Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.157
Έχεις θέμα; Πέφτω απ'τα σύννεφα. :p
Dalipis,από το νήμα του δεν κάνει να...λείπεις.
(Συμβαίνει όμως επειδή οι επιλογές setup που έχει κάνει είναι στρωτές χωρίς να...ερέθιζαν συνειδήσεις).

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.157
Ε γράψε και εσύ ότι
από τότε που άλλαξες καλώδια το σύστημά σου παίζει εξαιρετικά Λουδοβίκο των Ανωγείων.
Τροφοδοσίας...δεν γίνεται να τα...θυμάται όλα ο υποφαινόμενος. :D
Ποιος καλέ έχει θέμα? :tongue:
Εσύ...Παρατηρητικότητας. :p

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.525
Οι παραγωγές metal σήμερα δεν είναι σαν του Ozzy πριν 30 χρόνια... :p
Έχουν τις απαιτήσεις τους... άμα ένα σύστημα παίζει καλά Metal, παίζει και την ...ξυνή!

Reaction score
30.453
Ρε συ @Γιάνννης , χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ για να επανέλθει το θέμα σου..
Ανέβασε μάνα μου φωτογραφία από το καλώδιο που συνδέει ντακ /τρανσπορτ ,γράψε και δυο λόγια για το πώς αυτό επιδρά στον ήχο ,αν σφίγγει τα γάλατα...εεε τα μπάσα ,αν υγραίνει τις μεσαίες κλπ
Θα σου πω τότε εγώ για πότε θα επανέλθουμε..!

Reaction score
3.628
Ρε συ @Γιάνννης , χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ για να επανέλθει το θέμα σου..
Ανέβασε μάνα μου φωτογραφία από το καλώδιο που συνδέει ντακ /τρανσπορτ ,γράψε και δυο λόγια για το πώς αυτό επιδρά στον ήχο ,αν σφίγγει τα γάλατα...εεε τα μπάσα ,αν υγραίνει τις μεσαίες κλπ
Θα σου πω τότε εγώ για πότε θα επανέλθουμε..!
Φωτο δε γινεται καθως ειμαι εν εργασια.

Lifatec optical glass.

A

AKARL

Guest
Νομιζω ξεφυγαμε απο το θεμα κατα πολυ!
Να σας πω με τι καλωδιο συνδεω transport-dac να ακουσω σχολια;;
Ναι, σε παρακαλώ πάρα πολύ πες... :rofl::party:

Ρε παιδια,εχει αλλαξει κατι στο θεμα μου και γραφετε για μουσικη αντι του θεματος του τιτλου;
Ένα δίκιο το έχεις, σου το αναγνωρίζω. Το θέμα του τίτλου είναι "Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη" (sic) και, ως γνωστόν, το hi-end ... ουδεμία σχέση με τη μουσική έχει. Μαζί σου! :biggrin:

Αλλά, μη στεναχωράσαι έτσι γίνεται, κατά κανόνα, στο αβουσάιτ... μας αρέζει να μιλάμε για δγιάφορα κσεκάρφωτα θέματα όπως ... η μουσική. :biggrin:

Κυριοι να γυρισουμε στο θεμα,παρακαλω;
Είσαι ... σίγουρος; :sneaky::spiteful:

Θα σε περιλάβουν οι γιατροί ( :o :eek: ) και τότε θα αναπολείς με λυγμούς τις υπέροχες στιγμές που πέρασες μαζί μας. :whistling:

Για την αναπαραγωγη της απο το ηχοσυστημα.

Παρακαλω τα υπολοιπα ποστ να ειναι εντος θεματος και να παρεμβει ο moderator αν συνεχιστει. Σιγουρα υπαρχουν θεματα που θιγουν τη μουσικη.
Τωόντι, όλα τα περί χαλιέντ θέματα θίγουν βαθύτατα την ίδγια τη Μουσική. Εύχομαι καλές ακροάσεις των χαϊέντ ... μηχανημάτων σου. :hi:

Μου επιτρέπεις να κάμω μνιά τελεφταία άσχετη ... μαϊμουδγιά στο νήμα σου; :dance2:

Last edited by a moderator:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.250
+1
πραγματι ειναι πολυ μεγαλη η λιστα με τραγουδια με αφορουν μαιμουδες.. ολοενα ανακαλυπτω μπαντες και τρακς..... μια προσπαθεια πριν κανα χρονο ειχε συγκεντρωσει αυτα τα κομματια..
καποια στιγμη θα κανω μια παρουσιαση του συστηματος της μαιμους, αλλα δεν εχει καταληξει στην τελικη του μορφη ο χωρος ..

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Έστω και αν ακούγεται ν'αναπαράγει την αυθεντική παραμορφωμένη καλλιτεχνία,δεν θα πρόσθετε δική του παραμορφωτική άποψη πάνω στην πρώτη.

Κι ένα γενικό σχόλιο επί τη ευκαιρία :

Από κάποιο σημείο κι έπειτα καταντά...άτοπη και καταχρηστική η περιρρέουσα και αναπαραγόμενη μέσω δικτύωσης
νοοτροπία ότι εμείς ως τελικοί χρήστες θα ήμασταν υποτίθεται πλέον αρμόδιοι ν'αποφανθούμε το πώς θα άρμοζε ν'ακουστεί ένα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα για το οποίο έχουν ήδη αποφανθεί οι αυθεντικοί δημιουργοί του,καλλιτέχνες και ηχητικοί μηχανικοί ,με τη συνδρομή του αντίστοιχου για την παραγωγή εξοπλισμού.Το ότι πληρώνουμε για να καταναλώσουμε τέχνη δεν μας παρέχει κάποια αυθεντία επ'αυτής.

Κι εφόσον υποστηρίζαμε ότι η Τέχνη αποτελεί κοινό αγαθό χωρίς αποκλειστικότητα στην επαφή με τα έργα της,τότε συνιστά αυτή η ιδέα ακόμα ισχυρότερο λόγο να σεβόμαστε την αυθεντική μορφή καθενός έργου - όπως συστάθηκε από τους πραγματικούς αρμοδίους.

Τροφή για σκέψη...
Αυτό λέω κι εγώ μάνα μ...
f@ck ψηφιακή ισοστάθμιση!
Να έχει το σηματάκι μας και τα βουναλάκια του και τις χαραδρίτσες του!!
Φυσικά πράματα!...όχι να τα κάνουμε όλα ίσιωμα!..
Αυθεντικότητα κύριοι!..αυθεντικότητα!! :wink: :wink: :wink:

Reaction score
30.453
Πχοιός είπε ότι μόνον οι ισοσταθμιστές δικαιούνται να είναι γραφικοί?:whistling::whistling::whistling:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.157
Υπάρχει όμως και σημαδιακή ...συνέχεια (μετά...μουσικής πάντα)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.852
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29