Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.997
Μαρή παράουρη ξάνοιξε να δεις: αβουσάιτ με χωρίς Αβουγουδού ίσον γυρόπιτα με χωρίς σατζίκι. :eek:
ρε φίλε....μη βάζεις αλοιφές σ αυτά..o_O:oops:
πλιζ ντον τ ! :thumbsdown:

Reaction score
3.628
Οι κουβερτοκαλυπτοι ανακυκλωτες προυποθετικων αστειων,φανταζομαι οτι εχουν βρει μειονεκτηματα μιας διπλωμενης κουβερτας σε ενα χαρτοκιβωτιο στην επιδραση του ηχου-για αυτο και προσπαθουν να μας φτιαξουν συνεχως τη διαθεση,ετσι;

Reaction score
30.454
μέσα στον πανικό που γίνεται
αν όντως το pc ακούγεται
φύσημα θέλει θαρρώ
οι σκόνες του κάνουνε κακό

:drinks:
Κόψε ένα στίχο ντε, για να το κάνεις χαϊκου..!!
Post automatically merged:

Οι κουβερτοκαλυπτοι ανακυκλωτες προυποθετικων αστειων,φανταζομαι οτι εχουν βρει μειονεκτηματα μιας διπλωμενης κουβερτας σε ενα χαρτοκιβωτιο στην επιδραση του ηχου-για αυτο και προσπαθουν να μας φτιαξουν συνεχως τη διαθεση,ετσι;
Εδώ άλλοι βρίσκουν μειονεκτηματα στη δουλειά ενός εξειδικευμένου επαγγελματία, γιατί λέει τάχα μου ότι αυτός, ως εξειδικευμενος, δε διαθέτει τη σφαιρική γνώση ενός διαβασμενου ερασιτέχνη..
Λέω τώρα εγώ κάτι δικά μου, μην ασχολείστε..

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.388
O ίδιος πάντως πρότεινα στα σοβαρά πάπλωμα αντί κουβέρτας για να τύλιγε ο oldy σαν το γνωστό μπουρίτο τις απανωτές στρώσεις aritherm,καθότι διακρίνεται από καλύτερο χειρισμό στο πλαίσιο αυτοσχέδιας διάταξης,ενώ χάρη στην πολυεστερική ή μάλλινη γέμιση κερδίζει και σε αποτελεσματικότητα.

Το δε προταθέν με το σωλήνα υποθέτω κιόλας ότι θα παίζει ρόλο κυλινδρικής μπασοπαγίδας,σαν υποκατάστατον...tube trap.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.607
Πάντως έτσι για την ιστορία, έχω και γω ένα χαρτόκουτο :p σα βάση για το sub!
Παραγεμισμένο με υλικό "τύπου αφρολέξ" (αυτό που έρχονται προστατευμένα για τη μεταφορά ηχεία & διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές - φαίνεται και ένα κομμάτι περίσσευμα πάνω από το sub)

sub.jpg

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.388
Πάντως έτσι για την ιστορία, έχω και γω ένα χαρτόκουτο :p σα βάση για το sub!
Παραγεμισμένο με υλικό "τύπου αφρολέξ" (αυτό που έρχονται προστατευμένα για τη μεταφορά ηχεία & διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές)

View attachment 141223
Πάρε και άλλο τεμάχιον sub.Φτιάχνει ακόμα καλύτερη...βάση στήριξης. ;)
Και αποσβεστικό υλικό παρεμβεβλημένο μεταξύ των επιμέρους τεμαχίων.

Reaction score
3.628
Απλα ρωταω,γιατι εχω καταλαβει οτι οι αδαεις(βλακες),μην εχοντας τεχνικη γνωση να σε κατακρινουν,προσπαθουν να σε μειωσουν ριχνοντας σε στο κατωτερο επιπεδο τους...Νομιζω οτι τα αστειακια σας οδηγουν σε αυτο!

Οταν ακουσω τι μειονεκτημα εχει η συγκεκριμενη κατασκευη,τοτε θα ζητησω συγγνωμη και θα παρω το λογο μου πισω.

Κόψε ένα στίχο ντε, για να το κάνεις χαϊκου..!!

Εδώ άλλοι βρίσκουν μειονεκτηματα στη δουλειά ενός εξειδικευμένου επαγγελματία, γιατί λέει τάχα μου ότι αυτός, ως εξειδικευμενος, δε διαθέτει τη σφαιρική γνώση ενός διαβασμενου ερασιτέχνη..
Λέω τώρα εγώ κάτι δικά μου, μην ασχολείστε..
Παραφραζεις καποια λεγομενα μου αλλα η αποψη μου ισχυει.

Reaction score
30.454
Παραφραζεις καποια λεγομενα μου
Έχεις κάποια φωτογραφία για αυτό??

αλλα η αποψη μου ισχυει.
Εντάξει, την επόμενη φορά που θα με ταράξει στον πονοκέφαλο η ιγμοριτιδα μου, δε θα πάω σε ΩΡΛ, είναι εξειδικευμενος.
Θα προτιμήσω έναν καλό παθολόγο, ξέρει απ'όλα αυτός!

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.388
Ήρεμα κορίτσια. >:(

6 σελίδες έμειναν, μη χαλάσουμε τσι καρδιές μας. ;)
Τώρα που κατάλαβα το βαθύτερο νόημα του νήματος, πολύ στεναχωριέμαι που δεν είμαι διαχειριστής να το κλειδώσω στις 99 σελίδες. Να νιώσω και εγώ Γιάνης μια φορά ρε παιδάκι μου.
Κρύβε...λόγια.Αφού το έχει παίξει κρυφά στο στοίχημα για κατοστάρα έως το βράδυ της Παρασκευής και...άνευ πρόσκαιρου κλειδώματος. :roflmao:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.034
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr