- Reaction score
- 86.518
Σούπερ είσαιΠολυ ευχαρίστως να σε φιλέψουμε,αλλά το λάχανο είναι ξινό και η πάπρικα πολλή!![]()
![Thumbsup :thumbsup: :thumbsup:](/forum/images/smilies/basic/thumbsup.png)
Σούπερ είσαιΠολυ ευχαρίστως να σε φιλέψουμε,αλλά το λάχανο είναι ξινό και η πάπρικα πολλή!![]()
- θα αστειεύεσαι μάλλον
Αλήθεια, πάλι σήμερα δεν περίσσεψε χρόνος για μεσημεριανό.- θα αστειεύεσαι μάλλον![]()
Εντάξει ο αρακάς που ατμιζει, η χωριάτικη είναι και αυτή ζέστη?Μπιζελια με μελιτζάνες και φιλέτο στήθος!bretsos μη βαράς για τη θολή φωτογραφία ακόμη βγάζουν ατμούς
View attachment 142715
- το κρεμμύδι είναι . . . δάκρυσε ο φακόςΕντάξει ο αρακάς που ατμιζει, η χωριάτικη είναι και αυτή ζέστη?![]()
μήπως είσαι 'λίγο' ιδιότροπος με το κρεμμύδι;- το κρεμμύδι είναι . . . δάκρυσε ο φακός
Και γω έχω φακεεεεες......View attachment 142725
επιτελους και παλι τροφη, αν ειμαι καλο μαιμουδι θα φαω πιο μετα αλλο ενα..
- ναι αλλά προς το θετικό . . . μου αρέσει πολύμήπως είσαι 'λίγο' ιδιότροπος με το κρεμμύδι;![]()
- το συνοδευτικό σου λείπει . . . ρέγκα , λακέρδα , σκουμπρί smoked κλπΚαι γω έχω φακεεεεες......
![]()
![]()
- ο γύρος είναι κοτόπουλο , η πρασινάδα όμως τι είναι ;View attachment 142725
επιτελους και παλι τροφη, αν ειμαι καλο μαιμουδι θα φαω πιο μετα αλλο ενα..
Μπλιαξ......το συνοδευτικό σου λείπει . . . ρέγκα , λακέρδα , σκουμπρί smoked κλπ
Φικσντ!- το συνοδευτικό σου λείπει . . . ρέγκα , λακέρδα , σκουμπρί smoked,ελιές ,καυτερές πιπερίτσες ,κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα με αλάτι και λίγο ελαιόλαδο ,κρίθινα παξιμάδια κλπ
- κορυφαίο σερβίτσιο , το χρυσό είναι μέσα στο υάλωμα υποθέτωΞεχωριστά στο όνομα,απαράμιλλα στη γεύση - για μένα που μου αρέσουν περισσότερο τ αλμυρά -
Θεϊκά κουλουράκια με Καμμένο βούτυρο ( καφετί ), ξηρούς καρπούς πεκαν,σκοτς η μπερμπον ουίσκι και κομμάτια σοκολάτας ημίγλυκης η υγείας, πασπαλισμένα με κόκκους θαλασσινού αλατιού η Ιμαλαΐων.
View attachment 142670
View attachment 142671
View attachment 142672
Εγω ομως δεν εχω την παραμικρη ιδεα ποτε και που θα ειναι το επομενο γευμα μου...Και γω έχω φακεεεεες......
![]()
![]()
Εγω ομως δεν εχω την παραμικρη ιδεα ποτε και που θα ειναι το επομενο γευμα μου...
αλλα κυριως για ερωτα διψουμε...
- Αγάπη , ο έρωτας είναι κτητική αγάπηαλλα κυριως για ερωτα διψουμε...![]()