- Reaction score
- 2.815
Και το κερασάκι από την γυναίκα μου...
Πικάπ δεν θα πάρουμε;
Πικάπ δεν θα πάρουμε;
Θυμάμαι όταν απέκτησα το 1ο μου "σοβαρό" σύστημα και το είδε η τότε κοπέλα μου είπε: "καλό φαίνεται αλλά που είναι το ράδιο"?Και το κερασάκι από την γυναίκα μου...
Πικάπ δεν θα πάρουμε;![]()
Ρε γαμώτο μας κοροϊδεύουν ;
Μα το « πίστευε και μη ερεύνα « δεν έχει γούστο .
αυτο μας το ελεγε η θρησκευτικου στο λυκειο και παραδοξως ηταν υπερ του (1)- έχει . . . ανάλογα που βάζεις το κόμμα
- 1 ) '' πίστευε και μη , ερεύνα ''
- 2 ) '' πίστευε , και μη ερεύνα ''
.
Δε θέλω να στο χαλάσω αλλά το κόκκινο που βλέπεις δεν είναι το πραγματικό αποτέλεσμα αλλά το πώς θα γινόταν θεωρητικά σε σωστό χώρο βάση του target curve που έχεις φτιάξει.Μέχρι εδώ έφθασα μόνος μου.
Άμα σκεπάσω το τζάκι με κουβέρτα αλλάζει το sub προς το καλύτερο.
Προς το παρόν είμαι ικανοποιημένος.
Όταν αντικαταστήσω όλα τα ηχεία με ενεργά θα φωνάξω μάστορα να μου τα ισοσταθμίσει σωστα.
Post automatically merged:
Post automatically merged:
Το κόκκινο ναι είναι μετά την ισοστάθμιση ένα αποτέλεσμα που προκύπτει από αλγόριθμους.Κάτσε για να καταλάβω.
Υποτίθεται ότι ο ενισχυτής κάνει ισοστάθμιση.
Σου μετράει τον χώρο (πράσινο) και στον ισοσταθμίζει (κόκκινο) κάνοντας το upload.
Έτσι λέει το manual και έτσι διαβάζω παντού
Το πόσο σωστά το κάνει ένα πρόγραμμα σαν το audyssey είναι άλλη ιστορία.
Έχω καταλάβει κάτι λάθος;
...για το ιδιο πραγμα δεν μιλαμε? Το eq κοβει και ανεβαζει συχνοτητες ωστε να "ισοσταθμιστουν " βαση του επιθυμητου σου στοχου - target curve - . Μπερδευτηκα και εγω .Το κόκκινο ναι είναι μετά την ισοστάθμιση ένα αποτέλεσμα που προκύπτει από αλγόριθμους.
Είδε το πράσινο, του έφτιαξες μια καμπύλη με το app να πατήσει και σου βγάζει πώς θα ήταν το αποτέλεσμα βάση της καμπύλης.
Πρόσεξε κάτι βασικό.
Αυτό που φτιάχνεις με το app δεν είναι eq αν συχνότητα αλλά ένα tsrget curve.
Δλδ αυτό ότι βλέπει πάνω από τη κόκκινη γραμμή προσπαθεί να το κόψει και ότι είναι από κάτω να το ενισχύσει.
Γι'αυτό προσπάθησε να την διαμορφώνεις από το 0 και κάτω ώστε να μη χρειάζεται να προσθέσει db στις κοιλάδες αλλά να αφαιρέσει κορυφές.
γράφω ότι δεν είναι eq ανά συχνότητα. δλδ αν δεις ένα πρόβλημα στα 200hz δε πας να βάλεις μια τελεία στο πρόγραμμα ότι θα δώσεις ή θα αφαιρέσεις 4db πχ μόνο εκεί. Όπως κάνεις με ένα απλό eq 10 συχνοτήτων. η Τελεία που θα βάλεις στους 200 θα επηρεάσει μεγάλο εύρος ή και ολόκληρο το διάγραμμα....για το ιδιο πραγμα δεν μιλαμε? Το eq κοβει και ανεβαζει συχνοτητες ωστε να "ισοσταθμιστουν " βαση του επιθυμητου σου στοχου - target curve - . Μπερδευτηκα και εγω .