουλάνε πια και βγάζουν τόσα χρήματα.Ok, δεν εχω ματαξαναδει τετοιο πραμα:
Ok, δεν εχω ματαξαναδει τετοιο πραμα:
Εγώ δεν καταλαβαίνω τι πουλάνε πια και βγάζουν τόσα χρήματα.
Τα ηχεία βάσης ( 7 ) θάχουν το ίδιο ύψος;Αν κατάλαβα καλά, πλησιάζοντας τις 30 μοίρες ανύψωση, και εφόσον τα ηχεία δεν κοιτάνε καθέτως απο το ταβάνι προς τα κάτω, είμαστε κοντά και στα δυο φορμάτ.
Προς τις 60 μοίρες, απομακρυνόμαστε απο το Auro3d.
Κάπου στις 40 μοίρες ειναι αποδεκτό;
Θα κατέβουν λίγο τα surround , οσο παίρνει για να μην καίγονται απο το καλοριφέρ και να μην κοπανανε κεφάλια. Θα καταλήξουν κάπου στις 10 μοίρες πιο ψηλα απο τα main.Τα ηχεία βάσης ( 7 ) θάχουν το ίδιο ύψος;
2.80ρε dimi, 3μ plus αποσταση εχεις ;
....γιατι ειχα την εντυπωση οτι ηταν 2.5μ !!!!!!!!
α καλα θυμομουν2.80
Το δωμάτιο είναι 2.70 ύψος.α καλα θυμομουν
γιατι στα βγαζει ετσιι ;
δεν θαπρεπε να σου δειχνει τις σωστες αποστασεις και ας εχεις βαλει λαθος μετρα(αποτι ειδα) ;
...εχεις και το ιδο υψος στο δωματιο ;