Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Νομίζεις...Γλυτώσαμε από τους χαιεντάδες των καλωδίων και μπλέξαμε με τους χαιεντάδες του στρίμινγκ...
Όπως είπα παραπάνω, δεν ξέρω τη φταίει. Το λογισμικό; Το Χiaomi; Ο αέρας που περνά απ το παράθυρο; Όλα μαζί; Δεν ξέρω. Χέσε με.Γλυτώσαμε από τους χαιεντάδες των καλωδίων και μπλέξαμε με τους χαιεντάδες του στρίμινγκ...
Πλάκα κάνω μωρέ ,μην αρπάζεσαι..!Όπως είπα παραπάνω, δεν ξέρω τη φταίει. Το λογισμικό; Το Χiaomi; Ο αέρας που περνά απ το παράθυρο; Όλα μαζί; Δεν ξέρω. Χέσε με.
Δεν έχω ουδεμία καούρα να ακούω από το ένα ή από το άλλο ντε και καλά.
Αυτό όμως που βγαίνει έτσι όπως βγαίνει έχει διαφορά. Λιγότερη ή περισσότερη ανάλογα δεν έχει σημασία.
Γιατί ντοκ?πρέπει να φτύσετε το spotify,
Είπαμε:Γιατί ντοκ?
To Spotify προσβάλλει την πελατεία του προσφέροντας ποιότητα mp3 το 2019, ακόμα και αν το 98% των ακροατών δεν θα εκτιμήσει την διαφορά. Φτύστε τους.
Την ίδια ποιότητα την έχεις και στο youtube δωρεάν. Αλήτες είναιΠροσφέρει χαμηλότερη ποιότητα στη μισή όμως περίπου τιμή από άλλους.
Προφανώς δε γίνεται να γνωρίζεις τι περιέχει το πορτοφόλι του καθενός ,ούτε και να κάνεις κουμάντο σε αυτό.
Σωστά?
Δεν εχεις άδικο σε αυτό.Την ίδια ποιότητα την έχεις και στο youtube δωρεάν.
Αστειεύεσαι τώρα..Την ίδια ποιότητα την έχεις και στο youtube δωρεάν. Αλήτες είναι
είχες λογαριασμό πριν και σου έβγαλε αυτή την προσφορά?Αυτό είναι άλλο subscription;
Γιατί εμένα μου έβγαλε μόνο 2.
Το premium με $0.99 και το Hi-fi με $1.99.
Δεν είχε άλλα.
Όσον αφορά το αμιγώς τεχνικό υπόβαθρο, έχεις απόλυτο δίκιο.Είπαμε:
To Spotify προσβάλλει την πελατεία του προσφέροντας ποιότητα mp3 το 2019, ακόμα και αν το 98% των ακροατών δεν θα εκτιμήσει την διαφορά. Φτύστε τους.
Όχι δεν είχα.είχες λογαριασμό πριν και σου έβγαλε αυτή την προσφορά?
γιατί εμένα δεν...
κανονικά 13.99 το μήνα...
έβαλα το trial των 30 ημερών για τώρα...
Υ.Γ. Φανταστικός ήχος!