- Μηνύματα
- 2.303
- Reaction score
- 5.360
Δώσε οδηγίες για το γιαούρτι και τι ρόλο παίζει.....
Είναι στην ίδια λογική με το γάλα. (όπως λες). Κάνει λιγο πιο σκληροπυρηνικό ,πιο μπρουτάλ. ΟΚ. Περί ορέξεως...γιαούρτι ή και λίγο γάλα κάνει πιο αφράτη την ομελέτα, το γιαούρτι θα προσθέσει και οξύτητα που ίσως να τη χρειάζεται αν έχει πολλά λιπαρά (λάδια, βούτυρα, μπεϊκα και τέτοια)
Δοκίμασε sour cream αντί για γιαούρτι.γιαούρτι ή και λίγο γάλα κάνει πιο αφράτη την ομελέτα, το γιαούρτι θα προσθέσει και οξύτητα που ίσως να τη χρειάζεται αν έχει πολλά λιπαρά (λάδια, βούτυρα, μπεϊκα και τέτοια)
Έτσι την κάνω την ομελέτα αλλά χωρίς το sour cream...που να τρέχεις με τη τσίμπλα στο μάτι να βρεις sour cream.Δοκίμασε sour cream αντί για γιαούρτι.
Μία αγαπημένη μου παρασκευη είναι αυγά ελαφρώς χτυπημένα τα οποία θα ανακατεύουμε και αφού πέσουν στο τηγάνι, ώστε να σπάσουν και να μη γίνουν μια ενιαία ομελέτα, με φρέσκο κρεμμύδι, ξινοκρεμα και μπόλικο πιπέρι.
Ααα και ψιλοκομμένο κολοκυθάκι που θα το γλυκάνει και θα ισορροπήσει την οξύτητα.
Τι είναι ρε χαμενε αυτό το σουρ κριμ....;;;;Δοκίμασε sour cream αντί για γιαούρτι.
Μία αγαπημένη μου παρασκευη είναι αυγά ελαφρώς χτυπημένα τα οποία θα ανακατεύουμε και αφού πέσουν στο τηγάνι, ώστε να σπάσουν και να μη γίνουν μια ενιαία ομελέτα, με φρέσκο κρεμμύδι, ξινοκρεμα και μπόλικο πιπέρι.
Ααα και ψιλοκομμένο κολοκυθάκι που θα το γλυκάνει και θα ισορροπήσει την οξύτητα.
Έλα μωρέ!Έτσι την κάνω την ομελέτα αλλά χωρίς το sour cream...που να τρέχεις με τη τσίμπλα στο μάτι να βρεις sour cream.
Πολύ δημοφιλής κρέμα στη Σοβιετική ένωση και γενικότερα στην ανατολική Ευρώπη...
Τι είναι ρε χαμενε αυτό το σουρ κριμ....;;;;
Συριζαιικο μου ακούγεται.....
Μανιτάρια portobello, για πολλή ώρα μαγειρευόταν με χοντροκομμένη καυτερή πιπεριά, στουμπιγμένες σκελίδες σκόρδου και μερικά κοτσάνια φρέσκιας ρίγανης από τη γλάστρα, τα οποία βγήκαν κάποια στιγμή αφού είχαν δώσει όσο έπρεπε να δώσουν.Τι έχεις βάλει μέσα στον κιμά; Μανιτάρια; Κάτι ακόμα;
Μια από τα ίδια με μικρές διαφορές!!