- Reaction score
- 15.543
εχει αναβαθμιστει καημενε απο την φωτο που εβαλες ....
ναι το ξέρω, αρχικά ακολούθησε τις π@π@ριές που ο ίδιος έλεγε..κάποια στιγμή βαρέθηκε να μη καταλαβαίνει τι ακούει, και μετά προφανώς πήγε κι άκουσε κάποιο στημένο χώρο, διάβασε ίσως κάποιου άλλου το βιβλίο περί στησίματος , και αναβάθμισε μόνο το μεγεθος των ηχείων!εχει αναβαθμιστει καημενε απο την φωτο που εβαλες ....
συγνώμη ρε συ Κώστα,το γκαμησες τωρα........
διαβασε τι εχει κανει στον χωρο του.....εχει καποιο pdf τι και πως...
και δεν λεει ο ανθρωπος οτι δεν εχει θεματα.......
Για τον Τουλ εννοείς;Πάντως απο το λίγο που ξεφύλλισα το βιβλίο του ( δεύτερη έκδοση ), ξεκινά με ενδιαφέροντα πράγματα, αλλά μετά ασχολείται πολύ με το πολυκάναλο σετάπ και μου τα χαλάει.
Φρι ντάουνλόαντ ήταν η δεύτερη.Για τον Τουλ εννοείς;
Προφανώς και θα ασχολείται περισσότερο με το πολυκάναλο, εκεί είναι το ζουμί, το ίδιο συνιστώ και για σένα
Και άσε την δεύτερη έκδοση, πάρε την τρίτη, είναι πολύ πιο πλούσια
Απο το τίποτα....πάλι καλάΦρι ντάουνλόαντ ήταν η δεύτερη.
Ακριβώς το σκεπτικό μου.Απο το τίποτα....πάλι καλά
Για το βιβλίο λεω, για τα άλλα δεν ισχύειΑκριβώς το σκεπτικό μου.
Πάντα για το βιβλίο μιλώντας!!Για το βιβλίο λεω, για τα άλλα δεν ισχύει
Κώστα,ναι εχεις δικιο leandros
.....αλλα δεν λεει οτι εχει καποιον σουπερ χωρο.......
εχει κανει οτι μπορει στον χωρο του για να παιξει οσο το δυνατον καλυτερα ........
....μαλιστα εχει και θεματα με τον επεξεργαστη του οπως λεει (trinnov) μιας και κανει καποια πραγματα που δεν θελει (χαλαει τον ηχο των ηχειων του)
Κώστα,
ο χώρος του Toole στην αρχική φωτογραφία που έχω αναρτήσει είναι ίσως στο worse 10 που έχω δει στη ζωή μου σε σπίτι!
Είναι απλά απαράδεκτος για την ιδιότητα του ιδιοκτήτη του χώρου!
Μ εξαίρεση εσένα και προς τιμή σου, κανείς άλλος δε τόλμησε ν' αμφισβητήσει τις επιλογές του Toole στην εν λόγω φωτογραφία, όμως, με χαρακτηριστική ευκολία μπορούν να σχολιάσουν το δικό μου χώρο που αντικειμενικά είναι σε εντελώς άλλη λίγκα σε σχέση με τη γελοιότητα του Toole, του @Astronaut Jr. , του @Γιάνννης ή οποιουδήποτε άλλου και να ..ζητάνε και μετρήσεις!!
Μιλάμε γιa εντελώς σουρεαλιστικές καταστάσεις!
Kαι το σουρεάλ συνεχίζεται όταν οι αιτούντες των μετρήσεων ακούνε στη πλειοψηφία τους πολύ χειρότερα στο σπίτι τους από τα "εκάστοτε θύματα" σχολιασμού...
Γνωστή άλλωστε και η παροιμία στην Ελλάδα για τη κατσίκα του γείτονα...
Αλεξη,το οτι δεν εχει μετρησει καποιος το χωρο του,δε σημαινει οτι δε ξερει να κρινει ενα χωρο βλεποντας απλα και μονο ΜΙΑ φωτογραφια!Λέανδρε, πάρε μικρόφωνο μέτρα και έλα ξανά.
Ακόμα και ο Γιάνννης πήρε.
μέχρι τότε, απλά θα γελοιοποιείσαι.
Φιλικά
Για άλλο λόγο το είπαΑλεξη,το οτι δεν εχει μετρησει καποιος το χωρο του,δε σημαινει οτι δε ξερει να κρινει ενα χωρο βλεποντας απλα και μονο ΜΙΑ φωτογραφια!
μιας κι εσύ ξέρεις ρε alexis και ασχολείσαι με studio,για πες μας πως κρίνεις το στήσιμο του δοκτορος Toole συγκριτικά με το δικό μου??Για άλλο λόγο το είπα
Άλλα όπως και να έχει, αν δεν έχει εμπειρία μετρήσεων π@παρια ξέρει, sorry.
Δε σε πιανω φιλε μου.Εγω που δεν εχω μετρησει ποτε,πιστευω σου εχω δωσει να καταλαβεις οτι ξερω πααααρα πολλα-σε σχεση με αυτα που με ενδιαφερουν παντα.Για άλλο λόγο το είπα
Άλλα όπως και να έχει, αν δεν έχει εμπειρία μετρήσεων π@παρια ξέρει, sorry.
Ε,εισαι αδικος τωρα!Το παλατακι αρχιτεκτονικης του Δοκτωρ που βασιζει τις μελετες του στις γνωμες των απαιδευτων ακροατων το ειδαμε!Για να δουμε και το δικο σου ταπεινο δωματιο τωρα!!!!μιας κι εσύ ξέρεις ρε alexis και ασχολείσαι με studio,για πες μας πως κρίνεις το στήσιμο του δοκτορος Toole συγκριτικά με το δικό μου??
πως σου φαίνονται συγκριτικά οι δύο χώροι?
πως σου φαίνονται συγκριτικά οι δύο οροφές?
πως σου φαίνονται συγκριτικά τα ανοίγματα των χώρων?,
πως σου φαίνονται συγκριτικά οι αποστάσεις ακρόασης?
πως σου φαίνεται συγκριτικά η επάρκεια των ηχειων της φωτογραφίας?
περιμένω με αγωνία την εκτίμηση-απάντηση σου μιας κι έχεις κρίνει το χώρο μου, και η σύγκριση των δύο λογικά σου είναι παιχνιδάκι ε?
Μ?ΓΤΜΠΚ εντελώς μιλάμε!