Το σύστημα μου

Reaction score
11.421
να ρωτησω εγω κατι, που αν και θα εμπλακω και δεν πρεπει, θελω να το ρωτησω. αμα οντως ο ΠΑΗς δεν παλευεται, γιατι χαλατε χρονο απο την μερα σας να συνομιλειται μεταξυ του; λες και το μονο νημα στο avsite ειναι του ΠΑΗ; νομιζω οχι. γιατι τοτε χαλατε τον χρονο σας δασκαλευοντας τον, ενω αυτος δεν γουσταρει;

εν ολιγης, αμα δεν σας αρεσει, γιατι ειστε ακομα εδω;
Έχουμε σταματήσει να βλέπουμε τηλεόραση. Καλύτερη ψυχαγωγία είναι κάτι τέτοια θέματα.
Τα PCM είναι τα κινέζικα ηχεία ,ενώ τα εγγλέζικα είναι τα PMC .
Σωστή η παρατήρηση, του Σταύρου
Το διόρθωσα, συγγνώμη!

Αν ήσουν.Δεν είσαι όμως,αφελές μου πλάσμα!
Εγώ αφελής γιατί; Εσύ μπερδεύεσαι.

Reaction score
3.038
Έχουμε σταματήσει να βλέπουμε τηλεόραση. Καλύτερη ψυχαγωγία είναι κάτι τέτοια θέματα.

Το διόρθωσα, συγγνώμη!

Εγώ αφελής γιατί; Εσύ μπερδεύεσαι.
Είσαι αφελής διότι νομίζεις ότι οι άλλοι θα υιοθετήσουν την πρακτική σου.

Reaction score
3.038
Ότι
Ποιά πρακτική; Ότι κάνω τι; Ότι συμβουλεύω άλλους να κάνουν τί;
Ότι βάζεις τον εαυτό σου στη θέση των άλλων.
Έχω όμως ένα παράπονο.Δεν υπάρχει κάποιος πιο πονηρός;Μετά τον @Bhutia το χάος;

Reaction score
2.018
Γιατί ?
Και η JBL νομίζω έχει βγάλει κάτι παρόμοιο .
Δεν έχει ξύλο από κιτρινο μαόνι Αμαζονίου και πόδια από κόκκαλο απολιθωμένου αλιγάτορα, ούτε οι κωνοι των μεγαφώνων είναι κρυογεννετικα επεξεργασμένο ποτσοδερμα τιρκουαζ ρινόκερου.

Το δε κροσιβερ είναι με πυκνωτές mkp μαλαπερδανιοu και τα πηνεια...δεν έχουν Πηνεία παίζουν χωρίς αυτά.

Σκατα θα παίζει

Reaction score
1.822
καλα ε την προηγουμενη φορα που πηγα με τον μικρο μου αδερφο σε ενα motorshow τα ειδα ολα ε, για δειτε
1000002767.jpg
1000002766.jpg
1000002769.jpg

μιλαμε κατι σαμπ θυρια, δεν εχω ξανα ακουσει τετοια ποιοτητα και πιστοτητα ηχου ποτε, και ο βλακας ετρεχα στο μοναχο και μαλακιες επειδη ηταν πασχα και καλα, οτι νανε. εδω κυριοι. 2 18αρια 20αρια ξερω γω, η απολυτη ποιοτητα, πιστοτητα και οαου. εντασεις τρελες, 126 dB!!! το κλανει το jbl σας! μονο μετρησεις δεν του ζητησα!!!! (καλα ενταξει ας μην μιλησουμε για το τι κανει στον χαιεντα.)

Reaction score
985
καλα ε την προηγουμενη φορα που πηγα με τον μικρο μου αδερφο σε ενα motorshow τα ειδα ολα ε, για δειτε View attachment 357414 View attachment 357415 View attachment 357416
μιλαμε κατι σαμπ θυρια, δεν εχω ξανα ακουσει τετοια ποιοτητα και πιστοτητα ηχου ποτε, και ο βλακας ετρεχα στο μοναχο και μαλακιες επειδη ηταν πασχα και καλα, οτι νανε. εδω κυριοι. 2 18αρια 20αρια ξερω γω, η απολυτη ποιοτητα, πιστοτητα και οαου. εντασεις τρελες, 126 dB!!! το κλανει το jbl σας! μονο μετρησεις δεν του ζητησα!!!! (καλα ενταξει ας μην μιλησουμε για το τι κανει στον χαιεντα.)
Τα καλώδια εχουν Βολφράμιο ή τίποτα χρέπια?

Reaction score
19.639
Τι έγινε, που χάθηκες εσύ ? :biggrin:
Ξεκίνησες να ακούς την λίστα μου και απορρόφηθηκες τελείως? :biggrin:
Λιγομιλητο σε βρίσκω τώρα τελευταία :biggrin:
Μου τελείωσαν όλες μου τις περσόνες αυτοί οι άνθρωποι του audio. Βαρέθηκα κιόλας να εφευρίσκω όλο νέες. :D

Κλασική θα αρχίσεις να ακούς καθόλου ή ακόμη με βλακείες "μουσικές" ασχολείσαι ; :D 😍

Reaction score
8.985
Μου τελείωσαν όλες μου τις περσόνες αυτοί οι άνθρωποι του audio. Βαρέθηκα κιόλας να εφευρίσκω όλο νέες. :D

Κλασική θα αρχίσεις να ακούς καθόλου ή ακόμη με βλακείες "μουσικές" ασχολείσαι ; :D 😍
Λίγα πράγματα από κλασική.:D

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.242
Members
38.293
Νεότερο μέλος
KosmasTR