- Reaction score
- 85.005
Καλά ,καλά, το φτιαξα, μην χάσεις εσύναι γιατρέ μου...να άρεις
Καλά ,καλά, το φτιαξα, μην χάσεις εσύναι γιατρέ μου...να άρεις
κομπλεξικέ!Καλά ,καλά, το φτιαξα, μην χάσεις εσύ
Αναβάθμιση χωρίς να χαλάσεις μια δραχμήΑσε την πλάκα και πες για τα settings του Auro που το εχεις ψάξει. Τι προτείνεις;
Δεν βγάζω τίποτα.Αναβάθμιση χωρίς να χαλάσεις μια δραχμή
Αφού παίζεις 110 μοίρες τα sur βγάλε τα πίσω και βάλε vog και κεντρικό ύψους
Δοκίμασε πως παίζεις μουσική-ταινίες με τα 7 κάτω και με τα 5 κατω ώστε να δεις πόσο χάνεις και αν χάνεις... Δλδ άκουσε 5.2.4 και 7.2.4
Μετα κάνε αυτό που λέω 5.2.6 και μας λες
Και αν σου λείπει το πίσω ρε παιδί μου πάρε αλλά δυο
Ακόμα 2 sub.Τις άλλες δυο να δούμε τι θα τις κάνω.
Μετά απο αρκετές εβδομάδες ακροάσεων (πριν και μετά τις διακοπές), έχω πλέον καταλήξει στην καμπύλη που μου αρέσει απόλυτα, για τις περισσότερες ηχογραφήσεις, κατηφορική περίπου 8db. Αυτή μου ταίριαξε, με τα γούστα μου και για τα χαρακτηριστικά των ηχείων και του χώρου, σε στάθμες λίγο πάνω-λίγο κάτω από Reference.
Αυτό λένε τα pdfΕπιτέλους είσαι στο σωστό δρόμο Όχι μόνο τι λένε τα .pdf αλλά και τι γουστάρουμε τέλος πάντων για τις μουσικές μας
χαχαχαχαχα ! ναι αλλά ο Toole που είναι το ευαγγέλιο εδώ μέσα λέει 10dbΑυτό λένε τα pdf
Ναι. Μόλις την μετρήσω, γιατί στην τελευταία που μέτρησα έκανα κάποιες αλλαγές, και δεν τις εχω μετρήσει. Μια από αυτές τις μέρες.Θα μας ποσταρεις τη καμπυλη που σου αρεσει?
Αλλάζουν οι ανεμιστήρες απο προβολέα;Οπου μπορω τους αλλαζω δν ξερω αν ειναι ευκολο ν;α τον αλλαξεις
Ο Toole είναι το ευαγγέλιο παντού.χαχαχαχαχα ! ναι αλλά ο Toole που είναι το ευαγγέλιο εδώ μέσα λέει 10db
Ναι. Μόλις την μετρήσω, γιατί στην τελευταία που μέτρησα έκανα κάποιες αλλαγές, και δεν τις εχω μετρήσει. Μια από αυτές τις μέρες.
Αλλάζουν οι ανεμιστήρες απο προβολέα;
Post automatically merged:
Ο Toole είναι το ευαγγέλιο παντού.
Και στο πρόσφατο βιβλίο του, στο ευαγγέλιο δηλαδή, θα βρεις τι λέει για τις καμπύλες.
Το αγόρασες;