Bad sound kills good music

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.808
Όχι, δεν ισχύει αυτό. Διόλου. ;)
Θα μπορούσα να ξαναψωνισω, και για 2 χρόνια να μη τοποθετήσω τα νέα στη θέση τους, να μένουν σε μια αποθήκη. :o

Αν αναρωτηθείς γιατί να ξαναψωνισω, πιθανώς να βρεις την απάντηση στο ...φορολογικό σύστημα, σε συνδυασμό με την έλλειψη άλλων αναγκών. ;)
Ψάξε να βρεις πως θα πάρεις απαλλαγή στο σύστημα από το ιατρείο. :O_o:
Ίσως υπάρχουν και εδώ τέτοιες τρύπες, όπως στο Αμέρικα.
Εκεί ακόμα και την πισίνα Tax Deducted την περνάς, αν ξέρεις πως.
Πχ μπορείς να πεις εκεί ότι η πισίνα κάνει καλό στην υγεία μου και αυτό κάνει καλό στην επιχείρηση. Προϋπόθεση να αποδείξεις ότι μόνο εσύ κάνεις χρήση της πισίνας και κανένα άλλο μέλος της οικογένειας. :gotcha:
Μην γελάτε καθόλου, σας βλέπω.
Γίνεται, έτσι όπως το έγραψα.

Γιατί πως νομίζεται πως παίρνουν ακόμα και τα ιδιωτικά αεροπλάνα. Τα χρήματα που θα πήγαιναν στην εφορία ήταν. Και τα έξοδα πτήσης στην εταιρία. Επέκταση επιχείρησης και service πελατών. 8-)

Last edited:

Reaction score
12.260
Ψάξε να βρεις πως θα πάρεις απαλλαγή στο σύστημα από το ιατρείο. :O_o:
Ίσως υπάρχουν και εδώ τέτοιες τρύπες, όπως στο Αμέρικα.
Εκεί ακόμα και την πισίνα Tax Deducted την περνάς, αν ξέρεις πως.
Πχ μπορείς να πεις εκεί ότι η πισίνα κάνει καλό στην υγεία μου και αυτό κάνει καλό στην επιχείρηση. Προϋπόθεση να αποδείξεις ότι μόνο εσύ κάνεις χρήση της πισίνας και κανένα άλλο μέλος της οικογένειας. :gotcha:
Μην γελάτε καθόλου, σας βλέπω.
Γίνεται, έτσι όπως το έγραψα.

Γιατί πως νομίζεται πως παίρνουν ακόμα και τα ιδιωτικά αεροπλάνα. Τα χρήματα που θα πήγαιναν στην εφορία ήταν. Και τα έξοδα πτήσης στην εταιρία. Επέκταση επιχείρησης και service πελατών. 8-)
Ναι, γιατί τα αυτοκίνητα με leasing τα έχουν ιδιωτικοί υπάλληλοι. :p Kι εδώ γίνονται αυτά, απλά παίζεις με τα παραθυράκια του νόμου.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.291
NO NO NO NO
είναι η αλήθεια , David Bowey , σε άλλο δωμάτιο όμως το στερεο.
Bowie...Επισημαίνεται για να μην παραπονιέται ο Λέανδρος ότι θα έκανα διακρίσεις.
Παιχνίδια σπίτι μου δε βάζω ρε @Alfee24 .. όχι στο σαλόνι τουλάχιστον!.. για το wc το κουβεντιάζω!
Κάνω καθαρισμό κάθε χρόνο, δε χρειάζεται!
...
Ξέρεις τώρα, βρες κι εσύ καμία καλή καμπύλη από το δίκτυο, κανένα σύστημα αλλουνου και βάλτο, όπως ο Ν.Κ..
Με 200wrms/8Ω ή 400wrms/4Ω που έχει ο m6i είμαι καλά. Δε λέω τέλεια αλλά καλά, πολύ καλά!!
Υ.Σ. δεν αντιπαθώ τους bryston, αν κάτι τέτοιο κατάλαβες είναι λάθος.
Bryston respect!
Λέανδρε,ο Δεκεμβρισμένος μπορεί να είναι ασκούμενος στο χαβαλέ.Άλλοι πάλι,όχι και τόσο.:)

