- Μηνύματα
- 2.303
- Reaction score
- 5.359
Θα σιγοψηθείς ωσάν και το φαΐ
Θα σιγοψηθείς ωσάν και το φαΐ
Τελικά είσαι γλυκούλης με αυτό το outfit....
Θα μπει στο φούρνο τώρα στους 120-130 βαθμούς και θα βγει αύριο το μεσημέρι...
View attachment 144091
Τώρα μπήκες στο μάτι του κυκλώνα με τη αποκάλυψη αυτή...Οι μπάμιες είναι πολύ νόστιμες, έχουμε τα ίδια γούστα τις προτιμώ να βράσουν ελάχιστα και να μη χάσουν το πράσινο χρώμα τους και δεν χρειάζονται και ξύδι έτσι γιατί δεν σαλιάζουν, τις βγάζω και προσθέτω ελαιόλαδο ενώ και με σάλτσα ντομάτα στην κατσαρόλα είναι το ίδιο ωραίες.
Εμένα μου αρέσουν και βρασμένες, και χωρίς να σκάνε, ενώ με κοτόπουλο είναι θεϊκές...
Λίγο ξύδι, ( εγώ θεωρώ ότι βοηθάει να μην ανοίξουν), τυρί φέτα, λευκό κρασί και ύπνο στο καπάκι δίπλα στον καναπέ...
Αυτή είναι ζωή ( μεσήλικα)...
Ο ορίτζιναλ καγιανας περιέχει μόνο αυγά, ντομάτα, λάδι, αλάτι και πολύ πιπέρι. Ίσως και μια πρέζα ζάχαρη αν ξινιζει η ντομάτα. Αν θέλουμε να του δώσουμε λίγη επιπλέον πουτ@νια μπορούμε να προσθέσουμε λίγο ψιλοκομμένο κρεμμύδι αντε και λίγη πράσινη πιπεριά.Εμείς οι αστοί, τον καγιανά τον κάναμε με ντομάτα μόνο, ( καλοκαίρι γαρ) τώρα πως εσείς μάθατε τέτοιο καγιανά, δεν ξέρω...
Σε κανα ξερονήσι θα σας το έμαθαν εκεί στις εξορίες... για γιορτινό τραπέζι...
ΥΓ. Πως μαλακώνει το καρότο αν δεν βράσει χωριστά;;
Οι μπάμιες είναι πολύ νόστιμες, έχουμε τα ίδια γούστα τις προτιμώ να βράσουν ελάχιστα και να μη χάσουν το πράσινο χρώμα τους και δεν χρειάζονται και ξύδι έτσι γιατί δεν σαλιάζουν, τις βγάζω και προσθέτω ελαιόλαδο ενώ και με σάλτσα ντομάτα στην κατσαρόλα είναι το ίδιο ωραίες.
Τώρα μπήκες στο μάτι του κυκλώνα με τη αποκάλυψη αυτή...
Ακριβώς το ίδιο κάνω και εγώ, άμα δεν κρατάνε δεν τις τρώω.
Προβλέπω να διαγράφονται posts...Εμένα μου αρέσουν και βρασμένες, και χωρίς να σκάνε, ενώ με κοτόπουλο είναι θεϊκές...
Λίγο ξύδι, ( εγώ θεωρώ ότι βοηθάει να μην ανοίξουν), ντομάτα φυσικά, τυρί φέτα, λευκό κρασί και μεσημεριανό ύπνο στο καπάκι δίπλα στον καναπέ...
Αυτή είναι ζωή ( μεσήλικα)...
Έτσι να μπαίνει λίγο τάξη εδώ μέσα.Ο ορίτζιναλ καγιανας περιέχει μόνο αυγά, ντομάτα, λάδι, αλάτι και πολύ πιπέρι. Ίσως και μια πρέζα ζάχαρη αν ξινιζει η ντομάτα. Αν θέλουμε να του δώσουμε λίγη επιπλέον πουτ@νια μπορούμε να προσθέσουμε λίγο ψιλοκομμένο κρεμμύδι αντε και λίγη πράσινη πιπεριά.
Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του περισσού.
Στην περίπτωση του @Dretman ,εκ του Περισσού.....
Θα μπει στο φούρνο τώρα στους 120-130 βαθμούς και θα βγει αύριο το μεσημέρι...
View attachment 144091
Τότε όμως εμείς τρώγαμε ρέγγες τυλιγμενες στην εφημερίδα, από αυτές που εσείς τώρα πληρώνετε δεν ξέρω πόσα ευρώ το κιλό!!Έτσι να μπαίνει λίγο τάξη εδώ μέσα.
Βέβαια η πάνω τάξη (το πιάσατε το υπονοούμενο) είχε και τσιγαρίδα πάντα στον τενεκέ. Οπότε ο ενισχυμένος καγιανάς είχε και τα μεζεδάκια του μέσα. Όταν τύχαινε όμως και ήταν και λουκάνικο στο τηγάνι (από τον τενεκέ με τις τσιγαρίδες πάντα) πιάναμε γκουρμέ επίπεδο.
Ναι, και σας ανέβαινε η πίεση στο 20, μετά εμείς πληρώναμε ασφαλίσεις, πρώιμες συντάξεις και άλλα τέτοια σοσιαλκοινωνικά με τα υπερπολύτιμα χρήματα μας, που τόσο κόπο κάναμε να (σας τα) πάρουμε....Τότε όμως εμείς τρώγαμε ρέγγες τυλιγμενες στην εφημερίδα, από αυτές που εσείς τώρα πληρώνετε δεν ξέρω πόσα ευρώ το κιλό!!
Έτσι αγαπάει η εργατική τάξη!!
Δείχνει εξαιρετικο...!
.... διότι δεν είναι φαΐ..... Απλά.Δεν πρέπει να μιλάμε για τις μπάμιες