- Reaction score
- 5.360
Δεν πάνε κάτω με τίποτα....
Να πεις της φιλενάδας μου ότι έβαλε πολύ λάδι!View attachment 142731
Δεν πάνε κάτω με τίποτα....
Εγώ το έβαλα.... Μπας και... Αλλά δεν......Να πεις της φιλενάδας μου ότι έβαλε πολύ λάδι!
....μμ... και εκσουσιαστικη , καθοτι και κατα το Phantom Surfers ευαγγελιο "the vilest form of misogyny" ...
Νομίζω πως δεν έχεις βρει ακόμα την αδελφή ψυχή που θα σου μαγειρέψει νόστιμες φακές...Εγώ το έβαλα.... Μπας και... Αλλά δεν......
Μόλις "πήρα" υπόσχεση για βραδινά πιτόγυρα.....!
Εσύ έχεις πάρει ειδικότητα ρεβιθοπαρασκευαστη..... Τι δουλειά έχεις με τις φακές βρε....;;;Νομίζω πως δεν έχεις βρει ακόμα την αδελφή ψυχή που θα σου μαγειρέψει νόστιμες φακές...
Παράτα την αυτή και έλα να σε ταΐσω ντιαρ..
Ναι είναι δωρο φίλης μου που γνωρίζει πως είμαι συλλέκτης.- κορυφαίο σερβίτσιο , το χρυσό είναι μέσα στο υάλωμα υποθέτω
- καλημέρα, με την αφή καταλαβαίνεις εάν είναι μέσα στο υαλωμαΝαι είναι δωρο φίλης μου που γνωρίζει πως είμαι συλλέκτης.
Αντικα είναι,αριθμημένα τα κομμάτια της σειράς αυτής της Hutschenreuther Selb.
Φαινεται υαλωμενο το χρυσο?Σαν επιχρυσωμένο το βλέπω.Δεν μπαίνει στο πλυντήριο πιάτων.
Υ.Γ. Το μάτι τρώει μαζί....
View attachment 142778
Carolus Magnus Hutschenreuther - Wikipedia
en.wikipedia.org
Έχετε πολλά τέτοια απωθημένα στα Εξάρχεια;
Έχετε πολλά τέτοια απωθημένα στα Εξάρχεια;
Άσε κατά μέρος τα υλικά........ Το αποτέλεσμα να δούμε.....Αφού δεν φάγαμε για μεσημέρι, θα φάμε για βράδυ!! View attachment 142844
Ειδικά στη ομελέτα παίζω καλή μπαλίτσα!!Άσε κατά μέρος τα υλικά........ Το αποτέλεσμα να δούμε.....