- Reaction score
- 891
Λέανδρε δεν έκανα κανένα σχόλιο για το πώς έπαιζε το ηχοσύστημα, δεν έχω την εμπειρία να κάνω review σε συστήματα. Σχολίασα μόνο το θέμα της έντασης. Οπότε μη μου βάζεις λόγια σε παρακαλώ.
όταν αναφέρεις 4 φορές σε 5 σειρές για παραμόρφωση για κάτι που δεν άκουσες και το συγκρίνεις με σετάκι της creative, τι περιμένεις??????Λέανδρε δεν έκανα κανένα σχόλιο για το πώς έπαιζε το ηχοσύστημα, δεν έχω την εμπειρία να κάνω review σε συστήματα. Σχολίασα μόνο το θέμα της έντασης. Οπότε μη μου βάζεις λόγια σε παρακαλώ.
1)Η ευθεία δε χρειάζεται pdf για να αποτυπωθεί, αρκούν 2 σημεία!Αφου δε διαβάζεις pdf ρε, τι να το κάνεις;
μη μου βάζεις λόγια σε παρακαλώ.
Ελπίζω να καταλαβαινόμαστε.τι περιμένεις??????
Φικσντ..!Θα ήθελα να δω τον @leandros στο Δελφινάριο να ανεβαίνει στη σκήνή και να αραδιάζει αυτά που λέει εδώ μέσα.
Κανενα.ηταν το κινητο ενος φιλου που διαπιστωμενα μετρουσε και χαμηλες συχνοτητες.Το δικο μου Samsung δεν κατεβαινει τοσο χαμηλα.Η αλήθεια είναι ότι και με το ντεσιμπελόμετρο παίζοντας συχνότητες, μέτρηση έκανες. Απλά με το μικρόφωνο και τη βοήθεια του REW στο laptop γίνεται πιο εύκολα. Ποιό ντεσιμπελόμετρο έχεις; Μερικά έχουν έξοδο ήχου που μπορεί να συνδεθεί σε υπολογιστή.
Καλά, το κλιπάρισμα ξέρω να το διακρίνω ( αν και με τον Bryston 4B έχω ξεχάσει πως είναι... ) και δεν το άκουσα. Μια ιδέα παραμόρφωσης άκουσα στην αρχή της ακρόασης, αλλά οφειλόταν σε κακή ποιότητα του ρεύματος, κάτι που αποδείχτηκε κατά την ακρόαση εκ νέου αρκετών τραγουδιών που έπαιξαν στην αρχή ( και επειδή μου ξένισε, το θυμόμουν αποκλείεται το φαινόμενο placebo, το θυμόμουν, δεν μου άρεσε, δεν υπάρχει περίπτωση να συνηθισε το αυτί μου ). Τώρα, δεν ξέρω τί αυτιά έχετε εσείς, αλλά σε τέτοιες εντάσεις εγώ δυσκολεύομαι να ακούσω γενικότερα, πόσο μάλλον να κάνω κριτική ακρόαση. Είμαι για ντεμί υψηλές στάθμες."Αρκετή" ένταση βγάζει και το 7.1 της Creative, πολύ δυνατό για τα λεφτά του. Το θέμα είναι τί παραμορφώσεις ακούς σε αυτήν την ένταση. Και αν θες παραμορφώσεις... Αν θέλεις hi-fi, δε θέλεις παραμόρφωση. Αν θέλεις την παραμόρφωση (μέσω λάμπας ας πούμε ή ανεπαρκούς οδήγησης ενισχυτή με το volume ψηλά), αυτό είναι άποψη, όχι hi-fi. Δεκτό αν το θέλεις, εφόσον αυτήν είναι η προτεραιότητά σου.
αισθητήριο μάνα μ'πρέπει επιτέλους να συνηδητοποιήσεις, ότι αισθητήριο της ακοής είναι το αυτί και σε καμιά περίπτωση το μάτι!
Εγώ θέλω να είναι φανατικός κομμουνιστής ρε αλήτη να δω τι θα πεις μετάΣταμάτα βρε καλέ μου άνθρωπε... Τον κέρδισες επάξια τον τίτλο του Σεφερλή της Audio ενότητας του φόρουμ, μην προσπαθείς άλλο!
Βάλε τώρα πλώρη να κερδίσεις τον ίδιο τίτλο και στα πολιτικά, έχεις όλα τα εχέγγυα να το καταφέρεις και έχεις δώσει εξαιρετικά πρώτα δείγματα γραφής!!
Θα διασκέδαζε κι άλλο κόσμο, τώρα τον έχουμε κατ' αποκλειστικότητα!Θα ήθελα να δω τον @leandros σε συνέδριο ακουστικής να ανεβαίνει στο βήμα και να αραδιάζει αυτά που λέει εδώ μέσα.
Πχοιός καλέ ο Λεανδρούκος?Εγώ θέλω να είναι φανατικός κομμουνιστής ρε αλήτη να δω τι θα πεις μετά
Παράγει ηχεία η Bosendorfer;. . . άντε να πας στον αντιπρόσωπο της bosendorfer για ακρόαση με δαύτο
Για πες ,για πες!!Μια ιδέα παραμόρφωσης άκουσα στην αρχή της ακρόασης, αλλά οφειλόταν σε κακή ποιότητα του ρεύματος,
αισθητήριο μάνα μ'
καλά το έγραψες.
Όχι όργανο μέτρησης.
Πες ότι μετράς και με το μάτι Κέλβιν
Ωραία τα σπεκς, λένε πάντα την αλήθεια. Τα ίδια πίστεψαν και όσοι αγόρασαν VW.To AES λέει ότι δεν χρειάζεται να ακούσεις ένα ηχείο για να καταλάβεις πώς παίζει. Το βλέπεις στις μετρήσεις.
Όλοι στο AES έχουν σπουδάσει τον ήχο.
Ο άλλος λέει ότι ο ήχος πρέπει να ακουστεί για να καταλάβεις. Επίσης ο ίδιος δεν έχει σπουδή στον ήχο ενώ ταυτόχρονα όσους έχουν τους βάφτισε σαλονολόγους και άλλους reviewers εξ αποστάσεως.
Go figure.
View attachment 140600