Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη.

Reaction score
12.260
DAC:
RCARCA jacks x 1 pair
Output impedance22 ohms
Maximum output level2.0Vrms (1/full-scale, into 10 kΩ)

Power amp:
  • Input sensitivity: 1.4V for 250Wpc into 8 ohms
  • Voltage gain: 30dB
  • Input impedance: 50k ohms unbalanced
Interconnect pre-power: Kimber KS1016, 1m. Δεν μπορώ να βρω τεχνικές λεπτομέρειες.
Αλλά και πάλι, μπελάς είναι να κάτσω να φτιάξω εξασθενιτή.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Ωωω. δεν το είχα σκεφτεί έτσι!!! Τα λέμε σε μια πενταετία!!!
Α γειά σου!!
Σε μια πενταετία, ο ντοκτορ θα παίζει με λαμπιόνια single ended και κόρνες...που θα οδηγούνται από πικάπ με phono mm γλομπατο και step-up με ασήμια στο μετασχηματιστή, και μονοφωνικη κεφαλή!....
Immersive καταστάσεις λέμε!!

Reaction score
12.260
Α γειά σου!!
Σε μια πενταετία, ο ντοκτορ θα παίζει με λαμπιόνια single ended και κόρνες...που θα οδηγούνται από πικάπ με phono mm γλομπατο και step-up με ασήμια στο μετασχηματιστή, και μονοφωνικη κεφαλή!....
Immersive καταστάσεις λέμε!!
Ή σε πέντε χρόνια θα πουλήσει τον τρίνοβ και θα κάνουμε πάρτι!
Post automatically merged:

Θα τσιμπήσω και 4-5 Bryston απο τις αγγελίες σε τιμή χώμα, γ@μώ! Η υπομονή είναι αρετή!!!

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Ή σε πέντε χρόνια θα πουλήσει τον τρίνοβ και θα κάνουμε πάρτι!
Post automatically merged:

Θα τσιμπήσω και 4-5 Bryston απο τις αγγελίες σε τιμή χώμα, γ@μώ! Η υπομονή είναι αρετή!!!
Δε θες τρινοβ λέμε!!!
Εδώ μιλάνε για ιπτάμενα βιολιά!!!
....πού πας να μπλέξεις αγόρι μου??????

Reaction score
15.543
Κάτι πιο συγκεκριμένο γιατί δεν ακούω Κοκκίνου?
:roflmao: :roflmao: ωραιος .....

ποιο ειναι το πιο απλο στο audio που μπορει να αλλαζει τα δεδομενα ενος ηχου οταν εχεις ιδια καμπυλη στον ιδιο χωρο ;

Reaction score
11.243
Τί να τους κάνεις; Μέχρι τότε θα έχεις ενεργά. Αλλά μέχρι τότε θα πρέπει να ζήσεις τί σημαίνει χρονική ευθυγράμμιση των μονάδων ενός ηχείου για να την εκτιμήσεις (και ως εκ τούτου να επιζητείς την έλλειψη παθητικού cross).

Reaction score
15.543
Είμαι όλος αυτιά..
ναι, αλλα εγω δεν εχω ορεξη να γραφω τετοια ωρα απλα πραγματα οταν μιλαμε για 3 διαφορετικα ηχεια και διαφορετικους χωρους που εχουν την ιδια καμπυλη ....

και εγω δεν ακουω κοκκινου :lolsign:

Reaction score
30.454
ναι, αλλα εγω δεν εχω ορεξη να γραφω τετοια ωρα απλα πραγματα οταν μιλαμε για 3 διαφορετικα ηχεια και διαφορετικους χωρους που εχουν την ιδια καμπυλη ....

και εγω δεν ακουω κοκκινου :lolsign:
Όπως νομίζεις..
Είναι όμως συνήθης η τακτική σου να πετάς ένα πυροτέχνημα και μετά να την κάνεις χωρίς να αιτιολογησεις αυτό που είπες.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να αποδεχτώ πως αυτό που έγραψες ισχύει, ούτε έχω τις γνώσεις για να το αντικρουσω.
Αλλά να το αποδεχτώ μετά από τεκμηρίωση, όχι με εξυπνάδες για τραγουδιαρες.

Last edited:

Reaction score
12.260
Τί να τους κάνεις; Μέχρι τότε θα έχεις ενεργά. Αλλά μέχρι τότε θα πρέπει να ζήσεις τί σημαίνει χρονική ευθυγράμμιση των μονάδων ενός ηχείου για να την εκτιμήσεις (και ως εκ τούτου να επιζητείς την έλλειψη παθητικού cross).
Παθητικά την έχω ακούσει. Τη διαφορά σε σχέση με ένα ενεργό ηχείο, δεν την έχω ακούσει ακόμα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.329
3 διαφορετικα ηχεια σε 3 διαφορετικους χωρους με τον ιδιο προ και την ιδια καμπυλη παιζουν διαφορετικα...
....οποιος τα ακουει ιδια απλα δεν ακουει :lolsign:
Χωρίς διάθεση αντιλογίας,ας επιτραπεί να επισημάνω ότι επικαλείσαι ένα εύκολα διαπιστούμενο ΄΄τι΄΄ χωρίς όμως να θίγεται το ΄΄γιατί΄΄.

