- Reaction score
- 498
Προτεινόμενος τίτλος:
Τελικά χρειάζεται μίνιμουμ 2 subwoofer, και ένας ενισχυτής που να παίζει επαρκώς τα ηχεία σου, αν δεν έχεις ενεργά.
Προτεινόμενος τίτλος:
Τελικά χρειάζεται μίνιμουμ 2 subwoofer, και ένας ενισχυτής που να παίζει επαρκώς τα ηχεία σου, αν δεν έχεις ενεργά.
Δεκτές οι ακουστικές σου εντυπώσεις, μη αποδεκτές οι "προσπάθειες ερμηνείας αυτών" που δίνεις.δεν μπορούσαν να παίξουν δυνατά και σωστάδιότι αυτός ο προ υπερφόρτωνε τον τελικόενώ με τον hegel
Άσε τις ερμηνείες.το sub δεν έχει κρος και γι αυτό είναι απαραίτητο το κρος του av
κατεβαίνει μέχρι τους 40 κύκλουςκαι δεν είναι τόσο μουσικόγια να δέσει σωστά με τα atc
Και για να σε προλάβω, αυτό θα είναι το επόμενο σφάλμα σου.και για να σας προλάβω μελλοντικά θα προστεθεί και κάποιο sub κλειστού τύπου με hi level inputs
να πω υπεροδηγούσε καλύτερα και αν όχι πωςΔεκτές οι ακουστικές σου εντυπώσεις, μη αποδεκτές οι "προσπάθειες ερμηνείας αυτών" που δίνεις.
Γιατί η γη γυρίζει.τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνετε
Ή ήταν ανεπαρκής οδήγηση των τελικών σταδίων, που πολύ αμφιβάλλω, ή ήταν υψηλές στάθμες χαμηλών συχνοτήτων, που τσιτωσαν τελικό και ηχεία.να πω υπεροδηγούσε καλύτερα και αν όχι πως
το πρωτο- μιλάμε για το 5" ATC mid / woofer, έχεις τέτοιο στο αμάξι, ή το Soft Dome Mid-Range? (- που είναι πιο εύκολο - λέμε τώρα- στην οδήγηση).
Δεν γίνεται να συνηγορήσω με τα συμπεράσματα του νηματοθέτη και σκοπός είναι να μην καλλιεργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις.πήρα πρόσφατα τα atc scm-7 v2 για χώρο 12 τετραγωνικών αλλά δεν ήμουν σίγουρος ότι μπορούσα να τα παίξω με τα ενισχυτικά μου- pioneer vsx ax5i για προ και vincent sp 331 τελικό. οι μουσικές παίζονται μέσω υπολογιστή sony vaio+arcam rdac από tidal και να συμπληρώσω ότι υπάρχει και sub ένα παλιό δωδεκάιντσο της fbt. επειδή ο τελικός είναι αναβαθμισμένος με πυκνωτές nippon και έχει αποκτήσει άλλα δυναμικά πίστευα πως θα έχω ένα αποδεκτό αποτέλεσμα " τελικά είχα ένα πολύ γλυκό ήχο σε χαμηλές έως μέτριες σχετικά εντάσεις .αποφάσισα ότι θέλω ένα καλύτερο προ για να έχω δυναμικά και βρήκα για καλή μου τύχη ένα hegel p20 εκθεσιακό σε κάποιο κατάστημα" λοιπόν τα ηχεία παίζουν σαν δαπέδου εντάξει ως εκεί που φτάνουν και η επόμενη αναβάθμιση θα είναι σίγουρα ένας καλύτερος τελικός και μετά sub να επισημάνω όλα αυτά σε μικρό χώρο.
Αν ειναι τα v3 να μου τα πουλησεις σε παρακαλω. Μολις τα βαρεθεις.τα ηχεία είναι τα v3 τα έγραψα λάθος στο αρχικό post τώρα επί του θέματος αν κατάλαβα καλά το setup με τον av ήταν πιο σωστό αφού ήταν κροσαρισμένα στους 80 κύκλους λοιπόν ευχαριστώ για τις απαντήσεις και θα το ξαναδώ το θέμα
Dapost θέλω πραγματικά να το δεχθώ,αλλά σε μικρά δωμάτια με ζώνη αποκοπής που θα ξεκινούσε από τα ανώτερα όρια της πρώτης οκτάβας,οποιαδήποτε διάταξη ανάκλασης μπάσου από ομόλογο sub που θα ήταν ζυγοσταθμισμένη ώστε να συντονιζόταν η διάταξη στις επίμαχες συχνότητες ή και κάτω από αυτές θα τη λογάριαζα ως επίφοβη για ομαλή ενσωμάτωση.Και φυσικα τα κλειστα μικρα ηχεια σαν τα συγκεκριμενα λογω της απουσιας οπης ειναι αρκετα πιο ευκολο να ευθυγραμμιστουν με σαμπ. Τα οποια δεν ειναι απαραίτητο να ειναι κλειστα. Πιο σημαντικο για καλο δεσιμο ειναι τα σαμπ να παιζουν μουσικη και οχι βομβους και βουητα τουλαχιστον μεχρι τα 100, 150 και βαλε hertz.
σε 12 τμ αυτο το ηχειο ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ SUB.Εναν τελικο 2χ 150 κ πανω (ιδανικα 300 watt) .Απλά με atc ξεχνα οτι θα ακουσεις μουσικη και θα ευχαριστηθεις σε ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΕΣΟΥΨΗΛΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ.
κανένας από τους δυο δεν κάνει.σε 12 τμ αυτο το ηχειο ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ SUB.Εναν τελικο 2χ 150 κ πανω (ιδανικα 300 watt) .Απλά με atc ξεχνα οτι θα ακουσεις μουσικη και θα ευχαριστηθεις σε ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΕΣΟΥΨΗΛΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ.
Το κροσάρισμα σε σήμα υψηλού πλάτους (hi-level) είναι ακατάλληλον,δι ανηλίκους,ενηλίκους,άγγλους,γάλλους,πορτογάλους και λοιπούς μικροαστούς και μεγαλοαστούς,θρήσκους και άθρησκους,ανθρώπους και απανθρώπους.επίσης μια τελευταία ερώτηση αν ήθελα να χρησιμοποιήσω τον hegel δεν θα υπήρχε η δυνατότητα προσθήκης δύο μικρών sub με hi level input output που να κροσάρουν το σήμα που πάει σε κάθε ηχείο έτσι ώστε να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα ευχαριστώ