- Reaction score
- 2.577
Ρε φιλε αυτο εχει βιδωτο καπακι, καστορελαιο για κινητηρεςΠροσοχή...
Εμεις πινουμε μονο Brunello di Montalcino Κωλοσομπρο
Ρε φιλε αυτο εχει βιδωτο καπακι, καστορελαιο για κινητηρεςΠροσοχή...
Δεν το γνωρίζω αυτό, πάντως σε σύγκριση άλλης μπύρας που υπάρχει και σε γυάλινο μπουκάλι η διαφορά στους γευστικους μου κάλυκες είναι εμφανής- συμφωνώ , αν και είναι κάπως γλυκιά για τα γούστα μου
- το αλουμίνιο δεν είναι εσωτερικά επενδυμένο με πολύ λεπτό στρώμα πλαστικού ;
Συμφωνώ, όταν άλλαξε το λογότυπο δεν έδωσα σημασία, θεώρησα φευγαλέα πως ήταν ανανέωση.Έχει γίνει χάλια. Τίποτα.
Ήταν και γ@μω τις μπύρες...
Τι εννοείς ? Αληθεια δεν ξερεις?Έχουμε κάποιον ``επιστήμονα`` για whiskey να με συμβουλεύσει,τι έχω..?
Τα είχα αγοράσει και τα 2 μαζί 380€ πρίν καμμιά 10ετία και θέλω να δώ αν έχει ανέβει η τιμή τους,στο διαδύκτιο βλέπω διάφορα οπότε είπα να ρωτήσω και δώ!Τι εννοείς ? Αληθεια δεν ξερεις?
Μωρέ και γώ μαζί σου ,απλά το talisker είναι καπνιστό και δεν είναι της αρεσκείας μου(όταν το αγόρασα ούτε που ρώτησα),τώρα ζαχαρώνω ένα Glenfarclas 40...Σκεψου οτι κατά πάσα πιθανοτητα κι αυτος που θελει ν αγορασει ψαχνει στο διαδίκτυο.Αρα καπου εκει ειναι οι τιμες.Εγω θα τά πινα παντως.
Ενταξει ειναι σχετικα ήπιο.Δεν ειναι και lagavulin.Βεβαια περι ορέξεως......απλά το talisker είναι καπνιστό
ΝαιVet Τηνο εισαι ακομα?
Που βρίσκεται αυτό το ωραίο μέρος?
Οχι δεν καλύπτεται με φύλλο πλαστικού.- συμφωνώ , αν και είναι κάπως γλυκιά για τα γούστα μου
- το αλουμίνιο δεν είναι εσωτερικά επενδυμένο με πολύ λεπτό στρώμα πλαστικού ;