- Reaction score
- 14.360
Alfa Romeo 75 Turbo ελληνική βελτιωμένη στα 410 PS + στην ανάβαση ριτσώνας..
Λίγα λές μάλλον...Ανευθυνός και επικίνδυνος για τους άλλους. Σε εγκληματικό βαθμό.Γρήγορος ναί.. ριψοκίνδυνος ναι.. Ανεγκέφαλος ναι..
Ghost Rider 2 με τίποτα! μα με τίποτα!!!
Εννοείται!!Λίγα λές μάλλον...Ανευθυνός και επικίνδυνος για τους άλλους. Σε εγκληματικό βαθμό.
Έλα τώρα.. μεταξύ μας.... κάτι τέτοιους, τους θαυμάζεις κιόλας.... η σύγκριση με τον ghostrider μιλάει από μόνη της.... Εξάλλου έχεις γράψει στο παρελθόν και για τα δικά σου παρόμοια κατορθώματα....Εννοείται!!
Μπορεί να φαντάζει εντυπωσιακό για όσους το βλέπουν εκ του ασφαλούς στις οθόνες των υπολογιστών & τηλεοράσεων τους, αλλά οι συνθήκες κάτω από τις οποίες υλοποιήθηκε αυτό το "εγχείρημα" χρήζουν σκληρής αντιμετώπισης από τον νόμο με τουλάχιστον φυλάκιση για τους πρωταγωνιστές!
Αλλο κλειστή ελεγχόμενη διαδρομή βλέπε (Isle Of Man), κ άλλο δημόσιοι δρόμοι!![]()
Θαυμάζω την ικανότητα κ όχι όλες τις συνθήκες κάτω από τις οποίες "βγαίνει" το κατόρθωμα.Έλα τώρα.. μεταξύ μας.... κάτι τέτοιους, τους θαυμάζεις κιόλας.... η σύγκριση με τον ghostrider μιλάει από μόνη της.... Εξάλλου έχεις γράψει στο παρελθόν και για τα δικά σου παρόμοια κατορθώματα....![]()
Οχι βέβαια!Ποτέ δεν θα καταλάβω πώς γίνεται ο δυνατός θόρυβος να είναι κατι επιθυμητό. Είτε πρόκειται για αμάξι είτε για μοτό. Ένας βασικός λόγος που τη μοτό μου την οδηγώ σε χαμηλές στροφές (στερούμενος μεγάλο μέρος της ισχύος της) είναι ότι στις ψηλές στροφές κάνει θόρυβο και ενοχλεί και μένα και τους γύρω μου. Πρέπει να είμαι παλαβός.
Και, αυτομάτως, υποχρεώνεις και τους γύρω σου να την ακούνε...Στην μηχανή όμως ρε φίλε θέλω όταν ανεβάζει 14.000 να την ακούω!![]()
Κάθε άλλο..!Και, αυτομάτως, υποχρεώνεις και τους γύρω σου να την ακούνε...
Είναι κι αυτή μια προσέγγιση. Ελληνικότατη, θα έλεγα.
Έτσι βγαίνει από το εργοστάσιο; Ή έτσι την "φτιάχνει" ο κομπλεξάρας που την αγόρασε;- υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις πχ Ferrari που το ρελαντί τους είναι κοντά στα 100db,,, το έχω μετρήσει σε ανοιχτό χώρο σε συνεργείο στο ένα μέτρο από την εξάτμιση
- έτσι βγαίνει από το εργοστάσιο , υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις . . . πχ τα μοντέλα AMG της Mercedes που έχουν κλαπέτα στην εξάτμιση και κάνουν εκκωφαντικά σκασίματα ( την κλείνουν στιγμιαία για διατήρηση της συμπίεσης λίγο περισσότερο , και μετά την εκτονώνουν απότομα ) . . . η ίδια η εταιρεία δεν το ονομάζει εξάτμιση αλλά σύστημα εκτόνωσης καυσαερίων , αφού λειτουργεί σαν συνέχεια των κυλίνδρων καύσης . . . η AMG είναι ο επίσημος βελτιωτής της MercedesΈτσι βγαίνει από το εργοστάσιο; Ή έτσι την "φτιάχνει" ο κομπλεξάρας που την αγόρασε;
.