Η δική μου απορία όμως έγκειται σε θέματα λιγότερο σοβαρά από την ακουστική συμπεριφορά του WC σου - που παρεμπιπτόντως πρέπει για λόγους υγιεινής να καθαρίζεται πολλές φορές κάθε χρόνο... :roflmao:
Οι αφιερωμένες σελίδες στον M6i δεν αναγράφουν πουθενά ότι θα ήταν προδιαγεγραμμένος να διπλασιάζει ισχύ σε φορτίο 4Ωμ.
Με δεδομένο το τροφοδοτικό του εν λόγω ολοκληρωμένου δεν θ'αναμενόταν κιόλας ο θρυλούμενος διπλασιασμός.

Θυμάμαι επίσης χαρακτηριστικές περιπτώσεις όπως του παλαιού Χ-150 που προωθείτο εκείνη την εποχή με τον ισχυρισμό ότι διπλασίαζε ισχύ σε φορτίο 4Ωμ διευκρινίζοντας όμως στα ψιλά γράμματα ότι θα συνέβαινε αυτό μόνο υπό το ένα κανάλι οδηγούμενο...

Επομένως φοβάμαι πως είτε πλανιέσαι είτε ασκείσαι στη δημιουργία εντυπώσεων.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.951
Βρε συ N.K. , δε μας ειπες ομως, με το ACA τι εχεις και το βαζεις εκει και στις εικονες και στην υπογραφη σου ?

Reaction score
8.884
Χθες πήρα το αμάξι να κάνω καμία βόλτα και στην μέση του δρόμου ο νους μου έτρεξε στο ηχοσυστημα του Λέανδρου. Ίσως να φταίνε οι καμπύλες :roflmao::roflmao::roflmao:
road-china.jpg

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.291
Χθες πήρα το αμάξι να κάνω καμία βόλτα και στην μέση του δρόμου ο νους μου έτρεξε στο ηχοσυστημα του Λέανδρου. Ίσως να φταίνε οι καμπύλες :roflmao::roflmao::roflmao:
View attachment 146119
Βρε συ N.K. , δε μας ειπες ομως, με το ACA τι εχεις και το βαζεις εκει και στις εικονες και στην υπογραφη σου ?
Είναι σαν την περίπτωση του David Bowey...΄΄Άλλος΄΄ καλλιτέχνης και αυτός... :lolsign:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Bowie...Επισημαίνεται για να μην παραπονιέται ο Λέανδρος ότι θα έκανα διακρίσεις.

Λέανδρε,ο Δεκεμβρισμένος μπορεί να είναι ασκούμενος στο χαβαλέ.Άλλοι πάλι,όχι και τόσο.:)

Η δική μου απορία όμως έγκειται σε θέματα λιγότερο σοβαρά από την ακουστική συμπεριφορά του WC σου - που παρεμπιπτόντως πρέπει για λόγους υγιεινής να καθαρίζεται πολλές φορές κάθε χρόνο... :roflmao:
Οι αφιερωμένες σελίδες στον M6i δεν αναγράφουν πουθενά ότι θα ήταν προδιαγεγραμμένος να διπλασιάζει ισχύ σε φορτίο 4Ωμ.
Με δεδομένο το τροφοδοτικό του εν λόγω ολοκληρωμένου δεν θ'αναμενόταν κιόλας ο θρυλούμενος διπλασιασμός.

Θυμάμαι επίσης χαρακτηριστικές περιπτώσεις όπως του παλαιού Χ-150 που προωθείτο εκείνη την εποχή με τον ισχυρισμό ότι διπλασίαζε ισχύ σε φορτίο 4Ωμ διευκρινίζοντας όμως στα ψιλά γράμματα ότι θα συνέβαινε αυτό μόνο υπό το ένα κανάλι οδηγούμενο...

