- Reaction score
- 15.469
Εμμ, ολο μπαγιαντερα-μπαγιαντερα αυτα παθαινει κανεις ... ιδου !Η άλλη η ξανθόψειρα, ποια είναι;
Εμμ, ολο μπαγιαντερα-μπαγιαντερα αυτα παθαινει κανεις ... ιδου !Η άλλη η ξανθόψειρα, ποια είναι;
Κατσε να ριξω μια φωτο του νταλιμπαν για θωρω τονε χαλεσε η ξινη (ε μα ξινη ναι , ηντα θες δα κ εσυ !)
View attachment 144374
Post automatically merged:
φωναρα ε ??
+1, αυτο :
Audiophile ηχογραφηση σημαινει οτι εχουν ληφθει ολα τα καταλληλα μετρα στην αλυσιδα της,ωστε να ακουστει το αποτελεσμα οσο το δυνατον πιο αληθοφανες!Βεβαια παντα εμπεριεχει και το προσωπικο γουστο ακουστικης του καθε μηχανικου αλλα κατα κανονα σημαινει αυτο που σου εξηγησα.Να πω τη μαύρη αλήθεια, ποτέ δεν κατανόησα (ίσως δεν βρέθηκε κάποιος να μου εξηγήσει) τι σημαίνει "audiophile" ηχογράφηση, οπότε, το album που θα προτείνω δεν ξέρω εάν εντάσσεται στα "audiophile jazz albums". Όπως και να 'χει το πράγμα, καλές ακροάσεις!
Kenny Clare & Ronnie Stephenson - Drum Spectacular
Big band jazz/swing, με δύο (2) drummers να παίζουν ταυτόχρονα (!!!) σε κάποια τραγούδια. Αποκορύφωμα, για μένα, το τελευταίο κομμάτι "Talkin' About Drums" στο οποίο παίζουν ταυτόχρονα μόνο οι δυό τους.
κι ένα δείγμα από το album:
Πολλά τα "must" η ουσία είναι να προτείνουμε και άλλα άλμπουμς από την γνωστή δεκάδα-εικοσάδα.Το νήμα πάει για 4η σελίδα και δεν βάλατε ακόμα το must κάθε audiophile jazz δισκοθήκης; (Δεν εννοώ το take five)...
Ακριβως,φιλε μου!Το γραφω και στο εισαγωγικο ποστ.Πολλά τα "must" η ουσία είναι να προτείνουμε και άλλα άλμπουμς από την γνωστή δεκάδα-εικοσάδα.
Δυσκολευομαι πολυ ρε γαμωτο να ακουσω αλλα στυλ εκτος απο hard bop,bop και cool και δε ξερω γιατι.Εχω κανει πολλες προσπαθειες αλλα δυσκολα με τραβανε...Οπως και τα post bop του Mingus πχ-κριμα γιατι η Candid εχει αρκετες καλες παραγωγες!george coleman, mie stern, ron carter, jimmy cobb - 4 generations of miles