- Reaction score
- 6.224
Πρόσεχε γιατί θα το δει ο Κεφαλάς και δε σε βλέπω καλά. 

Άστον μωρέ, δεν κσέρει αφτος...Τα μπιενταμπλεγιού να τα αφήσεις ήσυχα![]()
Παρεξηγήθηκα τώρα
Την καλύτερη δουλειά έκανες. Όπως λες έτσι εύκολα θα πάρεις και άλλα.Πάει ο παππούς ο rotel . Έγινε τα πρώτα 2 ενεργά.
Προτιμήθηκε να είναι χαμηλής τιμής έτσι ώστε σιγά σιγά να γίνουν πολλά View attachment 137807
well done unboxing ????? photos ?????? τα 80 ειναι ??Πάει ο παππούς ο rotel . Έγινε τα πρώτα 2 ενεργά.
Προτιμήθηκε να είναι χαμηλής τιμής έτσι ώστε σιγά σιγά να γίνουν πολλά View attachment 137807
δεν ηταν οικονομικα στα γουστα του, πως θα δειχνει γιατρος !!!!Πρόσεχε γιατί θα το δει ο Κεφαλάς και δε σε βλέπω καλά.![]()
εγώ πάντως εδώ έβαλα μια πρόχειρη πριν και μετά σύγκριση του τι κάνει ο 7705 και το audyssey.Και ο 7705 μια χαρά είναι νομίζω.
Πρώτη εντύπωση είναι ότι παίζουν ξεκούρασταΠαίζνε;
Έτσι σκέφτηκα και εγώ . Δεν είναι όλη η ζωή ηχεία. Άμα τάχεις καλώς αλλιώς δεν αξίζει να κόψεις από αλλούΤην καλύτερη δουλειά έκανες. Όπως λες έτσι εύκολα θα πάρεις και άλλα.
Ο λάθος τρόπος που σκέφτονται οι φίλοι δικάναλοι είναι ότι ντε και καλά πρέπει όλα τα ηχεία 5, 7, 9, 11 όσα θέλει ο καθένας πρέπει να έχουν χιλιάρικα το καθένα.
Μου έδωσαν δώρο κάτι acousonics MS-PAD που δίνουν και κλίση στα ηχεία. Θα βάλω αυτά και βλέπω μετά αν δε...Θέλουν άλλη βάση, χαμηλά είναι.
Ναι τα 80 είναι . Μια ο λίγος χρόνος μια και έφευγα ,μια η λαχταροχαρά, τα ξεκούτιασα στο τσακ μπαμwell done unboxing ????? photos ?????? τα 80 ειναι ??![]()
Μονή είναι η βάση, γι'αυτό.Θέλουν άλλη βάση, χαμηλά είναι.
ΤρόμαξαΜονή είναι η βάση, γι'αυτό.
Άμα την κάνει διπλή, θα έρθουν στο σωστό ύψος.
Καλή βάση είναι, σα τα λεγκο είναι αυτές, μπαίνει η μία πάνω στην άλλη και χτίζεις μπάσο.
Ξεγραψου από το αβουσάιτ και πάνε πάρε μόνο ένα σαμπ (επιτρέπεται να το λες "μάι πρέσιους") και μην ακούς τους διαολους εδώ μέσα, είναι σατανιστές.Τρόμαξα![]()
Αυτά λέμε όλοι μας, που το γυρίσαμε σε ενεργά από εταιρείες με παράδοση στο στουντιακο στίβο....Πω ρε φίλε τι ακούς με λογικά λεφτά !!!!!
Τι χάλαγα ο μ@λ@κας τόσα χρόνια.