Η απόκριση πλάτους σε συνάρτηση προς τη συχνότητα δεν αποτελεί το αποκλειστικό κριτήριο για την ιδιαίτερη ακροαματική συμπεριφορά δεδομένου ηχοσυνόλου.Ούτε αρκεί από μόνη της να μας πληροφορήσει για τη μεταβατική απόδοση.Εξυπηρετεί όμως τα κριτήρια για την επίτευξη στοιχειώδους τονικής ισορροπίας,το στοιχείο που όλοι θα έπρεπε να προσέχουμε για παρατεταμένες ακροάσεις χωρίς κόπωση.

Οι ηχειακές υλοποιήσεις χαρακτηρίζονται καθεμία από διαφοροποιημένη ποιότητα απόσβεσης στο θεμελιώδη συντονισμό τους και στα δικτυώματα κρος,διαφοροποιημένη ικανότητα κατά τη διαχείριση δεδομένης ισχύος κ.ο.κ.

Χωρίς καν ν'ασχολούμασταν με τις πρώτες οκτάβες,όπου οποιαδήποτε διαφοροποίηση τείνει να επηρεάζει την ακροαματική αντίληψη στις ανώτερες.

Ο επεξεργαστής δεν εξισώνει τέτοιου είδους διαφορές.Ένα πιστόλι μπορεί να εξισώνει τους χρήστες στη δυνατότητα άμυνας,αλλά ο γρηγορότερος κι ευστοχότερος στην εφαρμογή του εξακολουθεί να επικρατεί.

Ο επεξεργαστής επίσης δεν εξισώνει τις διαφοροποιημένες πολικές αποκρίσεις.Μπορεί απλώς να μετριάσει τις επιπτώσεις τους σε δεδομένα σημεία εντός του χώρου.

Ακολούθως,άμα μπουν στο παιγνίδι κι ενισχυτικά σύνολα ή αρθρώματα,θα συνοδεύονται από διαφοροποιημένες τιμές και ποιότητες παραμορφώσεων,αρμονική,ενδοδιαμόρφωσης,μεταβατική (συναρτώμενη με ρυθμό ανόδου και όριο απόκρισης στο άνω άκρο τα οποία; φανερώνονται κατά την απόδοση μεταβατικών συμβάντων έστω και αν έχει οριστεί η γνωστή κατωφερής κλίση στην καμπύλη στόχο) και πάει λέγοντας.

Κανένας επεξεργαστής δεν αναμένεται να επιδιορθώσει την αρμονική συμπεριφορά συγκεκριμένων τοπολογιών,ή την ανεπάρκεια οδήγησης ανάμεσα σε διαδοχικούς κρίκους της αλυσίδας.

Επίσης ο μέσος όρος των λαμβανόμενων μετρήσεων που αποδίδει τις καμπύλες απόκρισης φανερώνει ακριβώς αυτό,έναν μέσο όρο (ελαφρώς) διαφοροποιημένων αποκρίσεων σε αντίστοιχο πλήθος τοποθεσιών.

Και αυτά μόνον ενδεικτιικώς...

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.363
Το κάθε σχεδιάγραμμα, λέει αυτό που λέει, τίποτα περισσότερο, αλλά και τίποτα λιγότερο.

Γενικεύσεις ένθεν κι ένθεν, είναι εκ των πραγμάτων καταδικασμένες.

Η συνολική συμπεριφορά ενός ηχοσυστηματος χώρου, δεν αποτυπώνεται σε ένα σχεδιάγραμμα, αλλά αντιθέτως, σε ένα πλήθος διαφορετικών σχεδιαγραμμάτων και δεδομένων.

Το πολυπλοκότερο όλων, δεν είναι κάτι άλλο, από την ερμηνεία τους. ;)

Όσο για το αν ένα ηχείο μπορεί να ακουστεί σαν ένα άλλο, διαφορετικό ηχείο, η απάντηση είναι ναι. Δεν είναι απλό, αλλά γίνεται. Βεβαίως, ο τρινοβ διαθέτει ειδική επιλογή για να πραγματοποιεί αυτό ακριβώς το πράγμα. Απίστευτο, κι όμως, το κάνει...
Βεβαίως αυτό είναι κάτι διαφορετικό από τα παραπάνω, αλλά ως έννοια, βλέπω να συγχέεται.

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.001
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell