Ηχητική παραποίηση χώρου ακρόασης

Status
Not open for further replies.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
εχει αναβαθμιστει καημενε απο την φωτο που εβαλες ....:party:
ναι το ξέρω, αρχικά ακολούθησε τις π@π@ριές που ο ίδιος έλεγε..κάποια στιγμή βαρέθηκε να μη καταλαβαίνει τι ακούει, και μετά προφανώς πήγε κι άκουσε κάποιο στημένο χώρο, διάβασε ίσως κάποιου άλλου το βιβλίο περί στησίματος , και αναβάθμισε μόνο το μεγεθος των ηχείων!
πάλι όμως έτσι κάπως θα ακούει, απλά πιο δυνατά!

Reaction score
15.543
το γκαμησες τωρα........:lolsign:

διαβασε τι εχει κανει στον χωρο του.....εχει καποιο pdf τι και πως...

και δεν λεει ο ανθρωπος οτι δεν εχει θεματα.......;)

Reaction score
12.346
Πάντως απο το λίγο που ξεφύλλισα το βιβλίο του ( δεύτερη έκδοση ), ξεκινά με ενδιαφέροντα πράγματα, αλλά μετά ασχολείται πολύ με το πολυκάναλο σετάπ και μου τα χαλάει.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
το γκαμησες τωρα........:lolsign:

διαβασε τι εχει κανει στον χωρο του.....εχει καποιο pdf τι και πως...

και δεν λεει ο ανθρωπος οτι δεν εχει θεματα.......;)
συγνώμη ρε συ Κώστα,
αν δει κάποιος εδώ μέσα τη φωτογραφία του χώρου του Toole χωρίς να ξέρει ότι μιλάμε για το χώρο του Toole εσύ τι πιστεύεις ότι θα πει για το δελομπουρ που έχει στήσει ένας καθηγητής ακουστικής?
Σοβαρά τώρα?
Φαντάζεσαι τι θ άκουγε ένα απλό μέλος εδώ αν είχε αναρτήσει μια αντίστοιχη φωτογραφία από το δικό του χώρο??
Θα τον είχαν ξεσκίσει κάποιοι από εδώ μέσα!..επειδή όμως είναι ο θεός ο Toole, ότι μ@λ@κί@ και να κάνει είναι δικαιολογημένος...λίγη αντικειμενικότητα που και που δε κάνει κακό!

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.196
Πάντως απο το λίγο που ξεφύλλισα το βιβλίο του ( δεύτερη έκδοση ), ξεκινά με ενδιαφέροντα πράγματα, αλλά μετά ασχολείται πολύ με το πολυκάναλο σετάπ και μου τα χαλάει.
Για τον Τουλ εννοείς;
Προφανώς και θα ασχολείται περισσότερο με το πολυκάναλο, εκεί είναι το ζουμί, το ίδιο συνιστώ και για σένα ;)

Και άσε την δεύτερη έκδοση, πάρε την τρίτη, είναι πολύ πιο πλούσια

Reaction score
12.346
Για τον Τουλ εννοείς;
Προφανώς και θα ασχολείται περισσότερο με το πολυκάναλο, εκεί είναι το ζουμί, το ίδιο συνιστώ και για σένα ;)

Και άσε την δεύτερη έκδοση, πάρε την τρίτη, είναι πολύ πιο πλούσια
Φρι ντάουνλόαντ ήταν η δεύτερη. :p

Reaction score
15.543
ναι εχεις δικιο leandros

.....αλλα δεν λεει οτι εχει καποιον σουπερ χωρο.......

εχει κανει οτι μπορει στον χωρο του για να παιξει οσο το δυνατον καλυτερα ........
....μαλιστα εχει και θεματα με τον επεξεργαστη του οπως λεει (trinnov) μιας και κανει καποια πραγματα που δεν θελει (χαλαει τον ηχο των ηχειων του)

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
ναι εχεις δικιο leandros

.....αλλα δεν λεει οτι εχει καποιον σουπερ χωρο.......

εχει κανει οτι μπορει στον χωρο του για να παιξει οσο το δυνατον καλυτερα ........
....μαλιστα εχει και θεματα με τον επεξεργαστη του οπως λεει (trinnov) μιας και κανει καποια πραγματα που δεν θελει (χαλαει τον ηχο των ηχειων του)
Κώστα,
ο χώρος του Toole στην αρχική φωτογραφία που έχω αναρτήσει είναι ίσως στο worse 10 που έχω δει στη ζωή μου σε σπίτι!
Είναι απλά απαράδεκτος για την ιδιότητα του ιδιοκτήτη του χώρου!
ΓΤΜΠΚ εντελώς μιλάμε!....Είναι τρανό παράδειγμα προς αποφυγήν!
Μ εξαίρεση εσένα και προς τιμή σου, κανείς άλλος δε τόλμησε ν' αμφισβητήσει τις επιλογές του Toole στην εν λόγω φωτογραφία, όμως, με χαρακτηριστική ευκολία μπορούν να σχολιάσουν το δικό μου χώρο που αντικειμενικά είναι σε εντελώς άλλη λίγκα σε σχέση με τη γελοιότητα του Toole, του @Astronaut Jr. , του @Γιάνννης ή οποιουδήποτε άλλου και να ..ζητάνε και μετρήσεις!! :biggrin: :biggrin:
Μιλάμε γιa εντελώς σουρεαλιστικές καταστάσεις!:tongue::tongue:
Kαι το σουρεάλ συνεχίζεται όταν οι αιτούντες των μετρήσεων ακούνε στη πλειοψηφία τους πολύ χειρότερα στο σπίτι τους από τα "εκάστοτε θύματα" σχολιασμού...:rofl::rofl::rofl:
Γνωστή άλλωστε και η παροιμία στην Ελλάδα για τη κατσίκα του γείτονα...:idk::idk:

Last edited:

Reaction score
12.346
Κώστα,
ο χώρος του Toole στην αρχική φωτογραφία που έχω αναρτήσει είναι ίσως στο worse 10 που έχω δει στη ζωή μου σε σπίτι!
Είναι απλά απαράδεκτος για την ιδιότητα του ιδιοκτήτη του χώρου!
Μ εξαίρεση εσένα και προς τιμή σου, κανείς άλλος δε τόλμησε ν' αμφισβητήσει τις επιλογές του Toole στην εν λόγω φωτογραφία, όμως, με χαρακτηριστική ευκολία μπορούν να σχολιάσουν το δικό μου χώρο που αντικειμενικά είναι σε εντελώς άλλη λίγκα σε σχέση με τη γελοιότητα του Toole, του @Astronaut Jr. , του @Γιάνννης ή οποιουδήποτε άλλου και να ..ζητάνε και μετρήσεις!! :biggrin: :biggrin:
Μιλάμε γιa εντελώς σουρεαλιστικές καταστάσεις!:tongue::tongue:
Kαι το σουρεάλ συνεχίζεται όταν οι αιτούντες των μετρήσεων ακούνε στη πλειοψηφία τους πολύ χειρότερα στο σπίτι τους από τα "εκάστοτε θύματα" σχολιασμού...:rofl::rofl::rofl:
Γνωστή άλλωστε και η παροιμία στην Ελλάδα για τη κατσίκα του γείτονα...:idk::idk:

Καλά, εγώ θα έρθω να σε μετρήσω, δεν μου τη γλυτώνεις. :p

Reaction score
3.628
Λέανδρε, πάρε μικρόφωνο μέτρα και έλα ξανά.

Ακόμα και ο Γιάνννης πήρε.

μέχρι τότε, απλά θα γελοιοποιείσαι.

Φιλικά
Αλεξη,το οτι δεν εχει μετρησει καποιος το χωρο του,δε σημαινει οτι δε ξερει να κρινει ενα χωρο βλεποντας απλα και μονο ΜΙΑ φωτογραφια!

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.214
Αλεξη,το οτι δεν εχει μετρησει καποιος το χωρο του,δε σημαινει οτι δε ξερει να κρινει ενα χωρο βλεποντας απλα και μονο ΜΙΑ φωτογραφια!
Για άλλο λόγο το είπα

Άλλα όπως και να έχει, αν δεν έχει εμπειρία μετρήσεων π@παρια ξέρει, sorry.

• Love
Reactions: PMC

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Για άλλο λόγο το είπα

μιας κι εσύ ξέρεις ρε alexis και ασχολείσαι με studio,για πες μας πως κρίνεις το στήσιμο του δοκτορος Toole συγκριτικά με το δικό μου??
πως σου φαίνονται συγκριτικά οι δύο χώροι?
πως σου φαίνονται συγκριτικά οι δύο οροφές?
πως σου φαίνονται συγκριτικά τα ανοίγματα των χώρων?,
πως σου φαίνονται συγκριτικά οι αποστάσεις ακρόασης?
πως σου φαίνεται συγκριτικά η επάρκεια των ηχειων της φωτογραφίας?
περιμένω με αγωνία την εκτίμηση-απάντηση σου μιας κι έχεις κρίνει το χώρο μου, και η σύγκριση των δύο λογικά σου είναι παιχνιδάκι ε?

Reaction score
3.628
Για άλλο λόγο το είπα

Δε σε πιανω φιλε μου.Εγω που δεν εχω μετρησει ποτε,πιστευω σου εχω δωσει να καταλαβεις οτι ξερω πααααρα πολλα-σε σχεση με αυτα που με ενδιαφερουν παντα.

Η παλι εννοεις κατι αλλο;
Post automatically merged:

μιας κι εσύ ξέρεις ρε alexis και ασχολείσαι με studio,για πες μας πως κρίνεις το στήσιμο του δοκτορος Toole συγκριτικά με το δικό μου??
πως σου φαίνονται συγκριτικά οι δύο χώροι?
πως σου φαίνονται συγκριτικά οι δύο οροφές?
πως σου φαίνονται συγκριτικά τα ανοίγματα των χώρων?,
πως σου φαίνονται συγκριτικά οι αποστάσεις ακρόασης?
πως σου φαίνεται συγκριτικά η επάρκεια των ηχειων της φωτογραφίας?
περιμένω με αγωνία την εκτίμηση-απάντηση σου μιας κι έχεις κρίνει το χώρο μου, και η σύγκριση των δύο λογικά σου είναι παιχνιδάκι ε?
Ε,εισαι αδικος τωρα!Το παλατακι αρχιτεκτονικης του Δοκτωρ που βασιζει τις μελετες του στις γνωμες των απαιδευτων ακροατων το ειδαμε!Για να δουμε και το δικο σου ταπεινο δωματιο τωρα!!!!

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.241
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