- Reaction score
- 15.543
Με διαφορετική ανά περίπτωση ισοστάθμιση ώστε να επιτευχθεί η ίδια καμπύλη στόχος..
Με το φτωχό μου το μυαλό αυτό καταλαβαίνω.
Με διαφορετική ανά περίπτωση ισοστάθμιση ώστε να επιτευχθεί η ίδια καμπύλη στόχος..
Με το φτωχό μου το μυαλό αυτό καταλαβαίνω.
Μπάκα του Σκαλ.Για πες.
RCA | RCA jacks x 1 pair |
Output impedance | 22 ohms |
Maximum output level | 2.0Vrms (1/full-scale, into 10 kΩ) |
Α γειά σου!!Ωωω. δεν το είχα σκεφτεί έτσι!!! Τα λέμε σε μια πενταετία!!!
Κάτι πιο συγκεκριμένο γιατί δεν ακούω Κοκκίνου?Έλλη Κοκκίνου - Δε Γίνεται
Ή σε πέντε χρόνια θα πουλήσει τον τρίνοβ και θα κάνουμε πάρτι!Α γειά σου!!
Σε μια πενταετία, ο ντοκτορ θα παίζει με λαμπιόνια single ended και κόρνες...που θα οδηγούνται από πικάπ με phono mm γλομπατο και step-up με ασήμια στο μετασχηματιστή, και μονοφωνικη κεφαλή!....
Immersive καταστάσεις λέμε!!
Η ατάκα του νήματος...Γιατί όπως λες και συ έχεις κάνει πολλά και δεν είναι να σε εμπιστευόμαστε !
Να περάσει λίγος καιρός πρώτα
Δε θες τρινοβ λέμε!!!Ή σε πέντε χρόνια θα πουλήσει τον τρίνοβ και θα κάνουμε πάρτι!
Post automatically merged:
Θα τσιμπήσω και 4-5 Bryston απο τις αγγελίες σε τιμή χώμα, γ@μώ! Η υπομονή είναι αρετή!!!
ωραιος .....Κάτι πιο συγκεκριμένο γιατί δεν ακούω Κοκκίνου?
Είμαι όλος αυτιά..ωραιος .....
ποιο ειναι το πιο απλο στο audio που μπορει να αλλαζει τα δεδομενα ενος ηχου οταν εχεις ιδια καμπυλη στον ιδιο χωρο ;
Mε τόση αληθοφάνεια, θα παίζω Vanessa Mae 24/7. Μπορεί να σταθώ τυχερός.Δε θες τρινοβ λέμε!!!
Εδώ μιλάνε για ιπτάμενα βιολιά!!!
....πού πας να μπλέξεις αγόρι μου??????
Τί να τους κάνεις; Μέχρι τότε θα έχεις ενεργά. Αλλά μέχρι τότε θα πρέπει να ζήσεις τί σημαίνει χρονική ευθυγράμμιση των μονάδων ενός ηχείου για να την εκτιμήσεις (και ως εκ τούτου να επιζητείς την έλλειψη παθητικού cross).Θα τσιμπήσω και 4-5 Bryston απο τις αγγελίες σε τιμή χώμα, γ@μώ! Η υπομονή είναι αρετή!!!
ναι, αλλα εγω δεν εχω ορεξη να γραφω τετοια ωρα απλα πραγματα οταν μιλαμε για 3 διαφορετικα ηχεια και διαφορετικους χωρους που εχουν την ιδια καμπυλη ....Είμαι όλος αυτιά..
Όπως νομίζεις..ναι, αλλα εγω δεν εχω ορεξη να γραφω τετοια ωρα απλα πραγματα οταν μιλαμε για 3 διαφορετικα ηχεια και διαφορετικους χωρους που εχουν την ιδια καμπυλη ....
και εγω δεν ακουω κοκκινου
Παθητικά την έχω ακούσει. Τη διαφορά σε σχέση με ένα ενεργό ηχείο, δεν την έχω ακούσει ακόμα.Τί να τους κάνεις; Μέχρι τότε θα έχεις ενεργά. Αλλά μέχρι τότε θα πρέπει να ζήσεις τί σημαίνει χρονική ευθυγράμμιση των μονάδων ενός ηχείου για να την εκτιμήσεις (και ως εκ τούτου να επιζητείς την έλλειψη παθητικού cross).
Χωρίς διάθεση αντιλογίας,ας επιτραπεί να επισημάνω ότι επικαλείσαι ένα εύκολα διαπιστούμενο ΄΄τι΄΄ χωρίς όμως να θίγεται το ΄΄γιατί΄΄.3 διαφορετικα ηχεια σε 3 διαφορετικους χωρους με τον ιδιο προ και την ιδια καμπυλη παιζουν διαφορετικα...
....οποιος τα ακουει ιδια απλα δεν ακουει
Όσο περνάει από το χέρι μου, κάποια στιγμή στο μέλλον, θα την ακούσεις,Παθητικά την έχω ακούσει. Τη διαφορά σε σχέση με ένα ενεργό ηχείο, δεν την έχω ακούσει ακόμα.