Astronaut Jr. 2ch hi-fi set up

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Ας όψεται ο ψυχακιας που κανιβαλισε τα ηχειακια μου...!!

Αλλά του ετοιμάζω χουνέρι. Θα τα βάλω στις αγγελίες με σούπερ εξευτελιστικη τιμή ώστε να προσελκυσω πλήθος υποψηφίων αγοραστών, τους οποίους θα παραπέμπω σε αυτόν για να τους εξηγήσει τι είδους αλλαγές έχει κάνει στα άμοιρα τα κροσσοβερ των ηχείων...
Και αφού του πρήξουν τα ουμπαλα για κανένα μήνα, μετά θα αποσύρω την αγγελία, λόγω αλλαγής σχεδίων...!!
σου έχω πει Χαρούλη, ότι έχω κρατήσει τους ...ποιοτικούς κινέζικους πυκνωτές που φορούσαν τα ...θεικά πλέον ηχεία σου!
όποτε θες τα..ξανακάνω χρέπια όπως βγήκαν απ τη μανούλα τους, και μάλιστα δωρεάν! :lol:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.133
Οποιαδήποτε άλλη συμβατική λύση άπτεται της υπομονής και...ξεροκεφαλιάς που θα επιδεικνύει ο χρήστης μέχρι να προέκυπτε αποδεκτόν αποτέλεσμα.
Είναι όντως έτσι; Γιατί κομμάτι δύσκολο το βλέπω το κεφάλαιο της χρονικής διόρθωσης απλώς με ...σάλιο και υπομονή.

Reaction score
12.264
σου έχω πει Χαρούλη, ότι έχω κρατήσει τους ...ποιοτικούς κινέζικους πυκνωτές που φορούσαν τα ...θεικά πλέον ηχεία σου!
όποτε θες τα..ξανακάνω χρέπια όπως βγήκαν απ τη μανούλα τους, και μάλιστα δωρεάν! :lol:
Κάτσε. Δεν άλλαξες και καλωδίωση;

Reaction score
30.454
Όχι βρε μανάρι μου, δε χρειάζεται.
Άλλωστε είμαι σίγουρος πως η αναβάθμιση που έχεις κάνει είναι απόλυτα στοχευμένη, επιστημονικά τεκμηριωμένη και συνοδεύεται από πλήρες σετ μετρήσεων πριν και μετά...

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

Reaction score
12.264
Όχι βρε μανάρι μου, δε χρειάζεται.
Άλλωστε είμαι σίγουρος πως η αναβάθμιση που έχεις κάνει είναι απόλυτα στοχευμένη, επιστημονικά τεκμηριωμένη και συνοδεύεται από πλήρες σετ μετρήσεων πριν και μετά...

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

Ας μιλήσουν τα pdf's κύριοι.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Κάτσε. Δεν άλλαξες και καλωδίωση;
παραπληροφόρηση αγαπητέ..παραπληροφόρηση!!
Οι σκοτεινές πολυκαναλικές & πολυσαμπικές δυνάμεις θέλουν να σπηλώσουν τις βελτιώσεις μου!
σιγά μη χάλαγα τα ωραία μου καλώδια για τα b&w :dance2:

Reaction score
12.264
παραπληροφόρηση αγαπητέ..παραπληροφόρηση!!
Οι σκοτεινές πολυκαναλικές & πολυσαμπικές δυνάμεις θέλουν να σπηλώσουν τις βελτιώσεις μου!
σιγά μη χάλαγα τα ωραία μου καλώδια για τα b&w :dance2:
Μισή δουλειά έκανες. Βελτίωση χωρίς τουλάχιστον VDH στην εσωτερική καλωδίωση; Πφφφφφ, ερασιτέχνες.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Μισή δουλειά έκανες. Βελτίωση χωρίς τουλάχιστον VDH στην εσωτερική καλωδίωση; Πφφφφφ, ερασιτέχνες.
δε γινότανε μάναμ.. φάντασου τώρα να έβαζα καλώδια που προέρχονται από μια χώρα με ..βασιλιά στα ηχεία του Χαρούλη!:lol::lol:
Με τι πρόσωπο θα ξανακατέβαινε σε φεστιβάλ?
πρακτικοί λόγοι λοιπόν με απέτρεψαν!
μάθετε μπαλίτσα λέμε!

Reaction score
12.264
δε γινότανε μάναμ.. φάντασου τώρα να έβαζα καλώδια που προέρχονται από μια χώρα με ..βασιλιά στα ηχεία του Χαρούλη!:lol::lol:
μάθετε μπαλίτσα λέμε!
Αν έβαλες ρώσικους πυκνωτές αγορασμένους επι Γκορμπατσώφ και πίσω, να το δεχτώ. Ή έστω κινέζικους.

Reaction score
30.454
μάθετε μπαλίτσα λέμε!
Η Μ. Βρετανία από την οποία προέρχονται τα ηχεία δεν έχει βασίλισσα ρε χαμένε????
Έχεις ακούσει τα ηχειακια μου να παίζουν το God Save The Queen??

