- Μηνύματα
- 2.303
- Reaction score
- 5.360
Η σκέψη είναι να γράφουμε εδώ τον τρόπο που μαγειρεύουμε τα φαγητά που μας αρέσουν.
Ερωτήσεις απαντήσεις... Όλα εδώ...
Ερωτήσεις απαντήσεις... Όλα εδώ...

Tips που έχετε εφαρμόσει προκειμένου να...Η σκέψη είναι να γράφουμε εδώ τον τρόπο που μαγειρεύουμε τα φαγητά που μας αρέσουν.
Ερωτήσεις απαντήσεις... Όλα εδώ...![]()
ΔΕν ισχύει το ίδιο αν το σκεύος έχει διάμετρο 15 εκατοστά, 20, 25 ή 30.Ένα tip που ισχύει όταν υπάρχει ζωμός,που θέλουμε μέσα να βάλουμε ρύζι για να γίνει ένα σχετικό πιλάφι.
Αφού και καλά, δεν μπορούμε να το μετρήσουμε, στο κέντρο του σκεύους, χωρίς να κοχλάζει, ρίχνουμε ρύζι, μέχρις ότου σχηματιστεί ένα βουναλάκι που μόλις εξέχει από το ζωμό.
Σωστό.ΔΕν ισχύει το ίδιο αν το σκεύος έχει διάμετρο 15 εκατοστά, 20, 25 ή 30.
Εννοείς ριζότο?- το παν στο ρύζι είναι πρώτα τσιγαρισμα και μετά είμαστε από πάνω συνέχεια, προσθέτοντας σταδιακά νερό ή ζωμό, έτσι ώστε στο τέλος να μην θέλει σουρωμα, απλά να μείνει ακριβώς με όσο ζουμί χρειάζεται
- ναι, ριζότοΕννοείς ριζότο?
Γιατί αλλιώς δεν πρέπει να το αγγίζεις.
Χαμηλή φωτιά, σκεπασμένο καπάκι, και μόλις πιεί τα υγρά του, έτοιμο!!
Σωστά , τσιγάρισμα στην αρχή και μετά σταδιακά προσθήκη νερού , ζεστό αν είναι δυνατόν , knorr σκόνη βάζω εγώ , αρκετό , και ρύζι κίτρινο μπονέ.- το παν στο ρύζι είναι πρώτα τσιγαρισμα και μετά είμαστε από πάνω συνέχεια, προσθέτοντας σταδιακά νερό ή ζωμό, έτσι ώστε στο τέλος να μην θέλει σουρωμα, απλά να μείνει ακριβώς με όσο ζουμί χρειάζεται
Το ριζότο παιδιά είναι σκέτη λάσπη. Το ρύζι πρέπει να είναι σπυρωτό.- ναι, ριζότο
- σωστά,,, για να μην λασπωσει διαλέγω την σχετική ποιότηταΤο ριζότο παιδιά είναι σκέτη λάσπη. Το ρύζι πρέπει να είναι σπυρωτό.