Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Μη γελάτε ρε.....Στους 50 είσαι
Post automatically merged:
Εκτός αν έβαλες χέρι, και εχουν γίνει κwλος
Εκτός αν έβαλες χέρι, και εχουν γίνει κwλος
+10 ελεγες προχθέςΛίγο παραπάνω έχω δώσει στα σαραουντ (+5)
Ναι, αμέ, όλα εύκολα τα βλέπετε εκ του μακρώθεν κι "έξω από το χορό"!Ελα, πες τωρα. μιλα καθαρα, ποσα σου εταξαν ο Λεανδρος και η παρεα του για να πεις τις ανοησιες που λες.!!!
Ακου εκει σαμπ... και αλλα σκουπιδια της τεχνολογιας...παει, χαλασε και η Κυπρος. Οι χαιενταδες δεν υπαρχουν πια, τους πάτησαν τα σαμπ τους.
Λοιπον, θα τυλιξεις σε σχημα μασουρι το αφρολεξ που εχεις στις μποτες των ντραμς και θα ταπωσεις τα ριφλέξ.
Αν το ''φτυσει'' με τον αερα, παρε τεφλον, κοψ' το στο σχημα των ριφλεξ και βαλτο. Ησύχασες.
Φίλε, ελπίζω να έχω βοήθεια από τα μέλη της ΕΒΚΥ, αλλιώς με βλέπω να παίρνω τη μέση μου "πακέτο"... Δεν είμαι για τέτοια!Πάντως wizzy θα ρίξεις προπόνηση σήκω γύρνα ηχεία τάπωσε ξαναγύρισε τα κούνα sub εδώ κούνα sub εκεί θα φτιάξεις δικέφαλους λέμε.
Καταρχάς,θυμάσαι που σου έλεγα ότι η ακρόαση με καλώς ενσωματωμένα sub ισοδυναμεί με αποκαλυπτική εμπειρία σε σχέση με την πρότερη κατάσταση.Πώς θα το κάνω αυτό; Το bass reflex των ηχείων μου, βρίσκεται μεταξύ του ηχείου και της "βάσης" του.
Αναλόγως μετρήσεων, συμφωνώ. Ο @Dimifoot είπε για κόψιμο στα 50Hz.
@Abessalom: άσε με ρε φίλε, με τους παλαβούς που έμπλεξα... "Βούλωσε", λέει, "το bass reflex των B&W". Μεγάλε, εάν είσαι τόσο μάγκας, έλα κάν' το εσύ!
Υ.Γ.: Θα δω τι θα κάνω - εάν δυσκολευτώ (πολύ), θα τα παρατήσω.
Λες να το κάνω κι εγώ στα JBL;Τέλος η δική μου πρόταση δεν είναι να βούλωνες το σωλήνα αεροστεγώς,αλλά να παρεμπόδιζες την ελεύθερη ροή του αέρος με τη βοήθεια σπογγωδών πολυμερών υλικών που απαντούν σε διάφορες συσκευασίες.Όχι φελιζόλ!