Σου έκοψε το αυγολέμονο?Κι εγω τα 'κανα χτες για πρωτη φορα , αλλα αντι για πιο "σουπα" μου βγηκαν κατι σε λασπη.Επισης εδω μ αρεσει το κιτρινοπο χρωμα ... εμενα μου βγηκαν ασπρα ... τι εκανα λαθος ?
Την ώρα που το χτυπάς πρέπει να προσθέτεις σιγά σιγά μικρές ποσότητες από το ζουμί του φαγητού που φτιάχνεις, ώστε να ανέβει σταδιακά η θερμοκρασία του. Αν δεν το έκανες και έριξες απότομα το αυγολέμονο μέσα στην καυτή κατσαρόλα, ουσιαστικά μαγειρεψες το ασπράδι του αυγού.