- Reaction score
- 137.235
Εδώ είναι το πουλάκι μου...Για βάλε κάνα λινκ να κ@υλωσουμε
2 κιλοβάτ του δίνουν μαμά.
Γ@μα τα όλ οβερ...
Εδώ είναι το πουλάκι μου...Για βάλε κάνα λινκ να κ@υλωσουμε
πέραν του καρδιομπλαμπλα...που αυτό μπορεί να επιτευχθεί με σωστό εντοιχισμό...
Μεγάλη γκάμα έχουν
Με ελαφρό πολυ ελαφρό πηδουλο....καλοριζικα μ@ρη....καλοακουστα
δε μου λες, αν σταθεις ορθιος και κανεις πηδουλο βρικεις στην διαχυση ?
....αν ναι, προσεχε
Υπάρχει και η λύση να αλλάξω μονο το κεντρικο με αυτό και να είμαι με το ίδιο τουιτερ μπροστά .Αν και είναι λίγο κωμικό το ερώτημα, διότι η αξία των ηχείων και ενισχυτικών που έχεις τώρα είναι πολλαπλάσια των φτηνών Άνταμ που λες, θα σου απαντήσω.
Τα α77 είναι μεγαλύτερη σειρά από τα τ7β, και υπερδιπλάσιου κοστολογιου, αλλά παρόλα αυτά, εκτιμώ πως είναι πολύ πιο "κοντά" ηχητικά αυτά τα 2 ηχεία, από ότι τα ηχεία που τώρα έχεις, καθώς τα μπροστινά σου ηχεία είναι τέρατα σε σχέση με τα σαραουντ.
Βεβαίως, είναι ακατάλληλα τα τ7β για απόσταση ακρόασης μεγαλύτερη (ή ίση) των 2 μέτρων, είναι απλώς μια λάθος επιλογή για τέτοια χρήση.
Δε θα πρότεινα σε καμία περίπτωση τα 7-ιντσα Άνταμ για απόσταση ακρόασης μεγαλύτερη των 1,8μ.
Παρόλα αυτά όμως, το σεταπ που προτείνεις, αν τοποθετηθεί ως προβλέπεται (1,7-1,8μ απόσταση ακρόασης) και όλα τα ηχεία απέχουν το ίδιο από σένα, εκτιμώ ότι θα ακούσεις καλύτερα από ότι ακούς τώρα. Χωρίς προβλήματα ούτε στις στάθμες, ούτε πουθενά.
Προφανώς δεν συνιστώ την μίξη α77 με τ7β, θα πρότεινα όλα να είναι ίδια, όμοια, δηλαδή θα πρότεινα α77 παντού.
Απόσταση ακρόασης όχι >2,3μ.
Με α77 παντού, θα γίνεις άρχοντας. Κλάσεις ανώτερο τελικό αποτέλεσμα από αυτό που έχεις, σε κάθε παράμετρο.
Βεβαίως, θα πρέπει να τα συμπληρώσεις υποχρεωτικά με τα ομόσταυλα σαμπ. Όσα αντέχει η τσέπη σου. Έχει μεγάλα σαμπ η Άνταμ, έχει σοβαρές επιλογές. Πάρε 2 τα μεγαλύτερα που μπορείς, και αργότερα πάρε άλλα δύο όμοια.
Μήπως είναι μικρό για τα main που έχεις;Υπάρχει και η λύση να αλλάξω μονο το κεντρικο με αυτό και να είμαι με το ίδιο τουιτερ μπροστά .
https://www.athensproaudio.gr/el/fo...MIn4qrqNPi4wIVxeJ3Ch3dqwu5EAAYASAAEgITBvD_BwE
δεν κατάλαβες που το πάει...?Μήπως είναι μικρό για τα main που έχεις;
Όχιδεν κατάλαβες που το πάει...?
ποιο γνωστότατο μέλος μπορεί να διαθέσει τα συγκεκριμένα ενεργά ως ολοκληρωμένη λύση πακέτο προς πώληση κατόπιν πιέσεως?
Και αυτός τι θα πάρει μετά;ποιο γνωστότατο μέλος μπορεί να διαθέσει τα συγκεκριμένα ενεργά ως ολοκληρωμένη λύση πακέτο προς πώληση κατόπιν πιέσεως?
Και αυτός τι θα πάρει μετά;
Δεν εχεις αδικο αφου εχω ενισχυτη ..παντως το υπαρχον κεντρικο μου δεν μπορεις να φανταστεις ποσο δυνατα και ποιοτικα παιζει.
ιζ μαη μπαντΠόσο με ξέρετε.
Ναι, αλλά δεν έχει τουίτερ βηρυλλιου.παντως το υπαρχον κεντρικο μου δεν μπορεις να φανταστεις ποσο δυνατα και ποιοτικα παιζει.
Ναι ρε γαμωτο για αυτο με τρωει να το δωσω να παρω με βηρυλλιοΝαι, αλλά δεν έχει τουίτερ βηρυλλιου
Δυστυχως τα Focal δεν εχουνΜακη εάν τα φοκαλ έχουν 4 μΠορνες πίσω τους πάρε φιουζιον να κανείς διενισχυση και ξεφορτώσου τους τελικούς σου. Θα έχεις ΚΑΙ ρέστα ΚΑΙ τα ηχεία θα παίξουν στο μέγιστο που μπορούν να παίξουν.
Παραπέρα είναι μόνο τα ενεργά.