Επομένως φοβάμαι πως είτε πλανιέσαι είτε ασκείσαι στη δημιουργία εντυπώσεων.
Bhutia μ..
αν διαβάσεις προσεκτικά το ανωτέρω λινκ, θα διαπιστώσεις, ότι όχι μόνο δίνεται ως 2x400wrms/4Ω..αλλά και το εντυπωσιακότερο 2x800/2Ω!! :whistling: :whistling:
Εμένα πάντως ποτέ δε μου έλειψε ισχύς!
Αυτό λοιπόν αναφορικά με το δεύτερο σκέλος της απάντησης σου.
Σε σχέση με το πρώτο φυσικά κρίνεσαι..ως αναρμόδιος μιας και δεν είσαι ο decembered για να απαντήσεις....
...άλλωστε, νομίζω θα με καλέσει και στο σπίτι του για να πάρω μια εικόνα από το πως ακούει και να μου δείξει τις μετρήσεις του.. αυτό τουλάχιστον πιστεύω ότι θα πράξει! :sneaky:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.291
Bhutia μ..
αν διαβάσεις προσεκτικά το ανωτέρω λινκ, θα διαπιστώσεις, ότι όχι μόνο δίνεται ως 2x400wrms/4Ω..αλλά και το εντυπωσιακότερο 2x800/2Ω!! :whistling: :whistling:
Εμένα πάντως ποτέ δε μου έλειψε ισχύς!
Αυτό λοιπόν αναφορικά με το δεύτερο σκέλος της απάντησης σου.
Σε σχέση με το πρώτο φυσικά κρίνεσαι..ως αναρμόδιος μιας και δεν είσαι ο decembered για να απαντήσεις....
...άλλωστε, νομίζω θα με καλέσει και στο σπίτι του για να πάρω μια εικόνα από το πως ακούει και να μου δείξει τις μετρήσεις του.. αυτό τουλάχιστον πιστεύω ότι θα πράξει! :sneaky:
Τώρα με...αποστόμωσες,ο δοκιμαστής του Soundstage πρέπει να διέθετε σοβαρό μετρητικό εξοπλισμό ώστε να μην αράδιαζε νούμερα δια λόγους εντυπώσεων.
"...
High-powered amplifiers have become somewhat of a specialty at Musical Fidelity, whose founder, chief designer, and managing director, Antony Michaelson, has for years advocated realistic playback dynamics and sound-pressure levels. Michaelson is also a fine classical clarinetist who knows a thing or two about how dynamic, loud, and simply raucous live music can be. Rated at 200Wpc into 8 ohms, the M6i is indeed powerful, especially for an integrated, but the magic is in its ability to provide the current that a speaker’s woofer longs for. A good indication of this is the M6i’s power delivery into low impedances, which doubles into 4 ohms (400W), and again into 2 ohms (800W). In fact, MF claims that the M6i can pass 45 amps peak current. It’s perhaps not an arc welder, but darn close!

MF describes the M6i as “two monoblock power amps and a separate preamp, each with their own transformer windings and power supply.” Note that the preamp section is truly active, and not simply a volume control attenuating the signals sent to a high-gain power amplifier. Strangely, MF does not publish the M6i’s power THD, signal/noise, or frequency-response specifications, but does describe these figures for line input...
..."
Και για όσους δεν κατάλαβαν,δημοσίευε ο κατασκευαστής σαφείς και αναλυτικές προδιαγραφές αποκλειστικά για το...προενισχυτικό στάδιο.:)
Ιδού και το εργοστάσιον ισχύος.Τρέμε...Krell :roflmao:

1575533150686.png

Ως προς το άλλο σκέλος,θεωρώ ότι ήμουν σαφής:
"...ο Δεκεμβρισμένος μπορεί να είναι ασκούμενος στο χαβαλέ.Άλλοι πάλι,όχι και τόσο."
Υποτακτική η έγκλιση...

