- Reaction score
- 12.241
Έχεις θέμα; Πέφτω απ'τα σύννεφα.Αντί να χαίρεσαι που το θέμα σου έχει κίνηση; Στο δικό μου δεν πατάει κανείς!
Έχεις θέμα; Πέφτω απ'τα σύννεφα.Αντί να χαίρεσαι που το θέμα σου έχει κίνηση; Στο δικό μου δεν πατάει κανείς!
Dalipis,από το νήμα του δεν κάνει να...λείπεις.Έχεις θέμα; Πέφτω απ'τα σύννεφα.
Ποιος καλέ έχει θέμα?Έχεις θέμα; Πέφτω απ'τα σύννεφα.
Τροφοδοσίας...δεν γίνεται να τα...θυμάται όλα ο υποφαινόμενος.Ε γράψε και εσύ ότι
από τότε που άλλαξες καλώδια το σύστημά σου παίζει εξαιρετικά Λουδοβίκο των Ανωγείων.
Εσύ...Παρατηρητικότητας.Ποιος καλέ έχει θέμα?
Φωτο δε γινεται καθως ειμαι εν εργασια.Ρε συ @Γιάνννης , χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ για να επανέλθει το θέμα σου..
Ανέβασε μάνα μου φωτογραφία από το καλώδιο που συνδέει ντακ /τρανσπορτ ,γράψε και δυο λόγια για το πώς αυτό επιδρά στον ήχο ,αν σφίγγει τα γάλατα...εεε τα μπάσα ,αν υγραίνει τις μεσαίες κλπ
Θα σου πω τότε εγώ για πότε θα επανέλθουμε..!
Ναι, σε παρακαλώ πάρα πολύ πες...Νομιζω ξεφυγαμε απο το θεμα κατα πολυ!
Να σας πω με τι καλωδιο συνδεω transport-dac να ακουσω σχολια;;
Ένα δίκιο το έχεις, σου το αναγνωρίζω. Το θέμα του τίτλου είναι "Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη" (sic) και, ως γνωστόν, το hi-end ... ουδεμία σχέση με τη μουσική έχει. Μαζί σου!Ρε παιδια,εχει αλλαξει κατι στο θεμα μου και γραφετε για μουσικη αντι του θεματος του τιτλου;
Είσαι ... σίγουρος;Κυριοι να γυρισουμε στο θεμα,παρακαλω;
Τωόντι, όλα τα περί χαλιέντ θέματα θίγουν βαθύτατα την ίδγια τη Μουσική. Εύχομαι καλές ακροάσεις των χαϊέντ ... μηχανημάτων σου.Για την αναπαραγωγη της απο το ηχοσυστημα.
Παρακαλω τα υπολοιπα ποστ να ειναι εντος θεματος και να παρεμβει ο moderator αν συνεχιστει. Σιγουρα υπαρχουν θεματα που θιγουν τη μουσικη.
Εεεε βάλτε και τίποτις από Pixies τότενες!!μεγαλη η λιστα με τραγουδια με αφορουν μαιμουδες..
Εεεε βάλτε και τίποτις από Pixies τότενες!!
Εεεε βάλτε και τίποτις από Pixies τότενες!!
Αυτό λέω κι εγώ μάνα μ...Έστω και αν ακούγεται ν'αναπαράγει την αυθεντική παραμορφωμένη καλλιτεχνία,δεν θα πρόσθετε δική του παραμορφωτική άποψη πάνω στην πρώτη.
Κι ένα γενικό σχόλιο επί τη ευκαιρία :
Από κάποιο σημείο κι έπειτα καταντά...άτοπη και καταχρηστική η περιρρέουσα και αναπαραγόμενη μέσω δικτύωσης
νοοτροπία ότι εμείς ως τελικοί χρήστες θα ήμασταν υποτίθεται πλέον αρμόδιοι ν'αποφανθούμε το πώς θα άρμοζε ν'ακουστεί ένα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα για το οποίο έχουν ήδη αποφανθεί οι αυθεντικοί δημιουργοί του,καλλιτέχνες και ηχητικοί μηχανικοί ,με τη συνδρομή του αντίστοιχου για την παραγωγή εξοπλισμού.Το ότι πληρώνουμε για να καταναλώσουμε τέχνη δεν μας παρέχει κάποια αυθεντία επ'αυτής.
Κι εφόσον υποστηρίζαμε ότι η Τέχνη αποτελεί κοινό αγαθό χωρίς αποκλειστικότητα στην επαφή με τα έργα της,τότε συνιστά αυτή η ιδέα ακόμα ισχυρότερο λόγο να σεβόμαστε την αυθεντική μορφή καθενός έργου - όπως συστάθηκε από τους πραγματικούς αρμοδίους.
Τροφή για σκέψη...
Πχοιός είπε ότι μόνον οι ισοσταθμιστές δικαιούνται να είναι γραφικοί?Αυτό λέω κι εγώ μάνα μ...
f@ck ψηφιακή ισοστάθμιση!
Να έχει το σηματάκι μας και τα βουναλάκια του και τις χαραδρίτσες του!!
Φυσικά πράματα!...όχι να τα κάνουμε όλα ίσιωμα!..
Αυθεντικότητα κύριοι!..αυθεντικότητα!!
Το δικαιούνται και οι...αριστεροί!!Πχοιός είπε ότι μόνον οι ισοσταθμιστές δικαιούνται να είναι γραφικοί?
Υπάρχει όμως και σημαδιακή ...συνέχεια (μετά...μουσικής πάντα)Αυτό λέω κι εγώ μάνα μ...
f@ck ψηφιακή ισοστάθμιση!
Να έχει το σηματάκι μας και τα βουναλάκια του και τις χαραδρίτσες του!!
Φυσικά πράματα!...όχι να τα κάνουμε όλα ίσιωμα!..
Αυθεντικότητα κύριοι!..αυθεντικότητα!!
Είσαι στη δουλειά τώρα αφου..Παιδια οταν επανελθει το θεμα ειδοποιηστε με...