wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.599
Προς το παρόν, έκανα κίνηση προς την επιλογή Α, περιμένω να τελεσφορήσει. Θα πάρει λίγο καιρό, αλλά έκανα σωστή επιλογή.Ωραία έχεις 2 κτήνη ηχεία σε εξαιρετικά διαμορφωμένο χώρο σχεδόν 16 τ.μ. Υπέροχα ξέρεις πόσο τυχερός είσαι?
Ξέρεις απλά σε τρώει όπως τρώει όλους μας.
Για μένα έχεις 2 επιλογές τουλάχιστον προσωπικά αυτές θα ακολουθούσα.
Επιλογή Α (Την έχεις εμπεδώσει σαν λύση κάνω ορθή επανάληψη)
Αγοράζεις 2 studio SUB επιπέδου. Θέλεις Νιουμαν 750 ή 850 ακόμα καλύτερα σου κάνει. θέλεις Genelec 7350 σου κάνει προσωπικά απλά επειδή τα ξέρω θα έβαζα 2 Dynaudio 18S τα ρίχνεις πριν τους τελικούς σου, κόβεις ράβεις βάσει μετρήσεων και είσαι έτοιμος.
***Τα αγοράζεις όποτε μπορείς δεν θα πάθεις τίποτα έχεις εξαιρετικό χώρο εξαιρετικά μηχανήματα μπορείς να περνάς καλά μέχρι να προσθέσεις ότι χρειάζεται. Μπορείς να καλείς φίλους να ακούτε μουσική μετά μπύρας ή καφέ ή τσάι ή ότι άλλο θέλετε το σημαντικό είναι όταν έχεις ρίξει τόσο κόπο και επένδυση να την χαρείς, and share the fun.
Eπιλογή Β
Βάζεις ένα πλάνο πώλησης των υπάρχοντων και πας σε ενεργές λύσεις για 16τμ διαμορφωμένο χώρο, καλέ μου άνθρωπε υπάρχουν εξαιρετικές λύσεις χωρίς να σκίσεις οικογενειακό προϋπολογισμό. Αν όχι τώρα βαλτά κάτω υπολόγισε και κάνε το σε βάθος χρόνου μέχρι τότε δες επανάληψη τα ***.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Η επιλογή Β, είπα κι άλλες φορές στο παρελθόν, δεν είναι εφικτή στο παρόν στάδιο.
Εν μακρύ καιρώ... In the longterm, που λένε και στο χωριό μου. Για πες, εσύ πόσα χρόνια έζησες με το δικάναλο και τα δοξασμένα Magnepan;Εν καιρώ αυτό πρέπει να γίνει...
Και φυσικά πολυκάναλο.