- Reaction score
- 11.190
Κάνε μια ερώτηση, δωρεάν είναι.η αποστολή στην Κύπρο (θεωρώ ότι) είναι απαγορευτική από πλευράς κόστους
EDIT: Τώρα είδα το EDIT σου.
Κάνε μια ερώτηση, δωρεάν είναι.η αποστολή στην Κύπρο (θεωρώ ότι) είναι απαγορευτική από πλευράς κόστους
ΜάντεψεΓιατί δεν συζητάει κάποιος το ΧΤΖ 3x12;
Δεν είμαι μάντης.Μάντεψε
Κάτσε ήσυχα,μονοφωνικά θα το βάλει,όπως και τις...μετρήσεις με το ένα ηχείο....
Ενα είναι παράνομο
Αυτό πάντως που θα έπινα ο ίδιος στο όνομά του,δεν...θα σας το έδινα.Σωστά, συμφωνώ. Είναι κι ένας από τους λόγους που τα Temblor δεν "προκρίνονται" ως λύση.
...
Όσο για το 18s, ο @costas EAR "πίνει νερό στο όνομά του". Ε, κάτι (πολύ) παραπάνω ξέρει από εμένα, σίγουρα.
Δεν θα στο ζητούσαμε!Αυτό πάντως που θα έπινα ο ίδιος στο όνομά του,δεν...θα σας το έδινα.
Ρε Σατανά, τώρα είδα ότι έκανες edit στο προηγούμενο post σου! Θα το σκεφτώ!Εγώ πάντως, πρόταση σου έδωσα με 2 σαμπ σε σχετικά οικονομική τιμή ώστε να μη ξοδευτείς, και να κλείσεις δια παντός από σαμπ, να έχεις εκεί μέσα τόσο μπάσο που να μην το αντέχει ο οργανισμός σου, στάθμες Στάθη και βάλε, θα γίνει της κόλασης.
Ορίστε. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το άλμα.
Και ούτε θα έπρεπε να το πάρεις διότι μονάχο του το 18S είναι ΄΄λίγο΄΄ για τα δεδομένα στο δικό σου setup.Δεν θα στο ζητούσαμε!
Εχει.γιατί μετά τα sub θα αρχίσεις να ψάχνεσαι με dsp, με ισοσταθμίσεις και με διάφορα άλλα