Shepherd
Μόνιμος
- Reaction score
- 10.800
Ποια διασύνδεση βρε @costas EAR ;
Πηγή Macmini & Spotify απο το κινητό.
σου έχω πει Χαρούλη, ότι έχω κρατήσει τους ...ποιοτικούς κινέζικους πυκνωτές που φορούσαν τα ...θεικά πλέον ηχεία σου!Ας όψεται ο ψυχακιας που κανιβαλισε τα ηχειακια μου...!!
Αλλά του ετοιμάζω χουνέρι. Θα τα βάλω στις αγγελίες με σούπερ εξευτελιστικη τιμή ώστε να προσελκυσω πλήθος υποψηφίων αγοραστών, τους οποίους θα παραπέμπω σε αυτόν για να τους εξηγήσει τι είδους αλλαγές έχει κάνει στα άμοιρα τα κροσσοβερ των ηχείων...
Και αφού του πρήξουν τα ουμπαλα για κανένα μήνα, μετά θα αποσύρω την αγγελία, λόγω αλλαγής σχεδίων...!!
Είναι όντως έτσι; Γιατί κομμάτι δύσκολο το βλέπω το κεφάλαιο της χρονικής διόρθωσης απλώς με ...σάλιο και υπομονή.Οποιαδήποτε άλλη συμβατική λύση άπτεται της υπομονής και...ξεροκεφαλιάς που θα επιδεικνύει ο χρήστης μέχρι να προέκυπτε αποδεκτόν αποτέλεσμα.
Κάτσε. Δεν άλλαξες και καλωδίωση;σου έχω πει Χαρούλη, ότι έχω κρατήσει τους ...ποιοτικούς κινέζικους πυκνωτές που φορούσαν τα ...θεικά πλέον ηχεία σου!
όποτε θες τα..ξανακάνω χρέπια όπως βγήκαν απ τη μανούλα τους, και μάλιστα δωρεάν!
Όχι βρε μανάρι μου, δε χρειάζεται.σου έχω πει Χαρούλη, ότι έχω κρατήσει τους ...ποιοτικούς κινέζικους πυκνωτές που φορούσαν τα ...θεικά πλέον ηχεία σου!
όποτε θες τα..ξανακάνω χρέπια όπως βγήκαν απ τη μανούλα τους, και μάλιστα δωρεάν!
Όχι βρε μανάρι μου, δε χρειάζεται.
Άλλωστε είμαι σίγουρος πως η αναβάθμιση που έχεις κάνει είναι απόλυτα στοχευμένη, επιστημονικά τεκμηριωμένη και συνοδεύεται από πλήρες σετ μετρήσεων πριν και μετά...
παραπληροφόρηση αγαπητέ..παραπληροφόρηση!!Κάτσε. Δεν άλλαξες και καλωδίωση;
Μισή δουλειά έκανες. Βελτίωση χωρίς τουλάχιστον VDH στην εσωτερική καλωδίωση; Πφφφφφ, ερασιτέχνες.παραπληροφόρηση αγαπητέ..παραπληροφόρηση!!
Οι σκοτεινές πολυκαναλικές & πολυσαμπικές δυνάμεις θέλουν να σπηλώσουν τις βελτιώσεις μου!
σιγά μη χάλαγα τα ωραία μου καλώδια για τα b&w
δε γινότανε μάναμ.. φάντασου τώρα να έβαζα καλώδια που προέρχονται από μια χώρα με ..βασιλιά στα ηχεία του Χαρούλη!Μισή δουλειά έκανες. Βελτίωση χωρίς τουλάχιστον VDH στην εσωτερική καλωδίωση; Πφφφφφ, ερασιτέχνες.
Αν έβαλες ρώσικους πυκνωτές αγορασμένους επι Γκορμπατσώφ και πίσω, να το δεχτώ. Ή έστω κινέζικους.δε γινότανε μάναμ.. φάντασου τώρα να έβαζα καλώδια που προέρχονται από μια χώρα με ..βασιλιά στα ηχεία του Χαρούλη!
