- Reaction score
- 86.163
Σούπερ είσαιΠολυ ευχαρίστως να σε φιλέψουμε,αλλά το λάχανο είναι ξινό και η πάπρικα πολλή!
Σούπερ είσαιΠολυ ευχαρίστως να σε φιλέψουμε,αλλά το λάχανο είναι ξινό και η πάπρικα πολλή!
- θα αστειεύεσαι μάλλον
Αλήθεια, πάλι σήμερα δεν περίσσεψε χρόνος για μεσημεριανό.- θα αστειεύεσαι μάλλον
Εντάξει ο αρακάς που ατμιζει, η χωριάτικη είναι και αυτή ζέστη?Μπιζελια με μελιτζάνες και φιλέτο στήθος!bretsos μη βαράς για τη θολή φωτογραφία ακόμη βγάζουν ατμούς
View attachment 142715
- το κρεμμύδι είναι . . . δάκρυσε ο φακόςΕντάξει ο αρακάς που ατμιζει, η χωριάτικη είναι και αυτή ζέστη?
μήπως είσαι 'λίγο' ιδιότροπος με το κρεμμύδι;- το κρεμμύδι είναι . . . δάκρυσε ο φακός
Και γω έχω φακεεεεες......View attachment 142725
επιτελους και παλι τροφη, αν ειμαι καλο μαιμουδι θα φαω πιο μετα αλλο ενα..
- ναι αλλά προς το θετικό . . . μου αρέσει πολύμήπως είσαι 'λίγο' ιδιότροπος με το κρεμμύδι;
- το συνοδευτικό σου λείπει . . . ρέγκα , λακέρδα , σκουμπρί smoked κλπΚαι γω έχω φακεεεεες......
- ο γύρος είναι κοτόπουλο , η πρασινάδα όμως τι είναι ;View attachment 142725
επιτελους και παλι τροφη, αν ειμαι καλο μαιμουδι θα φαω πιο μετα αλλο ενα..
Μπλιαξ......το συνοδευτικό σου λείπει . . . ρέγκα , λακέρδα , σκουμπρί smoked κλπ
Φικσντ!- το συνοδευτικό σου λείπει . . . ρέγκα , λακέρδα , σκουμπρί smoked,ελιές ,καυτερές πιπερίτσες ,κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα με αλάτι και λίγο ελαιόλαδο ,κρίθινα παξιμάδια κλπ
- κορυφαίο σερβίτσιο , το χρυσό είναι μέσα στο υάλωμα υποθέτωΞεχωριστά στο όνομα,απαράμιλλα στη γεύση - για μένα που μου αρέσουν περισσότερο τ αλμυρά -
Θεϊκά κουλουράκια με Καμμένο βούτυρο ( καφετί ), ξηρούς καρπούς πεκαν,σκοτς η μπερμπον ουίσκι και κομμάτια σοκολάτας ημίγλυκης η υγείας, πασπαλισμένα με κόκκους θαλασσινού αλατιού η Ιμαλαΐων.
View attachment 142670
View attachment 142671
View attachment 142672
Εγω ομως δεν εχω την παραμικρη ιδεα ποτε και που θα ειναι το επομενο γευμα μου...Και γω έχω φακεεεεες......
Εγω ομως δεν εχω την παραμικρη ιδεα ποτε και που θα ειναι το επομενο γευμα μου...
αλλα κυριως για ερωτα διψουμε...
- Αγάπη , ο έρωτας είναι κτητική αγάπηαλλα κυριως για ερωτα διψουμε...