- Reaction score
- 6.495
Δεν θα κερδισεις τιποτε ουσιαστικο με αλλαγη ανεμιστηρα,η ποσοτητα αερα ειναι αυτη που κανει θορυβο και αυτην χρειαζεται ο προβολεας για να ψυχθει...
Με ενοχλεί πολύ. Τοσο που προτιμώ να βλέπω SDR ταινίες.Εγω θα προτεινα να μην κάνεις τίποτα.
Άρα ξέρεις τη λύση.Τοσο που προτιμώ να βλέπω SDR ταινίες.
Με mad vr δεν παίζει;Η λύση του να μην πειράξεις κάτι δεν σου άρεσε μάλλον. Οκ Η άλλη λύση είναι ρύθμιση με την λαμπα στο Middle και HDR to SDR convertion. Μονο που αυτό για να γίνει σωστα θέλεις ένα Lumagen. Η φωτεινότητα στο Middle αρκεί μεχρι και 150 ίντσες.
Δεν θα εχω όφελος δυστυχώς. Αν παει πίσω περίπου τόοο όσο να πέσει πάνω από 3db η στάθμη, θα πλησιάζει τον πίσω τοίχο και θα παιρνει gain απο κει. Δεν νομίζω πως μπορει να πέσει πολύ περισσότερο.Παντως η αληθεια ειναι πως το μηχανημα το εχεις μισο μετρο πανω απο το κεφαλι σου. Μηπως αξιζει το μερεμετι να τον στειλεις πιο πισω; τα οπτικα του παιρνουν. Μπορει να βλεπεις και καλυτερα αν και μαλλον θα ειναι καπως πιο σκοτεινα ενα κλικ.
SDR βλέπω και τώρα, και πάρα πολύ ωραία (χάρη σε σένα), δεν νομίζω πως εχει νόημα Μανώλη.Η άλλη λύση είναι ρύθμιση με την λαμπα στο Middle και HDR to SDR convertion.
Υπάρχει; Εχεις πρόταση;Να δωσεις τον προβολεα (σε μενα) και να παρεις αλλον πιο αθορυβο.
βάλε και έναν προ πακέτο...γιατί ο τρίνοβ δεν έχει έξοδο....
Είσαι αρχηγόςμικρόφωνο στον προβολέα και αναπαραγωγή του ήχου σε ανάποδη φάση από τα πάνω κανάλια atmos