Με τι πρόσωπο θα ξανακατέβαινε σε φεστιβάλ?
πρακτικοί λόγοι λοιπόν με απέτρεψαν!
μάθετε μπαλίτσα λέμε!
Η Μ. Βρετανία από την οποία προέρχονται τα ηχεία δεν έχει βασίλισσα ρε χαμένε????δε γινότανε μάναμ.. φάντασου τώρα να έβαζα καλώδια που προέρχονται από μια χώρα με ..βασιλιά στα ηχεία του Χαρούλη!
μάθετε μπαλίτσα λέμε!
χαχαχαχα!Η Μ. Βρετανία από την οποία προέρχονται τα ηχεία δεν έχει βασίλισσα ρε χαμένε????
Έχεις ακούσει τα ηχειακια μου να παίζουν το God Save The Queen??
Μη τσακώνεστε. Έχω περίσσευμα σε QED XT350, μυρίζει Τάμεση.χαχαχαχα!
γράψε λάθος τότε Χαρούλη!
το ήθελες και το καλωδιάκι σου ε?
κρυφοσουπχιά!
Δεν θα προέκυπτε αποτέλεσμα ισοδύναμο της ευελιξίας που προσφέρουν DSP & Dirac.Είναι όντως έτσι; Γιατί κομμάτι δύσκολο το βλέπω το κεφάλαιο της χρονικής διόρθωσης απλώς με ...σάλιο και υπομονή.
Τα B&W αγγλικά δεν είναι (Ηνωμένο Βασίλειον και δεν συμμαζεύεται) ;δε γινότανε μάναμ.. φάντασου τώρα να έβαζα καλώδια που προέρχονται από μια χώρα με ..βασιλιά στα ηχεία του Χαρούλη!
μάθετε μπαλίτσα λέμε!
Τότε πρέπει να...όζει.Ο Τάμεσης δεν φημίζεται για τη...μοσχοβολιά του.Μη τσακώνεστε. Έχω περίσσευμα σε QED XT350, μυρίζει Τάμεση.
Μη γίνεσαι λούκι λουκ, ο μοναχικός καβαλάρης με το λάπτοπ, ο κόσμος έχει πηγές...Ποια διασύνδεση βρε @costas EAR ;
ΣέστηκαΈχει και πικάπ και κάτι πεταμένα βινύλια, που λίγο μας νοιάζουν, αλλά έχει.
το ρημαδι το μίνι ντιεσπι, είναι απλώς μια φτηνή κλανιά, δε κάνει τίποτα.
Βλέπω να 'ρχεται ο τοτός..........με το τηλεκοντρόλ τον Ναντ,....
.........επιμένω, Ναντ..............γιατί ο Ναντ δίνει ........
.............αγοράζοντας ένα Ναντ,................... μόνο ο Ναντ !
Δεκτό.Έχει ο Πέτρος δύο ηχειακια jbl, αξία ανεκτίμητη στα λεφτά τους, δε λέω, και δε μπορεί να βρεθεί κάτι καλύτερο, και νταξει, πάνω στο γραφείο με το σαμπ από κάτω, περνάει υπέροχα με το φουμπαρ. Δε του λέω "πάρε Ναντ στο ταληρο", 120€ ηχεία έχει ο άνθρωπος.
Νταξ, μπορεί να πάρει μινιντιεσπί σε κάποια φάση. Δεκτό.
Αν είναι να μείνει 2κάναλος* με τόσο λεφτά που έχει ρίξει να πάρει Trinnov με 10Κ.Ο άλλος όμως έχει στη σαλοναρα του των 80τμ ένα ρακ που είναι σπέσιαλ, έχει 2 ηχειαρες των 20.000€ και ενισχυταρες και σαμπ που έχουν τα λεφτά τους, και και και, ε; τι σκατά μινιντιεσπί ρε; Ναντ του ταληρου λέμε... Να τελειώνει το παραμύθι με τις μπούρδες...