PURETONE
Ένα σκέτο "Π"
- Reaction score
- 4.017
Καλα ειναι.ψηλά ακούς ....
Καλα ειναι.ψηλά ακούς ....
Tον εαυτο μου να κλεψω βρε?Αν ανεβάζετε τα db, σε κάποια στάθμη θα ακούσετε.
Μην κλέβετε στα τεστ
Ποιοι να ανεβαζαμε? Μου μιλας στον πληυθντικο ????? χαχαχαΑν ανεβάζετε...............
Οχι μόνο σε σένα, όλοι κλέβουν σε αυτά τα τεστΠοιοι να ανεβαζαμε? Μου μιλας στον πληυθντικο ????? χαχαχα
Δεν κλέβουν βρε, απλώς δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει αυτό το τεστ και πως πραγματοποιείται.Οχι μόνο σε σένα, όλοι κλέβουν σε αυτά τα τεστ
Μην ξεχνάς τα studio (mics, mic-preamps, compressors-limiters etc) και τους κιθαρίστες.η μόνη ανθρώπινη δραστηριότητα που εξακολουθεί να χρησιμοποιεί ακόμη λυχνίες ... το high-end audio
Αυτο μου ζητησε για αυτο του απαντησα.Δεν κλέβουν βρε, απλώς δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει αυτό το τεστ και πως πραγματοποιείται.
Σιγά τα ωα. Λες και αναμένει κανείς εκπλήξεις στο κατώφλι ακουστοτητας...
Δε πειράζει, αλλαγή θέματος: ο Μπάτμαν λες να ακούει υπερήχους;
και μετά κατηγορούμε τα συστήματά μας για την παραμόρφωση που μας βάζουν ν' ακούμε οι στουντιάδεςΜην ξεχνάς τα studio (mics, mic-preamps, compressors-limiters etc) και τους κιθαρίστες.
Fragile harmonics survival yeah!Μην ξεχνάς τα studio (mics, mic-preamps, compressors-limiters etc) και τους κιθαρίστες.
τα ηλεκτρόνια επιβιώνουν στο κενό ενώ .... βασανίζονται στο κρυσταλλικό πλέγμα των τρανζίστορ ... έχουμε να κάνουμε με θρησκεία είναι ξεκάθαροFragile harmonics survival yeah!
FIR-type digital filters This type of filter has an established reputation for sound quality and features tonal quality with both dense, rich sound reverberations and crisp sound transients.Υπάρχει κάποιο νήμα για τα ψηφιακά φίλτρα και ειδικότερα για το Short Delay Filter;
Νομίζω δε χρειάζεται να το κουράζουμε, το high end θέλει παραμόρφωση. Όσο περισσότερο τόσο καλύτερα, αποκτά χαρακτήρα το άκουσμα. Σαν την κιθάρα του μποναμάσα ένα πράμα (που είναι και κάπως ειρωνικό αφού το όνομα αυτό στα νέα ελληνικά σημαίνει "τρως καλά" ).ΩΩΩ, σερ Πωλ...!!!
Review and Measurements of PS Audio PerfectWave DirectStream DAC
This is a review and detailed measurements of the PS Audio PerfectWave DirectStream DAC. It is on kind loan from a member. The unit that I have has the network "bridge" streaming option and costs US $6,899. Without that option it costs US $5,999. The DS DAC is quite heft with a textured matt...www.audiosciencereview.com
Στην τεχνική δοκιμή λέει κάπου:Προφανώς αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ότι υπάρχουν εκεί έξω άπειρα πράγματα που ακούγονται από μία χαρά έως εξαιρετικά και μετράνε άθλια.