Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.840
Δεν έχω μετρήσει τα δικά μου και δυστυχώς δεν μπορώ να βρω μετρήσεις για να κάνω τη σύγκριση. Με απόλυτα κριτήρια όμως, κάτι που πλησιάζει το 1% παραμόρφωση δεν το λες και high fidelity. Έστω, δεν το λέω εγώ high fidelity. Πάντα διαβάζοντας τα specs.
Προφανώς, δεν έχεις ψάξει τις παραμορφώσεις των ηχείων.....

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.381
Ετσι ειναι.Δεν υπαρχει τροπος να ανιχνευσεις αλλιως καποια συχνοτητα η ταλαντωση η κυμματομορφη.Δε φαινεται ουτε ακουγεται.Αντιθετα,υπαρχει ο ηχος με το αντιστοιχο αισθητηριο οργανο του!
Με έντονη...αυτοσαρκαστική διάθεση... :laugh:
1571916366065.png

Reaction score
3.628
Είπαμε, Τουλ... :wink:

View attachment 141298
Ο οποιος νομος,οριζει οτι ενα συστημα μπορει να μετραει καλα αλλα η αληθοφανεια της αναπαραγωγης να εχει παει περιπατο...Απο την αλλη,οταν ενα συστημα ακουγεται καλα,σιγουρα βρισκεται μεσα στα περιθωρια των αναλογων επιθυμητων μετρησεων!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.381
Ο οποιος νομος,οριζει οτι ενα συστημα μπορει να μετραει καλα αλλα η αληθοφανεια της αναπαραγωγης να εχει παει περιπατο...Απο την αλλη,οταν ενα συστημα ακουγεται καλα,σιγουρα βρισκεται μεσα στα περιθωρια των αναλογων επιθυμητων μετρησεων!
Το αντίστροφον τείνει να ισχύει πιστότερα,αλλά είναι ακόμα...νωρίς για να το κάνουμε ΄΄θέμα΄΄.;)

Ηχοσύνολο που μας ακούγεται καλά εντός συγκεκριμένου -άγνωστου- χώρου και υπό στάθμη μη ταυτιζόμενη προς την τυπική αναφοράς δεν συνεπάγεται ότι βρίσκεται μέσα στα αποδεκτά περιθώρια των μετρητικών επιδόσεων.

Reaction score
706
Το αντίστροφον τείνει να ισχύει πιστότερα,αλλά είναι ακόμα...νωρίς για να το κάνουμε ΄΄θέμα΄΄.;)

Αυτό και αν έχει αξία και πρέπει να θιχτεί (ας ελπίσουμε όχι προσωπικά) πιστότητα VS αληθοφάνεια 8-)

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.840
Επειδή έρχεται χειμώνας και οι κουβέρτες πρέπει να επιτελέσουν τον σκοπό για τον οποίο κατασκευάστηκαν, εγώ έψαξα και σάς βρήκα τη λύση για το RT (του χώρου, όχι των :roflmao: :roflmao: :roflmao: μηχανημάτων)

1571917033906.png

Reaction score
3.628

Ηχοσύνολο που μας ακούγεται καλά εντός συγκεκριμένου -άγνωστου- χώρου και υπό στάθμη μη ταυτιζόμενη προς την τυπική αναφοράς δεν συνεπάγεται ότι βρίσκεται μέσα στα αποδεκτά περιθώρια των μετρητικών επιδόσεων.
Γιατι,ηρθες να ακουσεις και δε σου αρεσε;Ηρθες να μετρησεις και δεν ειχες καλο αποτελεσμα; 8-)

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.387
για μια χουφτα δολάρια.. αρκει να εχεις μεγαλη χούφτα..:focus:
...η γυναικα μου, διαβαζει και αυτη διαφορα θεματα στο ιντερνετ και παλαιοτερα κοσμοπολιταν και τα ρεστα.. οποτε δεν δυσκολευτικα να την πεισω για το μεγαθος της μπανανας, βεβαια, εχω εξαφανισει και το μετρο απο το σπιτι... οχι απο φοβο ... αλλα να βαριεμαι να τις εξηγω..οποτε ετσι ειμαστε και οι 2 χαρουμενοι... στον πλασματικο μας κοσμο :onthequiet:

Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.694
Επειδή έρχεται χειμώνας και οι κουβέρτες πρέπει να επιτελέσουν τον σκοπό για τον οποίο κατασκευάστηκαν, εγώ έψαξα και σάς βρήκα τη λύση για το RT (του χώρου, όχι των :roflmao: :roflmao: :roflmao: μηχανημάτων)

View attachment 141300
Γατάκι... Πού να δεις τι RT60 είχε πετύχει ο @costas EAR με τα βαρελάκια μπύρας που είχε στοιβάξει - αφού τα είχε πιει, με συνοδεία πάντα...

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.801

-
Γιατι,ηρθες να ακουσεις και δε σου αρεσε;Ηρθες να μετρησεις και δεν ειχες καλο αποτελεσμα; 8-)
-
..αληθοφανεια, οπως σοβαροφανεια...
.... παραδειγμα η γυναικα μου, αληθινα ειμαστε μαζι, αλλα αμφιβαλω αν ειμαστε πιστοι ο ενας στον αλλο.
-

-

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.387
Γατάκι... Πού να δεις τι RT60 είχε πετύχει ο @costas EAR με τα βαρελάκια μπύρας που είχε στοιβάξει - αφού τα είχε πιει, με συνοδεία πάντα...
.. απορια το ειχα! (αλλα ντρεπομουν να ρωτησω) τα βαρελακια ηταν αδεια? ή τα ειχε γεμισει πχ νερο ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.036
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic