D
deleted user 10898
Guest
Ότι και να λέτε το έχουν ακούσει.
Εδώ άκουσαν το ρούτερ.
Γατάκια low end ..
Εδώ άκουσαν το ρούτερ.
Γατάκια low end ..
δυστυχώς έτσι είναι...Ότι και να λέτε το έχουν ακούσει.
Εδώ άκουσαν το ρούτερ.
Γατάκια low end ..
επειδή ήμουν παρών, το ρούτερ ακούστηκε. Αλλά σε σημείο που δεν θα μπορούσε να επηρεάσει τη πληροφορία ( επικοινωνία του player με τη συσκευή που το ήλεγχε ).Ότι και να λέτε το έχουν ακούσει.
Εδώ άκουσαν το ρούτερ.
Γατάκια low end ..
Ας γίνει ένα συγκριτικό για την κατευθυντικότητα interconnect και ηχείων για να δούμε αν ακούγονται διαφορές.Εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει τελευταία είναι ότι το φόρουμ έχει ατονήσει εντελώς, μα εντελώς.
Βγαίνει ο άλλος θέλω βοήθεια για στήσιμο πι Καπ, και φεύγει με δύο Κλάιν Μάιν αγκαλιά .....
Εάν δεν υπήρχαν και τα Καλώδια κάπου κάπου, να υπάρχει αυτή η ένταση, η αντιπαράθεση τι θα λέγατε ?
Πόσο ποιά να γράψετε για τα Harbeth του αγαπητού φίλου του Λάκη?
Ευτυχώς μας ενώνουν και μας απογειώνουν τα Καλώδια
Έτσι για νά'χαμε να λέγαμε .
Με 35000 διαπραγματεύομαι ελευθέρας στο Μέγαρο, ωρέ. Μη σου πω ότι καβατζώνω πριβέ θεωρείο. Για να μη μιλήσω για το τελικό κόστος ενός συστήματος που θα φοράει τουλάχιστον ένα καλώδιο 35000$.$35.000 λέει αυτός, από εκεί που το βρήκα.
Έχει και βελάκι και left.
Όχι παίζουμε.
Ειναι Συριζάτο αυτό. Το άλλο το δεξί είναι Μητσοτάκικο. Έτσι για να υπάρχει balance.
Τη Φωφώ δεν βλέπω και ανησυχώ. Θα είναι στα interconnects, αυτά τα ψηφιακά που είναι μόνα τους.
View attachment 130825
Κάποιος βεβαίως θα μπορούσε να σημειώσει ότι η θωράκιση στους αγωγούς τροφοδοσίας έστω και αν δεν εξυπηρετούσε τους ίδιους θα ήταν χρήσιμη για να προφυλάξει γειτονικούς αγωγούς μεταφέροντες ιδίως χαμηλού πλάτους σήματα από την Η/Μ ακτινοβολία που θα εξέπεμπαν αναπόφευκτα οι πρώτοι.τα καλώδια τροφοδοσίας είναι καλό να ΜΗΝ έχουν μόνωση, αλλιώς αυξάνεται η χωρητικότητα του καλωδίου.. το ρεύμα έτσι έχει σχεδιαστεί δυο αγωγοί και γείωση.. μια εναλλάξ πλέξη να ακυρώνει (τον υποτιθέμενο μηδαμινό θόρυβο που μπορεί ν' αναπτυχθεί στο 1-2 μέτρα καλωδίου) είναι αρκετή.. φτιάχνω καλώδια χωρίς θωράκιση και είναι πιο ήσυχα από αυτά που έχουν..
Είναι δε ακόμα πιο δύσκολο έως ανέφικτον όταν στηρίζει ο ακροατής τη συναισθηματική του εμπλοκή σε συσκευές αντί για το ίδιο το περιεχόμενο....Το να στησεις ένα αξιοπρεπες σύστημα σήμερα είναι εύκολο και φθηνό.
Το να στησεις ένα σύστημα που όταν το ακούς εξεταστικα να μη βρίσκεις κανένα ψεγάδι
είναι πανακριβο μεν αλλά κι αυτό εύκολο.
Το να στησεις όμως ένα σύστημα και να πετυχαίνεις
την συναισθηματικη εμπλοκή σου σ'αυτο που ακούς είναι πολύ δύσκολο.
Ο Λαμποκορνατος το πετυχαίνει αυτό.
Και έχει αφήσει πίσω του τον φαύλο κύκλο των αλλαγων. Αυτό το αέναο κυνήγι της ουράς
που οφείλεται ακριβώς σε αυτό το έλλειμμα συναισθηματικής εμπλοκής.
Χαίρομαι αφάνταστα,καθότι σε αυτό το ύψος θα προέκυπτε ο συντονισμός της ΑΤ ART-9 + βιδοπαξιμάδια προσαρμοσμένης στον SME που έχω διαθέσιμο...Καλα καλα....... για μισο χερτζ θα το δεκτω ......
Εχεις και το πλεονεκτημα του fluid damping με τον SME που μπορεις να πειραματιστεις.Πολλοι κατοχοι SME το παραγνωριζουν αυτο,ενω ειναι πολυ χρησιμο σε αρκετες περιπτωσεις.Χαίρομαι αφάνταστα,καθότι σε αυτό το ύψος θα προέκυπτε ο συντονισμός της ΑΤ ART-9 + βιδοπαξιμάδια προσαρμοσμένης στον SME που έχω διαθέσιμο....
Το μαυρο καποιο αλλο κομμα θυμιζει
Φυσικά έχει φορά. Από την μία είναι γυαλιστερό και από την άλλη δεν είναι.Είχε τυλίξει το σάντουιτς με την σωστή μεριά του αλουμινόχαρτου όμως?
Διότι ακούγονται φωνές ότι και το αλουμινόχαρτο έχει φορά.
Ρε συ ημιθεε, ρωτάς κάτι πράγματα όμως!Αααα, αυτό το δις γουέη απ δεντόξερα. Για πες λίγο, το στρώσιμο την αυξάνει την κατευθυντικότητα, ή τη μειώνει;
Φτάνει να μην είναι τυφλό και εκτεθουμε ανεπανόρθωτα παιδγια..!!Ας γίνει ένα συγκριτικό για την κατευθυντικότητα interconnect και ηχείων για να δούμε αν ακούγονται διαφορές.
Εννοείται τυφλό. Και θα πρότεινα να μη γίνει αλλαγή της κατεύθυνσης για να γράψει ο καθένας τις διαφορές που άκουσε.Φτάνει να μην είναι τυφλό και εκτεθουμε ανεπανόρθωτα παιδγια..!!
Ηθικόν δίδαγμα:Αααα, αυτό το δις γουέη απ δεντόξερα. Για πες λίγο, το στρώσιμο την αυξάνει την κατευθυντικότητα, ή τη μειώνει;
Θα φταίει το σύστημα τότε ρε!100 ευρώ στοιχηματάκι απο εμένα, σε όποιον αναγνωρίσει 16/20 φορές σε τυφλό ΑΒΧ τεστ την κατευθυντικότητα.
Σε οποιοδήποτε σύστημα. Στο δικό τους σύστημα. Το σούπερ αποκαλυπτικό. Στη σαλοκουζίνα.Θα φταίει το σύστημα τότε ρε!
Δε θα είναι αρκούντως αποκαλυπτικό!!
Εννοείται τυφλό. Και θα πρότεινα να μη γίνει αλλαγή της κατεύθυνσης για να γράψει ο καθένας τις διαφορές που άκουσε.
100 ευρώ στοιχηματάκι απο εμένα, σε όποιον αναγνωρίσει 16/20 φορές σε τυφλό ΑΒΧ τεστ την κατευθυντικότητα.
Θα φταίει το σύστημα τότε ρε!
Δε θα είναι αρκούντως αποκαλυπτικό!!
εντέλει για όλα υπάρχει και η αντίστοιχη παροιμία,έστω και στη αγγλική:Σε οποιοδήποτε σύστημα. Στο δικό τους σύστημα. Το σούπερ αποκαλυπτικό. Στη σαλοκουζίνα.