trane5587
JBL-Crown τέλος του δρόμου
- Reaction score
- 1.137
Καλησπέρα στο forum, κοίταζα τα παρακάτω subs της JBL:
το PRX815XLF:
www.jblpro.com
και το PRX818XLF:
www.jblpro.com
Το setup μου αποτελείται από τα 3677 μπροστά, 4 x 9300 για περιφερειακά και το svs pb 13 ultra σε σαλόνι 20 τμ. Η σκέψη είναι να αγοράσω δύο 15 αρια από τα παραπάνω ή δύο 18 αρια για να μπουν μπροστά και το svs να τοποθετηθεί πίσω από τον καναπέ.
Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:
Αρχικά αν τα συγκεκριμένα sub θα είναι κατάλληλα για ταινίες και επίσης ποιο από τα δύο, το 15 αρι ή το 18 αρι;
το PRX815XLF:
PRX815XLF Products | JBL Professional
The PRX815XLF 15” self-powered extended low frequency portable powered PA speaker is a member of the most advanced loudspeaker family in its class.
και το PRX818XLF:
PRX818XLF Products | JBL Professional
The PRX818XLF 18” self-powered extended low frequencyportable powered PA speaker is a member of the most advanced loudspeaker family in its class.
Το setup μου αποτελείται από τα 3677 μπροστά, 4 x 9300 για περιφερειακά και το svs pb 13 ultra σε σαλόνι 20 τμ. Η σκέψη είναι να αγοράσω δύο 15 αρια από τα παραπάνω ή δύο 18 αρια για να μπουν μπροστά και το svs να τοποθετηθεί πίσω από τον καναπέ.
Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:
Αρχικά αν τα συγκεκριμένα sub θα είναι κατάλληλα για ταινίες και επίσης ποιο από τα δύο, το 15 αρι ή το 18 αρι;