Astronaut Jr. 2ch hi-fi set up

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.381
ΙΜΗΟ: 5 μηνιάτικα.
Για τους βλαμμένοι, 6.
Μισού έτους έσοδα.

Στο αυτοκίνητο έχω ομοίως κάποια τέτοια αντιστοιχία. Ομοίως για το ενοίκιο της κατοικίας, βάσει απολαβών. Γενικά δηλαδή, μπορεί ο καθένας να αξιολογήσει την σημασία που έχει το κάθε χόμπι του, και να το εντάξει κάπως έτσι στον προσωπικό του προϋπολογισμό.
Έλα,μην το φέρνεις από δω και από κει,λέγε το ξεκάθαρα,το εισιτήριο για το αξιοπρεπές ακρόαμα ξεκινά από.. πεντοχίλιαρο και άνω.

Αντιπροσωπεύει αυτό το ισοδύναμο ΄΄πεντοχίλιαρον΄΄ της ...νέας τάξης πραγμάτων (New HiEnd Order).

Όξω οι δικαναλικοί από την...παράγκα.Είναι ΄΄παρακατιανοί΄΄ και χαλάνε τη...μόστρα.:spiteful:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.404
Μήτσο υπάρχει κι άλλος τρόπος για παθητικά ηχεία αλλά με την προϋπόθεση ότι ο - οι τελικοί όπως καλή ώρα οι crown και οι fusion (ακόμα καλύτερα) έχουν τις κατάλληλες δυνατότητες. Από το dac ή pro στον τελικό με high pass filter στο ηχείο και από το link out του τελικού στο mini dsp (hd κατά προτίμηση ή balanced) με low pass και κλίση ίδια με του τελικού και από κει και πέρα μέτρημα, χρονική ευθυγράμμιση αντιμετώπιση βουνών και τρυπών :roflmao: κ.λ.π.

Εννοείται ότι το mini dsp πάει μετά στον τελικό του sub
Ξέρεις φαντάζομαι πως πρόκειται περί μετατροπής A-D-A μεσα στον ενισχυτή οπως και στο minidsp.
Post automatically merged:

Εσύ πόσα θεωρείς ότι πρέπει να δώσει κάποιος για να ακούσει αξιοπρεπώς μουσική;
Απόσταση ακρόασης;
:wink:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.478
Έλα,μην το φέρνεις από δω και από κει,λέγε το ξεκάθαρα,το εισιτήριο για το αξιοπρεπές ακρόαμα ξεκινά από.. πεντοχίλιαρο και άνω
Πεντοχιλιαρο;
Μπα, δεν το βλέπω να φτάνει.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πλάκα πλάκα, ένας Ναντ και 11 από τους πλέον οικονομικούς 8" δορυφόρους (~250€) και δύο σαμπ εκ των γνωστών 10" οικονομικών επιλογών, βγαίνουν ένα ταληρο...

Οπότε με μικρή απόσταση ακρόασης, είναι εφικτό όλο το πακέτο στο πεντοχιλιαρο!

Φοβερό!!! Να σκεφτείς ότι για ένα cd player (transport and dac) έχω δώσει στο παρελθόν περισσότερα...

Τι βλακείες κάναμε....

το ισοδύναμο ΄΄πεντοχίλιαρον΄΄ της ...νέας τάξης πραγμάτων (New HiEnd Order).
Αυτό είναι όντως αλήθεια, και αντιπροσωπεύει την μίνιμουμ τιμή ενός άριστου σύγχρονου av processor, με τα xlr του και τα ντιρακ του.:o

Επίσης στην ίδια κατηγορία τιμής, βρίσκονται οι φτηνότεροι native 4k προβολείς. ;)

Και βέβαια στην ίδια τιμή (πεντοχιλιαρο) βγαίνει μια 11-άδα Κάλι (~450€ το τεμάχιο).:tongue:

Πονηρό το ταληρο...:hi:

Τόσο παν τα δυο σου ηχεία!:drinks:

Και μη ξεχνάς:
Με ένα ταληρο παίρνεις 2 σαμπ της ...προκοπής! :lol:
(Ισοδύναμα με ένα δικό μου) :lol:

