Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.066
2 μαμος 440ml , 1 πιλς 440ml, 2-3 δακτυλα ουισκι (σε 6 ωρες) last night.
οριζοντια, ηταν γυρω στα 3-4 σφυνακιαΟριζόντια η κάθετα τα δάχτυλα;
Λογότυπο και εταιρία ούτε που το είχα προσέξει, η γεύση πάντως κλωτσάει προς το χειρότερο για τα δικά μου γούστα.Ναι, αλλαξε η εταιρεια παραγωγης, το λογοτυπο και φυσικα και η γεύση.
Ουίσκι, τί ουίσκι?2 μαμος 440ml , 1 πιλς 440ml, 2-3 δακτυλα ουισκι (σε 6 ωρες) last night.
παντα bushmills, ναι δεν το διευκρινησα.. παραληψη, αλλα σημερα η μερα ειναι τερμα αθλια.Ουίσκι, τί ουίσκι?
παντα bushmills, ναι δεν το διευκρινησα.. παραληψη, αλλα σημερα η μερα ειναι τερμα αθλια.
Εύχομαι να στρώσει και γρήγορα η κωλομέρα....παντα bushmills, ναι δεν το διευκρινησα.. παραληψη, αλλα σημερα η μερα ειναι τερμα αθλια.
ευχαριστω Μιτσουμπαε.. cheers!Εύχομαι να στρώσει και γρήγορα η κωλομέρα....
- συμφωνώ , αν και είναι κάπως γλυκιά για τα γούστα μουΔοκίμασα σήμερα στο πόδι αυτή τη μπύρα για πρώτη φορά
View attachment 134507
Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ, δυνατή σε αλκοόλ αλλά και γεύση, Μπράβο στη άλφα, το πάει πολύ καλά!!
Το περίεργο είναι ότι τη βγάζει μόνο σε αλουμινένιο μεγάλο 500μλ κουτάκι και όχι σε μπουκάλι.
Θεωρώ πως το αλουμίνιο αλλάζει αρκετά τη γεύση και τη επιγευση μιας μπύρας, ελπίζω στη πορεία να το δούμε και σε μπουκάλι.
Έχει γίνει χάλια. Τίποτα.Παλιά η συγκεκριμένη μου άρεσε πολύ, πλέον είναι λες και κάτι άλλαξε στη συνταγή.
Έχεις καταλάβει κάτι αντίστοιχο ή φταίει η δική μου γεύση?
Παλιά η συγκεκριμένη μου άρεσε πολύ, πλέον είναι λες και κάτι άλλαξε στη συνταγή.
Έχεις καταλάβει κάτι αντίστοιχο ή φταίει η δική μου γεύση?