Last edited:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
View attachment 146119
μπααα...δε νομίζω...
αν με κάτι μοιάζει, πιο πολύ μου μοιάζει με γράφημα από τα δυναμικά περάσματα που ακούω όταν βάζω στο πικάπ κάποιο έργο κλασσικής!..αλλά αυτό και πάλι θα ήταν με smoothing 10db....:sneaky::sneaky::sneaky:
απλά το boom box που ακούς λόγω της υπερβολικής παραμόρφωσης σου προκαλεί παραισθήσεις!!:biggrin::biggrin::biggrin:
Πάρε κάτι της προκοπής ν' ακούς, και μετά βάλε και τις μετρήσεις σου να σε χαρούμε!!
Post automatically merged:

Τώρα με...αποστόμωσες,ο δοκιμαστής του Soundstage πρέπει να διέθετε σοβαρό μετρητικό εξοπλισμό ώστε να μην αράδιαζε νούμερα δια λόγους εντυπώσεων.
"...
High-powered amplifiers have become somewhat of a specialty at Musical Fidelity, whose founder, chief designer, and managing director, Antony Michaelson, has for years advocated realistic playback dynamics and sound-pressure levels. Michaelson is also a fine classical clarinetist who knows a thing or two about how dynamic, loud, and simply raucous live music can be. Rated at 200Wpc into 8 ohms, the M6i is indeed powerful, especially for an integrated, but the magic is in its ability to provide the current that a speaker’s woofer longs for. A good indication of this is the M6i’s power delivery into low impedances, which doubles into 4 ohms (400W), and again into 2 ohms (800W). In fact, MF claims that the M6i can pass 45 amps peak current. It’s perhaps not an arc welder, but darn close!

MF describes the M6i as “two monoblock power amps and a separate preamp, each with their own transformer windings and power supply.” Note that the preamp section is truly active, and not simply a volume control attenuating the signals sent to a high-gain power amplifier. Strangely, MF does not publish the M6i’s power THD, signal/noise, or frequency-response specifications, but does describe these figures for line input...
..."
Ιδού και το εργοστάσιον ισχύος.Τρέμε...Krell

View attachment 146121

Ως προς το άλλο σκέλος,θεωρώ ότι ήμουν σαφής:
"...ο Δεκεμβρισμένος μπορεί να είναι ασκούμενος στο χαβαλέ.Άλλοι πάλι,όχι και τόσο."
προφανώς ο γνώστης bhutiaς ξέρει καλύτερα από το περιοδικό...
συγνώμη που σ'αμφισβήτησα..όχι εγώ όμως..αυτός ο παλιοσυντάκτης του εν λόγω περιοδικού ονόματι Ron Doering.
Υ.Σ. μήπως μοιράζεστε τον ίδιο μετρητικό εξοπλισμό??
Υ.Σ.2 αυτός τουλάχιστον τον άκουσε!:smile:

Last edited:

Reaction score
12.260
Χωρίς καμιά διάθεση αντιπαράθεσης, άλλωστε ο Λέανδρος γνωρίζει τη συμπάθεια που του τρέφω και χωρίς να παινεύω το σπίτι μου, αλλά για μόλις 50W επιπλέον στα 8Ω και με πραγματικό διπλασιασμό ανά υποδιπλασιασμό αντίστασης, εδώ τα σωθηκά του 4BST:
1575534880731.png

Με 8 τρανζίστορ ενίσχυσης ανά κανάλι συν τα οδηγά και με συνοδευτικό χαρτί δοκιμών του κομματιού που έχει ο κάθε ιδιοκτήτης στα χέρια του, με υπογραφή του υπαλλήλου που έκανε τις μετρήσεις και όχι ενός περιοδικού ( δεν βρίσκω το χαρτί, αλλά ο δικός μου ξεκινάει το κλιπάρισμα πάνω απο τα 300W στα 8Ω ). Γι'αυτό αγαπώ Bryston.
(αν και 4x4700uf πυκνωτές ανά κανάλι μου φαίνονται λίγοι, μικροί. Όχι για να μη πείτε ότι δεν τον κράζω άμα λάχει ).