Ή ένα φρέσκο γλομπο λούξμαν! :headbang:

:lolsign::lolsign::lolsign::lolsign::lolsign:

Last edited:

Reaction score
4.327
Ξέρεις φαντάζομαι πως πρόκειται περί μετατροπής A-D-A μεσα στον ενισχυτή οπως και στο minidsp.
Πόσο στοιχίζει αυτή η περιβόητη μετατροπή το δοκίμασες; Στις 2 πρώτες πάει στο διάολο, πιο ψηλά τι κάνει;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.381
Πεντοχιλιαρο;
Μπα, δεν το βλέπω να φτάνει.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πλάκα πλάκα, ένας Ναντ και 11 από τους πλέον οικονομικούς 8" δορυφόρους (~250€) και δύο σαμπ εκ των γνωστών 10" οικονομικών επιλογών, βγαίνουν ένα ταληρο...

Φοβερό!!! Να σκεφτείς ότι για ένα cd player (transport and dac) έχω δώσει στο παρελθόν περισσότερα...

Τι βλακείες κάναμε....
Άστα να πάνε.Ο ίδιος έχω δώσει ακόμα περισσότερα για βινυλιακά και μόνο.Για ψηφιακά δεν είχα ποτέ καταδεχτεί να δώσω άνω του τριχίλιαρου.

Αλλά εδώ και καιρό έχει μπει φρένο και δεν σκοπεύω να κάνω άνω-κάτω τον τωρινό τρόπο ζωής για χάρη κανενός πολυκαναλικού setup.
όποιος πει γιατρέ μου ότι δεν έχεις χιούμορ, θα έχει να κάνει μαζί μου!
να' σαι καλά!
έλιωσα!! :roflmao: :roflmao:

Γυρίζω τ'αυτάκια μου στο μέλλον
στον Trinnov που σετάρεται όπως θέλετε
αφού το χάϊ φάϊ σας ανήκει
σαρώστε το λοιπόν αν επιμένετε

Στ' αυτιά μου δε χωράνε υποσχέσεις
το έγγραφο έχω δει μη με τρελαίνετε
τα καλώδια του δικάναλου με πάνε
σε κόσμους που εσείς δεν τους αντέχετε

Μένω μονάχος στο παρόν μου
να σώσω τους λαμπάτους μου αν σώζονται
κι ας έχω τις συνέπειες του νόμου *
συνένοχο στο immersive δε θα μ' έχετε

στην target curve στημένη και στα μέτρα σας
ξεγράψτε με απ'την απόκριση των sub σας
στα pdf δεν μπαίνω και στα έργα σας

* O Νόμος του...Φαλακροπόδη

Last edited:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.404
Πόσο στοιχίζει αυτή η περιβόητη μετατροπή το δοκίμασες; Στις 2 πρώτες πάει στο διάολο, πιο ψηλά τι κάνει;
Δεν θέλω να δοκιμάσω

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.750
Βρε για το "όπως πρέπει", θέλουν XLR..

Επίσης για το "όπως πρέπει" θέλουν τις προβλεπόμενες αποστάσεις ακρόασης και τους προβλεπόμενους χρόνους αντήχησης.

Και μετά ναι, παίζουν "όπως πρέπει".
Άρα άκυρος ο φθηνός nad , από εμενα είναι οχι :p:p

View attachment 140112

Ναι
Με κάποιον άλλον ενισχυτή θα τον μπέρδεψα η το dac μου σορρυ

Αυτός ο περιβόητος Trinov ποσό πάει ?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.478
Μέτριο signal to noise ratio ... πίσω θα παμε ;
Δεν πας πίσω με τον Μ 17, αντιθέτως, πολύ μπροστά θα πας...
Φουλ ιμερσιβ με XLR και ντιρακ, νομίζω έχει 2 εξόδους σαμπ, νόμιμος.

