A
AKARL
Guest
Μαρή παράουρη ξάνοιξε να δεις: αβουσάιτ με χωρίς Αβουγουδού ίσον γυρόπιτα με χωρίς σατζίκι.γιατί στενοχωρήθηκες?
τον θέλεις μάχιμο?
Last edited by a moderator:
Μαρή παράουρη ξάνοιξε να δεις: αβουσάιτ με χωρίς Αβουγουδού ίσον γυρόπιτα με χωρίς σατζίκι.γιατί στενοχωρήθηκες?
τον θέλεις μάχιμο?
Θα αεριζει τσι κουβερτες να φυγει η μυρουδια τσι ναφταλινης ... οσο να ναι χειμωνιασε ...Γιάααααννννννηηηηηη που χάθηκες βρε πσυχή, μελετάς τις φωτογραφίες απ' το τσαρδί του W?
μέσα στον πανικό που γίνεταιΚρυφε δασκαλε, για να ησυχασει το πισι ητο το θεμα
Σας παρακαλώ κύριε!με πάπλωμα
ρε φίλε....μη βάζεις αλοιφές σ αυτά..Μαρή παράουρη ξάνοιξε να δεις: αβουσάιτ με χωρίς Αβουγουδού ίσον γυρόπιτα με χωρίς σατζίκι.
Κόψε ένα στίχο ντε, για να το κάνεις χαϊκου..!!μέσα στον πανικό που γίνεται
αν όντως το pc ακούγεται
φύσημα θέλει θαρρώ
οι σκόνες του κάνουνε κακό
Εδώ άλλοι βρίσκουν μειονεκτηματα στη δουλειά ενός εξειδικευμένου επαγγελματία, γιατί λέει τάχα μου ότι αυτός, ως εξειδικευμενος, δε διαθέτει τη σφαιρική γνώση ενός διαβασμενου ερασιτέχνη..Οι κουβερτοκαλυπτοι ανακυκλωτες προυποθετικων αστειων,φανταζομαι οτι εχουν βρει μειονεκτηματα μιας διπλωμενης κουβερτας σε ενα χαρτοκιβωτιο στην επιδραση του ηχου-για αυτο και προσπαθουν να μας φτιαξουν συνεχως τη διαθεση,ετσι;
O ίδιος πάντως πρότεινα στα σοβαρά πάπλωμα αντί κουβέρτας για να τύλιγε ο oldy σαν το γνωστό μπουρίτο τις απανωτές στρώσεις aritherm,καθότι διακρίνεται από καλύτερο χειρισμό στο πλαίσιο αυτοσχέδιας διάταξης,ενώ χάρη στην πολυεστερική ή μάλλινη γέμιση κερδίζει και σε αποτελεσματικότητα.Οι κουβερτοκαλυπτοι ανακυκλωτες προυποθετικων αστειων,φανταζομαι οτι εχουν βρει μειονεκτηματα μιας διπλωμενης κουβερτας σε ενα χαρτοκιβωτιο στην επιδραση του ηχου-για αυτο και προσπαθουν να μας φτιαξουν συνεχως τη διαθεση,ετσι;
Πάρε και άλλο τεμάχιον sub.Φτιάχνει ακόμα καλύτερη...βάση στήριξης.Πάντως έτσι για την ιστορία, έχω και γω ένα χαρτόκουτο σα βάση για το sub!
Παραγεμισμένο με υλικό "τύπου αφρολέξ" (αυτό που έρχονται προστατευμένα για τη μεταφορά ηχεία & διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές)
View attachment 141223
Παραφραζεις καποια λεγομενα μου αλλα η αποψη μου ισχυει.Κόψε ένα στίχο ντε, για να το κάνεις χαϊκου..!!
Post automatically merged:
Εδώ άλλοι βρίσκουν μειονεκτηματα στη δουλειά ενός εξειδικευμένου επαγγελματία, γιατί λέει τάχα μου ότι αυτός, ως εξειδικευμενος, δε διαθέτει τη σφαιρική γνώση ενός διαβασμενου ερασιτέχνη..
Λέω τώρα εγώ κάτι δικά μου, μην ασχολείστε..
Έχεις κάποια φωτογραφία για αυτό??Παραφραζεις καποια λεγομενα μου
Εντάξει, την επόμενη φορά που θα με ταράξει στον πονοκέφαλο η ιγμοριτιδα μου, δε θα πάω σε ΩΡΛ, είναι εξειδικευμενος.αλλα η αποψη μου ισχυει.
ΜαστίγιοΉρεμα κορίτσια.
Και καρότο...6 σελίδες έμειναν,
καλως το παιδι που εισουν χαμενος τοσο καιρο μας ελειψεςΜπράβο ρε παιδιά...
αν υποψιαστώ ότι θα ..φέρεις το ΠΑΜΕ στο avsite....Μαστίγιο
Και καρότο...
Κλασσικός καπιταλας εργοδότης!
Είναι ήδη μέσα αγόρι μου...!!αν υποψιαστώ ότι θα ..φέρεις το ΠΑΜΕ στο avsite....
Ήρεμα κορίτσια.
6 σελίδες έμειναν, μη χαλάσουμε τσι καρδιές μας.
Κρύβε...λόγια.Αφού το έχει παίξει κρυφά στο στοίχημα για κατοστάρα έως το βράδυ της Παρασκευής και...άνευ πρόσκαιρου κλειδώματος.Τώρα που κατάλαβα το βαθύτερο νόημα του νήματος, πολύ στεναχωριέμαι που δεν είμαι διαχειριστής να το κλειδώσω στις 99 σελίδες. Να νιώσω και εγώ Γιάνης μια φορά ρε παιδάκι μου.
το πολύ πολύ να κουβερτοτραβηχτούμε...Ήρεμα κορίτσια.
6 σελίδες έμειναν, μη χαλάσουμε τσι καρδιές μας.