- Reaction score
- 84.957
Το θέμα με το Qobuz δεν είναι η εγγραφή - ενεργοποίηση της υπηρεσίας αλλά το ετήσιο κόστος της συνδρομής.
Το θέμα με το Qobuz δεν είναι η εγγραφή - ενεργοποίηση της υπηρεσίας αλλά το ετήσιο κόστος της συνδρομής.
Αφχιερωμένο εκσαιρετικά στο σέξυ μωρό στα πατώματα....Είχα Ζαπ, Καστρουνή και Μάριο το πρωί-μεσημέρι σπίτι.
Εχουν έρθει Σαλονίκη, και επειδή ο προβολέας μου άρχισε να εχει “άποψη”, ζήτησα απο τον Καστρουνή έλεγχο-ρύθμιση.
Ακούσαμε και λίγο Beethoven, Britten και Peter Gabriel. Σε δικάναλο, πολυκάναλο, upmix και Atmos. Λίγο απ’όλα.
View attachment 142247
Τσιμπήσαμε και κάτι μπέργκερ. Αλλά ξέχασα να τους βάλω να ακούσουν τα καμπανάκια
Καλά βλέπουν τα ματάκια μου?Είχα Ζαπ, Καστρουνή και Μάριο το πρωί-μεσημέρι σπίτι.
Εχουν έρθει Σαλονίκη, και επειδή ο προβολέας μου άρχισε να εχει “άποψη”, ζήτησα απο τον Καστρουνή έλεγχο-ρύθμιση.
Ακούσαμε και λίγο Beethoven, Britten και Peter Gabriel. Σε δικάναλο, πολυκάναλο, upmix και Atmos. Λίγο απ’όλα.
View attachment 142247
Τσιμπήσαμε και κάτι μπέργκερ. Αλλά ξέχασα να τους βάλω να ακούσουν τα καμπανάκια
Γυαλίζει.Καλά βλέπουν τα ματάκια μου?
Εντυσες και το καπάκι του πικάπ ρε χαμένε ??
Μα δε γκαταλαβαινω.. Αφήνεις άλλους να αποφασίζουν για λογαριασμό σου?Γυαλίζει.
Ολα ντύνονται αν γυαλίζουν, και ο Trinnov αν προσέξεις καλά
Επίσης οριστικοποιήθηκε η μετακίνηση του προβολέα στον πίσω τοίχο, και η κατασκευή hush box, το οποίο θα σχεδιαστεί με υπολογισμό και των διαστάσεων των JVC προβολέων. Λέμε τώρα.
Ο ΜΚ υπολόγισε αποστάσεις, φωτεινότητες κτλ και έδωσε έγκριση, οπότε στην επόμενη άνοδό του θα του το έχουμε έτοιμο για ρύθμιση.
Καλά, χεστηκα για τον trinnov.. Στο πικάπ όμως είναι ασέβεια!!και ο Trinnov αν προσέξεις καλά
Aντε τελειωστε εσεις οι Βορειοι να παρουμε και εμεις οι νοτιοι σειρα....πρεπει να σεταριστουμε και εμεις βρε αδερφε...ετσι θα μεινουμε....αφου ειπαμε να επιστρεψουμε ξανα στο audio που το ξεχασαμε 4 χρονια τωρα....οποτε ο Κασtrinov αφου σεταρει μετα θα παμε για ουζα με θεα Κορινθιακο με καλαμαρακι αλανιαρικο ,γαριδα ξεκωλο περιοχης ,φαρφαλες με κροκο ,φαβα βουνισια,αστακομπουκιες με κοκκινο πιπερι και και και.......ακουτε ρε....τελειωνετε ειπαμεεεε.....Ο αρχηγός επέστρεψε για να καλιμπράρει και την οικογενειακή Kuro του πάνω ορόφου.
View attachment 142390
Κοτσιδιους ατμιζεις και συ τωρα(βλεπε atmos )?Να εδω σημερα, ακουμε ιπταμενα βιολια, ιπταμενες ντραμς που ερχονται « απο πισω» , μπυρες παγωμενες με χερουλια και τετοιες ομορφιες!
View attachment 144713
View attachment 144714
View attachment 144715
ενταξει τοτεςςςςς.....συντομα θα φαμε τις φαρφαλες......χαχαχαχα...be in touch guys !!!!Ο Καστρουνής είναι στην Αθήνα.
ναι για πες μας τι εφαγες για να δω αν θα παρεις κανα κιλο.......στα υπολοιπα ξερουμε τι θα πεις...Περασαμε υπεροχα, με την πρωτη ευκαιρια εντυπωσεις απ τον υπεροχο χωρο του Δημητρη που με χαρα με υποδεχτηκε!