Reaction score
2.298
για όσους παραμένουν ανύπαντροι δικαναλικοί κι έτοιμοι να κάνουν πολλές διαφορετικές δοκιμές με προοπτική αποτυχίας στις περισσότερες
Φίλε Μπουτια αν αυτες οι πολλές διαφορετικές δοκιμές αφορούν σαμπ δικαιολογείται το ανύπαντρος.Και δεν αναφέρομαι στην παντόφλα που επικαλούνται κάποιοι σκληροί. Αλλά το να σβουράς ενα σαμπ 50 κιλά μεσα στο σαλόνι και να κάνεις ακροάσεις δεν φαντάζει και κ@vλα.:)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.381
Φίλε Μπουτια αν αυτες οι πολλές διαφορετικές δοκιμές αφορούν σαμπ δικαιολογείται το ανύπαντρος.Και δεν αναφέρομαι στην παντόφλα που επικαλούνται κάποιοι σκληροί. Αλλά το να σβουράς ενα σαμπ 50 κιλά μεσα στο σαλόνι και να κάνεις ακροάσεις δεν φαντάζει και κ@vλα.:)
Πρώτον,είμαι ανύπαντρος επειδή...πέτυχε αντί να τύχει.Οπότε ίσως να μπερδεύεις το αίτιον με το...αιτιατόν. ;)
Δεύτερον,κανένα από τα sub στη συλλογή μου δεν ζυγίζει άνω των 25 κιλών.Το λογαριάζω ως όριο γι ασφαλή χειρισμό από ένα μονάχα άτομο - με τη δέουσα πάντα προσοχή.Και με την εφαρμογή ζώνης για τη μέση κατά τις άρσεις.
Όχι επειδη δεν θα ήμουν αρκετά ικανός να τα μετακινώ,αλλά επειδή προσέχω τη σπονδυλική στήλη τόσο όσο και...τον τρόπο ζωής μου.

A

AKARL

Guest
Άστα να πάνε.Ο ίδιος έχω δώσει ακόμα περισσότερα για βινυλιακά και μόνο.Για ψηφιακά δεν είχα ποτέ καταδεχτεί να δώσω άνω του τριχίλιαρου.

Αλλά εδώ και καιρό έχει μπει φρένο και δεν σκοπεύω να κάνω άνω-κάτω τον τωρινό τρόπο ζωής για χάρη κανενός πολυκαναλικού setup.

στον Trinnov που σετάρεται όπως θέλετε
αφού το χάϊ φάϊ σας ανήκει
σαρώστε το λοιπόν αν επιμένετε

Στ' αυτιά μου δε χωράνε υποσχέσεις
το έγγραφο έχω δει μη με τρελαίνετε
τα καλώδια του δικάναλου με πάνε
σε κόσμους που εσείς δεν τους αντέχετε

Μένω μονάχος στο παρόν μου
να σώσω τους λαμπάτους μου αν σώζονται
κι ας έχω τις συνέπειες του νόμου *
συνένοχο στο immersive δε θα μ' έχετε

στην target curve στημένη και στα μέτρα σας
ξεγράψτε με απ'την απόκριση των sub σας
στα pdf δεν μπαίνω και στα έργα σας

* O Νόμος του...Φαλακροπόδη
:thumbsup::hi:

...Μπέτερ..;)
Τωόντι... :drinks:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.478
Αυτός ο περιβόητος Trinov ποσό πάει ?
Όσο 3 Ναντ Μ 17.

Να το κάνουμε σε ταληρα που είναι και της μόδας;

Τρία ταληρα και κάτι ψιλά, στην μικρή του έκδοση, ενώ περί τα 5 ταληρα θα βγει στη μεσαία, και για τη μεγάλη δε χρειάζεται να ρωτήσεις εμένα πόσο έχει, πας και την παίρνεις χωρίς τέτοιες ερωτήσεις.

Reaction score
4.327
Δεν χρειάζονται τίποτα απ' όσα αναφέρθηκαν. Βάζεις 6 ξύλα να ούμε ψηλά με 9 ροδέλες από εξωτικό υλικό και φτιάχνεις τα νοητά :roflmao: boundaries του ατελούς χώρου και τα πάντα ακούγονται μέλι. Έτσι έκανε ο τύπος πιο κάτω με σύστημα του ενός "χαρτιού"...... :rolleyes:

Ντιπ φλώρος...... :cry:

Last edited:

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.038