I
iason
Guest
Ό Γιανννης δεν έχει μπάσο ο Αστροναύτης έχει??????Το μέλος Γιάνννηηηης είναι σα τη χαλαζμένη πυξίδα.
Δείχνει μονίμως προς τη λάθος κατεύθυνση.
Αυτό σαν "αρχή λειτουργίας" μπορείς να το εμπιστεύεσαι.
Όπως έχω ξαναπεί, αλλά είσαι ψυχοβγάλτης μέχρι να το κάνεις, το ηχείο πρέπει να είναι κολλητά στον πίσω τοίχο, με μόνο λίγη απορρόφηση ανάμεσά τους. 5 πόντοι αρκούν. Και 2 πόντοι αρκούν, από το κοποπρεν ακουστικ.
Post automatically merged:
Επίσης, ανάμεσα σε ηχείο και γωνία, τι χωράει να μπει; Ένα σαμπ. Μπράβο, κερδίσατε.
Επίσης, πίσω από τη θέση ακρόασης, τι χωράει να μπει; Άλλο ένα σαμπ, καλά το φανταστηκες.
Μπασοπαγιδες χρειάζεσαι αν έχεις μπάσο, και για να έχεις μπάσο χρειάζεσαι σαμπ.
Εσύ τι μιλάς τώρα, αφού δεν έχεις τίποτα από τα παραπάνω;
Κοίτα θα σου πω εγώ δύο κουβέντες σαν άσχετος που είμαι, αλλά σε βλέπω ότι βαδίζεις σε ξένα χωράφια.Βρε μανία με τα καλώδια! Αφού έχω πάψει να ασχολούμαι προ πολλού! Και είπα, δεν με χαλάει καθόλου η απομυθοποίησή τους, απλά θα πρέπει να το ακούσω εγώ ο ίδιος για να το πάρω απόφαση. Βέβαια, για μια ακόμη φορά θα πω ότι αυτό που ακούω απο χθες, κανένα καλώδιο δεν μου το προσέφερε, με τίποτα. Σίγουρα είναι ακόμα καρφωμένη στο μυαλό μου η ιδέα ότι σε αυτό που ακούω επιδρουν και τα καλώδια, αλλά μια δοκιμή θα με πείσει ( θα γίνει κι αυτό, κάτσε να ηρεμήσω λίγο με τον χώρο ).
Αυτό το στήσιμο το βλέπω να γίνεται το "καλό μου" για ιδιαίτερες ( πριβέ ) καταστάσεις, μακάρι να λειτουργήσει το εγχείρημα του κολλήματος στον τοίχο με απορρόφηση, αλλά έχει ανέβει αισθητά ο πήχυς. Επιτέλους ασχολούμαι με τη μουσική και όχι με το που θα βάλω τα ηχεία για να μην ενοχλούν τα αυτιά μου ή με το τί λείπει απο τη μουσική.
Βέβαια και σε αυτό το στήσιμο διακρινω λεπτομέρειες προς βελτίωση:
α) σίγουρα ο πισω τοίχος. Αν και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τον διαχειριστώ. Είμαι όμως ήδη στο "μέρα με τη νύχτα" σε σχέση με προχθές, Προφανώς όμως και ακούω κάποια διαφορά όταν μετακινούμαι μπροστά.
β) η πόρτα του δωματίου. Την έκλεισα και νιώθω ότι γεμίζει η εικόνα προς τα δεξιά, αλλά οι φωνές ακούγονται πιο σκληρές, όπως ακούγονται όταν επιδρούν (αρνητικά) οι ανακλάσεις. Κλασική συρόμενη με γυαλί.
γ) το πιο χτυπητό: η τηλεόραση. Παρατήρησα χθες ότι απο μεσαίες και πάνω ( δηλαδή φωνές, πιατίνια κ.ο.κ. ) ήταν "καρφωμένες" στη θέση της τηλεόρασης. Σήμερα λοιπόν κάλυψα τη τηλεόραση με φλις κουβερτούλα και διευρύνθηκε το βάθος της σκηνής, ενώ έχει γίνει πιο σαφής η πληροφορία χωρίς να γίνονται θαύματα βέβαια. Απο την άλλη, νιώθω σαν να έχει γίνει λίγο πιο μουντή η πληροφορία, σαν να έχασε κάτι απο τη "ζωντάνια" της. Μπορεί και να είχα συνηθίσει σε τονισμούς και να πρέπει να συνηθίσω. Με δεδομένη την απόσταση που έχουν τα ηχεία όμως, σκέφτομαι μήπως φτιάξω ένα (φορητό) ξύλινο πάνελ διάχυσης. Για το συγκεκριμένο στήσιμο, το σκέφτομαι καλά ως προς τη τηλεόραση;
Εάν θέλεις να κάνεις φροντίδα χώρου με χειρουργικές επεμβάσεις πρέπει να έχεις κάποιον επαγγελματία να σου μετρήσει το χώρο και να σου πει που πονάει, για να επέμβεις.
Όλα τα άλλα που πάς να κάνεις μόνος σου σύμφωνα με το τι λέει ο ένας και ο άλλος είναι σαν να πυροβολείς στο σκοτάδι.
Τώρα εάν τον ξαπλώσεις κάτω, ε είσαι περίπτωση.
Φιλικά πάντα.
Τροφή για σκέψη.
Last edited by a moderator: