- Reaction score
- 11.109
Εγώ δεν κατάλαβα πώς και γιατί κλιμακώθηκε τόσο η ένταση. Μέχρι το απόγευμα, όλα ήταν καλά.
Εγώ και μόνο που έχει φορτώσει Bryston, αγαπώ. Τέλος.Νομίζω, ότι η μέχρι τώρα παρουσία στο site του @jiovani75 , μόνο θετικά έχει να επιδείξει.
Δε θυμάμαι πότε να έγραψε άκομψα για κανένα...
Δε μπορεί λοιπόν στο δικό του νήμα που μοιράστηκε τη χαρά του με μας και έδωσε σε κάποιους τη δυνατότητα να δουν από τις φωτογραφίες του το σπίτι του, το σύστημα του, και να μας καλεί για ακρόαση στο σπίτι του, κι από την άλλη μεριά να τον ειρωνεύονται κάποιοι και να προκαλούν επειδή δεν έχουν οι ίδιοι τη δυνατότητα να στήσουν κάτι ανάλογο, ή δεν έχουν τις ίδιες προτεραιότητες...
Η παροιμία με τη κατσίκα του γείτονα για άλλη μια φορά...
Πολύ ερωτεύσιμοι οι άτιμοι!!Εγώ και μόνο που έχει φορτώσει Bryston, αγαπώ. Τέλος.
Αφού δεν είδες τίποτε επιλήψιμο απ' την πλευρά του Τζιοβάgνι και προσυπογράφεις τις χυδαιότητές του προχώρησε σε διαγραφή του λογαριασμού μου και όλων των μηνυμάτων μου.
Δεν ανοίγω διάλογο ούτε και επιθυμώ απάντηση.
Να τον χαίρεστε.
Προφανώς. Αν δεν υπάρχει η αίσθηση του μέτρου στις διαφωνίες, εφαρμόζονται οι...επιλογές.Όσο για τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς, επιλογές πάντα υπάρχουν.
Πάρε ένα καλό πλατώ για αρχή και μην δώσεις τα βινύλια!!Το καλό στέρεο η το ακριβό στέρεο δεν είναι για να το ζηλεύεις ούτε να το κοροϊδεύεις.
Ο πατέρας μου μου έλεγε ....εκεί που είσαι ήμουνα και δω που είμαι θα έρθεις....
Και γω πριν από μερικά χρόνια από τενεκέδες άκουγα .....όπως πολύς κόσμος που αγαπάει την μουσική και πραγματικά το εύχομαι σε όλους κάποια στιγμή να αποκτήσουν το σύστημα των ονείρων τους.
Εγώ έχω ....αυτό που έχω .
Εχθές ήμουν σε έναν φιλο στην Κηφισιά που έχει ένα στέρεο που κοστίζει 400.000.
Τι πρέπει να γίνει ? Πρέπει να τον βρίσω και να τον μειώσω ? Πρέπει να του πω πως κάνει επίδειξη ?
Πρέπει να τον κάνω να αισθανθεί άσχημα για το αριστούργημα του?
Η πρέπει να πάρω παράδειγμα ?
Δεν ξέρω . Εγώ τα βλέπω διαφορετικα τα πράγματα......
Roon άκουγε και αυτός....Πάρε ένα καλό πλατώ για αρχή και μην δώσεις τα βινύλια!!
Τιμή και δόξα στα Aiwa!!Το καλό στέρεο η το ακριβό στέρεο δεν είναι για να το ζηλεύεις ούτε να το κοροϊδεύεις.
Ο πατέρας μου μου έλεγε ....εκεί που είσαι ήμουνα και δω που είμαι θα έρθεις....
Και γω πριν από μερικά χρόνια από τενεκέδες άκουγα .....όπως πολύς κόσμος που αγαπάει την μουσική και πραγματικά το εύχομαι σε όλους κάποια στιγμή να αποκτήσουν το σύστημα των ονείρων τους.
Εγώ έχω ....αυτό που έχω .
Εχθές ήμουν σε έναν φιλο στην Κηφισιά που έχει ένα στέρεο που κοστίζει 400.000.
Τι πρέπει να γίνει ? Πρέπει να τον βρίσω και να τον μειώσω ? Πρέπει να του πω πως κάνει επίδειξη ?
Πρέπει να τον κάνω να αισθανθεί άσχημα για το αριστούργημα του?
Η πρέπει να πάρω παράδειγμα ?
Δεν ξέρω . Εγώ τα βλέπω διαφορετικα τα πράγματα......
Και εγώ στο room ακούω.Roon άκουγε και αυτός....
Σε ποιο room? Γίνε πιο σαφής.Και εγώ στο room ακούω.
Άντε χαλαρώστε γιατί έρχεται ΣΚ.
Tou saloniou.Σε ποιο room? Γίνε πιο σαφής.
Αρκεί να έχετε κατά νου οτι μπορεί να μην γίνει αποδεκτό το αίτημα επαναφοράς χρήστη. Πόσο μάλλον αν γίνει "κρυφά".Θα διαγραφεί, μετά απο λίγο θα αρχίσει να του λείπει ο χαβαλές και θα επανέλθει....
Been there, done that.