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Η Μ. Βρετανία από την οποία προέρχονται τα ηχεία δεν έχει βασίλισσα ρε χαμένε????
Έχεις ακούσει τα ηχειακια μου να παίζουν το God Save The Queen??

χαχαχαχα!
γράψε λάθος τότε Χαρούλη! :lol:
το ήθελες και το καλωδιάκι σου ε?
κρυφοσουπχιά!
..κατά τ άλλα, τα καλώδια ρεύματος σε πειράζανε!! :roflmao: :roflmao:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.376
Είναι όντως έτσι; Γιατί κομμάτι δύσκολο το βλέπω το κεφάλαιο της χρονικής διόρθωσης απλώς με ...σάλιο και υπομονή.
Δεν θα προέκυπτε αποτέλεσμα ισοδύναμο της ευελιξίας που προσφέρουν DSP & Dirac.
Από την άλλη μεριά,το σήμα από την αναλογική έξοδο δεδομένης πηγής δεν θα υποβαλλόταν σε επιπρόσθετη επεξεργασία.Το Dirac θα μπορούσε προαιρετικώς να εφαρμοστεί πριν από την τελευταία,σε στάδιο software.

Η απαραίτητη χρονική ευθυγράμμιση των sub προκειμένου να προέκυπτε ικανοποιητική μεταβατική απόκριση γίνεται ν'αναχθεί σε παιγνίδι με τη γεωμετρία και την τήρηση συγκεκριμένων αποστάσεων από τη θέση ακρόασης.Αλλά θέλει πολλές δοκιμές με το ενδεχόμενο ν'απέβαιναν άκαρπες ανάλογα με τη χωροταξία.Δεν το συνιστώ σε τυπικούς ακροαματικόφιλους που θέλουν να χαλαρώνουν με τη μουσικούλα τους.

Έστω και χωρίς μετρήσεις,ο βαθμός ενσωμάτωσης σε δεδομένο setup πιστοποιείται ακροαματικώς όχι με κομμάτια έχοντα τις χαμηλές εντυπωσιακά στο προσκήνιο,αλλά αντιστρόφως,εκεί όπου θα υπήρχε η ρυθμική βάση σταθερά στο παρασκήνιο κι επίσης όπου θα περιέχονταν έντονες δυναμικές αντιθέσεις.

Η ικανοποιητική ενσωμάτωση σημαίνει ν'ακουγόταν το περιεχόμενο στις πρώτες οκτάβες σα να προερχόταν αποκλειστικώς από το πεδίο που θα όριζαν τα κύρια ηχεία με παράλληλη επέκταση για τις διαστάσεις και την περιεχόμενη χωρική ανάλυση μέσα στην προκύπτουσα ηχόσφαιρα.Κάτι τέτοιο όμως δεν θα έφτανε.Θα έπρεπε η συνεχόμενη παρουσία της ρυθμικής βάσης αλλά και η έφοδος του ηχητικού μετώπου πάνω στα ξεσπάσματα να μην ακούγονταν σαν παράταιρες οντότητες σε σχέση με την οργανική πληροφορία στις ανώτερες οκτάβες.
μάθετε μπαλίτσα λέμε!
Τα B&W αγγλικά δεν είναι (Ηνωμένο Βασίλειον και δεν συμμαζεύεται) ;
Ή μήπως τώρα έχουν γίνει...κινεζόπουλα;;; :taunt:
Μη τσακώνεστε. Έχω περίσσευμα σε QED XT350, μυρίζει Τάμεση.
Τότε πρέπει να...όζει.Ο Τάμεσης δεν φημίζεται για τη...μοσχοβολιά του. :oops:

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.461
Ποια διασύνδεση βρε @costas EAR ; :headbang:
Πηγή Macmini & Spotify απο το κινητό.
Μη γίνεσαι λούκι λουκ, ο μοναχικός καβαλάρης με το λάπτοπ, ο κόσμος έχει πηγές...

Έχει και πικάπ και κάτι πεταμένα βινύλια, που λίγο μας νοιάζουν, αλλά έχει.

Έχει μια 20-αρια πες sacd που τα παίζει περίφημα το φτηνό transport της sony, όπως και σύγχρονες ηχογραφήσεις blue ray audio, που εμπεριέχουν και δικάναλο downmix, και είναι σε υψηλή συχνότητα δειγματοληψίας, και τα παίζει εξαίσια το sony από την hdmi έξοδο που διαθέτει.

Γενικώς θέλει ο κόσμος ένα προενισχυτή με πολλαπλές δυνατότητες διασύνδεσης, που να αποτελέσει το κέντρο ελέγχου του ηχοσυστηματος, και φυσικά το ρημαδι το μίνι ντιεσπι, είναι απλώς μια φτηνή κλανιά, δε κάνει τίποτα.

Να το βάλεις το όμορφο το εργαλείο στο ρακ, κάτω από το πικαπ ρε φίλε, να το λειτουργήσεις σιγά σιγά για όλα όσα θες, και εννοείται να το εντάξεις και στο κομμάτι της εικόνας, να σου παίζει τις ταινίες σου ρε αδερφέ, δε χρειάζεσαι 3 στέρεα στο σαλόνι, ένα ωραίο να τα κάνει όλα σωστά θες.

Κι η γυναίκα αυτό θέλει... Οπότε η παντόφλα είναι υπέρ σε τέτοιες ενοποιήσεις εξοπλισμού.

Και στα πλαίσια μιας οικογένειας, είναι πιο εύχρηστο να ανάβει με το τηλεκοντρόλ τον Ναντ, ακόμα και το παιδί, και να παίζει κάνα δίσκο, παρά να θέλει λάπτοπ και φουμπαρ κι άλλα εξτριμ..

Κι επιμένω, Ναντ κι όχι εμοτιβα, γιατί ο Ναντ δίνει περισσότερα κι έχει αντιπρόσωπο στη χώρα και υποστήριξη, ενώ ο εμοτιβα, αν και καλύτερος στις μετρήσεις, δεν προσφέρει mqa λόγου χάριν, και άμα χαλάσει στείλτο Αμέρικα μεγάλε, άσε τώρα, δε γίνονται αυτά...

Επίσης το μινιντιεσπί θέλει ένα ποσό, και είναι απλώς επιπρόσθετο, ενώ αγοράζοντας ένα Ναντ, μπορείς να πουλήσεις φόνο στειτζ, προενισχυτή, Ντακ, και λοιπά τζιμπραγκαλα, τον παλιό av που έχεις για τις ταινίες, να μείνει μόνο ο Ναντ και οι πηγές.

Όμορφα, τακτοποιημένα. Κυμπαριλικι.

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.800
Έχει και πικάπ και κάτι πεταμένα βινύλια, που λίγο μας νοιάζουν, αλλά έχει.
Σέστηκα :roflmao: :roflmao:

Ε καλά και τι να κάνουμε τώρα;
Με 500€ θέλετε να σας πάει και τα παιδιά στο σχολείο;

Ένα entry level οριακά αποδεκτό μαραφέτι είναι. Τουλάχιστον σε κάνει entry στον σωστό δρόμο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.461
Α να γεια σου. Έτσι ακριβώς.

Και να στο πω κι αλλιώς:

Έχει ο Πέτρος δύο ηχειακια jbl, αξία ανεκτίμητη στα λεφτά τους, δε λέω, και δε μπορεί να βρεθεί κάτι καλύτερο, και νταξει, πάνω στο γραφείο με το σαμπ από κάτω, περνάει υπέροχα με το φουμπαρ. Δε του λέω "πάρε Ναντ στο ταληρο", 120€ ηχεία έχει ο άνθρωπος.
Νταξ, μπορεί να πάρει μινιντιεσπί σε κάποια φάση. Δεκτό.

Ο άλλος όμως έχει στη σαλοναρα του των 80τμ ένα ρακ που είναι σπέσιαλ, έχει 2 ηχειαρες των 20.000€ και ενισχυταρες και σαμπ που έχουν τα λεφτά τους, και και και, ε; τι σκατά μινιντιεσπί ρε; Ναντ του ταληρου λέμε... Να τελειώνει το παραμύθι με τις μπούρδες...

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.800
Έχει ο Πέτρος δύο ηχειακια jbl, αξία ανεκτίμητη στα λεφτά τους, δε λέω, και δε μπορεί να βρεθεί κάτι καλύτερο, και νταξει, πάνω στο γραφείο με το σαμπ από κάτω, περνάει υπέροχα με το φουμπαρ. Δε του λέω "πάρε Ναντ στο ταληρο", 120€ ηχεία έχει ο άνθρωπος.
Νταξ, μπορεί να πάρει μινιντιεσπί σε κάποια φάση. Δεκτό.
Δεκτό.
Ο άλλος όμως έχει στη σαλοναρα του των 80τμ ένα ρακ που είναι σπέσιαλ, έχει 2 ηχειαρες των 20.000€ και ενισχυταρες και σαμπ που έχουν τα λεφτά τους, και και και, ε; τι σκατά μινιντιεσπί ρε; Ναντ του ταληρου λέμε... Να τελειώνει το παραμύθι με τις μπούρδες...
Αν είναι να μείνει 2κάναλος* με τόσο λεφτά που έχει ρίξει να πάρει Trinnov με 10Κ.

Αν έχει ρίξει 3.000 + να πάρει το SHD.

Αν έχει σκοπό να πάει σε ενεργά στο μέλλον να πάρει το SHD studio.

Πιο οικονομικά ας πάρει το ddrc.

Αν θέλει να μπει στον δρόμο του γιατρού :gotcha: και να γίνει πολυκάναλος να πάρει τον NAD.

*Μην αρχίσουμε πάλι γιατί να μείνει.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.030
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic