Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;


bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
18.122
Reaction score
53.765
Μια κουταλιά της σούπας γιαούρτι μέσα στο μίγμα αυγών , λίγο αλάτι, μπόλικο φρέσκο πιπέρι χοντροκομμένο.
 

melina

Cargo 200
Μηνύματα
25.047
Reaction score
45.256
γιαούρτι ή και λίγο γάλα κάνει πιο αφράτη την ομελέτα, το γιαούρτι θα προσθέσει και οξύτητα που ίσως να τη χρειάζεται αν έχει πολλά λιπαρά (λάδια, βούτυρα, μπεϊκα και τέτοια)
 

Μηνύματα
1.664
Reaction score
2.316
γιαούρτι ή και λίγο γάλα κάνει πιο αφράτη την ομελέτα, το γιαούρτι θα προσθέσει και οξύτητα που ίσως να τη χρειάζεται αν έχει πολλά λιπαρά (λάδια, βούτυρα, μπεϊκα και τέτοια)
Είναι στην ίδια λογική με το γάλα. (όπως λες). Κάνει λιγο πιο σκληροπυρηνικό ,πιο μπρουτάλ. ΟΚ. Περί ορέξεως...
 



Μηνύματα
16.477
Reaction score
30.455
γιαούρτι ή και λίγο γάλα κάνει πιο αφράτη την ομελέτα, το γιαούρτι θα προσθέσει και οξύτητα που ίσως να τη χρειάζεται αν έχει πολλά λιπαρά (λάδια, βούτυρα, μπεϊκα και τέτοια)
Δοκίμασε sour cream αντί για γιαούρτι.
Μία αγαπημένη μου παρασκευη είναι αυγά ελαφρώς χτυπημένα τα οποία θα ανακατεύουμε και αφού πέσουν στο τηγάνι, ώστε να σπάσουν και να μη γίνουν μια ενιαία ομελέτα, με φρέσκο κρεμμύδι, ξινοκρεμα και μπόλικο πιπέρι.

Ααα και ψιλοκομμένο κολοκυθάκι που θα το γλυκάνει και θα ισορροπήσει την οξύτητα.
 

thunderace

Επαγγελματίας
Μηνύματα
176
Reaction score
22
Μπιφτεκια με πατατες στο φουρνο...απλα πραματα δλδ.
Απλως η γυναικα μου,βαζει κατι μυστηρια μελια ,αλατια ,πιπερια κλπ και γινετε το ελα να δεις.
 

melina

Cargo 200
Μηνύματα
25.047
Reaction score
45.256
Δοκίμασε sour cream αντί για γιαούρτι.
Μία αγαπημένη μου παρασκευη είναι αυγά ελαφρώς χτυπημένα τα οποία θα ανακατεύουμε και αφού πέσουν στο τηγάνι, ώστε να σπάσουν και να μη γίνουν μια ενιαία ομελέτα, με φρέσκο κρεμμύδι, ξινοκρεμα και μπόλικο πιπέρι.

Ααα και ψιλοκομμένο κολοκυθάκι που θα το γλυκάνει και θα ισορροπήσει την οξύτητα.
Έτσι την κάνω την ομελέτα αλλά χωρίς το sour cream...που να τρέχεις με τη τσίμπλα στο μάτι να βρεις sour cream.
 

Μηνύματα
2.303
Reaction score
5.360
:confused:
Δοκίμασε sour cream αντί για γιαούρτι.
Μία αγαπημένη μου παρασκευη είναι αυγά ελαφρώς χτυπημένα τα οποία θα ανακατεύουμε και αφού πέσουν στο τηγάνι, ώστε να σπάσουν και να μη γίνουν μια ενιαία ομελέτα, με φρέσκο κρεμμύδι, ξινοκρεμα και μπόλικο πιπέρι.

Ααα και ψιλοκομμένο κολοκυθάκι που θα το γλυκάνει και θα ισορροπήσει την οξύτητα.
Τι είναι ρε χαμενε αυτό το σουρ κριμ....;;;;
Συριζαιικο μου ακούγεται.....
 

Μηνύματα
16.477
Reaction score
30.455
Έτσι την κάνω την ομελέτα αλλά χωρίς το sour cream...που να τρέχεις με τη τσίμπλα στο μάτι να βρεις sour cream.
Έλα μωρέ!
Ξύπνα έξι-εφτά ωριτσες νωρίτερα και φτιάχτη μόνος σου!!
Post automatically merged:

:confused:
Τι είναι ρε χαμενε αυτό το σουρ κριμ....;;;;
Συριζαιικο μου ακούγεται.....
Πολύ δημοφιλής κρέμα στη Σοβιετική ένωση και γενικότερα στην ανατολική Ευρώπη... :wink:
 



melina

Cargo 200
Μηνύματα
25.047
Reaction score
45.256
Τι έχεις βάλει μέσα στον κιμά; Μανιτάρια; Κάτι ακόμα;
Μανιτάρια portobello, για πολλή ώρα μαγειρευόταν με χοντροκομμένη καυτερή πιπεριά, στουμπιγμένες σκελίδες σκόρδου και μερικά κοτσάνια φρέσκιας ρίγανης από τη γλάστρα, τα οποία βγήκαν κάποια στιγμή αφού είχαν δώσει όσο έπρεπε να δώσουν.
 








ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Μηνύματα
3.031.909
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv
Top