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι όσο είναι ο μετασχηματιστής για το ένα κανάλι στον Bryston, είναι ο Μ/Σ για τα δύο κανάλια του MF.
Λέανδρε, πάρε Bryston μπρε!!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.313

... τς τς τς...μεχρι το 21 (black jack) μπορω να μετρησω.. συνολο 20 δακτυλα και μια ουρα..
στο χωρο μου αβαδιστα και εχεμυθα πανω απολα..απο νημα σε νημα και απο κλαδι σε κλαδι.. και πλεων απο κλουβι σε κλουβι στο ζωολογικο κηπο..
-
Δραττομαι τις ευκαιριας, να αναφερω οτι σε προηγουμενο θεμα, ειμουν σχεδων βεβαιος οτι καποιος θα αναφεροταν στην σημαντικη λεπτομερια του Gyrodec, επι των χαρακτηριστικων του wow και flutter οτι οποιαδηποτε μετρηση του, ειναι σχετικη με το τροφοδοτικο και το εκαστοτε στησιμο, γι αυτο και ο μπαμπας του δεν ανεβαζει μετρησεις - κατι που γνωριζουν ακομα και οι μαιμουδες.
Ακολουθοντας ο Λεανδρος, το γνωστο μοτιβο επιχειρηματων -εχεις λαγο ? - εχω λαγο -εχει ουρα ? -εχεις λαγο, αντιλαμβανομαστε οτι ειναι μονοδρομος η φαρσικη αντιμετωπιση (ως μοντους οπεραντι) οπως μας εχουν διδαξει απο παλια στο Σαν Φαρσισκο (ας πουμε ενδεικτικα Τσερυ Ρουμπινης - Jerry Rubin), πολυ κουλτουρα και ταινιαι τεχνης ....
Βρισκω τελος πολυ πχιο ριζο-σπαστικο, να μιλας αστεια οταν μιλας σοβαρα, και σοβαρα οταν μιλας για αστεια - αναποδα απο την κοινη λογικη του παρ-αλογου (που λαμβανεται ως λογικη, και εχει εγκατασταθει στο λογιζμικο των ανθρωποειδων ανα το πλανητη) *χωρις να καθρεφτιζω καποιο μελος , ειναι ολικο το κακο μεγεθος*.
ουρανιο talkshow αθλιοτητας σας ακουμε........

Last edited:

Reaction score
12.260
Υ.Γ. Αυτό που πραγματικά με ενοχλεί με τη MF, είναι που καλούμαστε να πληρώσουμε ένα σκασμό λεφτά για να τα αποκτήσουμε και τα υλικά που βάζουν είναι άθλια, για να μη το πω διαφορετικά. Και καλά ότι βασίζονται στη σχεδίαση. Πήρα εγώ τον F25 και είχε noname ποτενσιόμετρο. Πριν καν μπει στο ρακ, αλλάχτηκαν στον αντιπρόσωπο πυκνωτές στα σημαντικά σημεία και το ποτενσιόμετρο με ένα alps μπλε.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.291
Υ.Γ. Αυτό που πραγματικά με ενοχλεί με τη MF, είναι που καλούμαστε να πληρώσουμε ένα σκασμό λεφτά για να τα αποκτήσουμε και τα υλικά που βάζουν είναι άθλια, για να μη το πω διαφορετικά. Και καλά ότι βασίζονται στη σχεδίαση. Πήρα εγώ τον F25 και είχε noname ποτενσιόμετρο. Πριν καν μπει στο ρακ, αλλάχτηκαν στον αντιπρόσωπο πυκνωτές στα σημαντικά σημεία και το ποτενσιόμετρο με ένα alps μπλε.
Γιατί,ισοπεδωτικέ...κοσμοναύτη;Αφού με τους Jamicon (ορίστε,΄΄τζάμι΄΄ όνομα και πράμα) θα χόρευες μέχρι και... τσάμικον. :roflmao:

Reaction score
12.260
... η Εμ Εφ, το κανει επιτηδες, εγω ετσι θα εκανα στη θεση της..
Πρόσεξε διαφορά. Bryston 1B προενισχυτής, δεκαετίας 70. Απο τότε λοιπόν η Bryston χρησιμοποιούσε Alps μαύρο. Κάτι που αρκετοί χαϊεντάδικοι κατασκευαστές ανακάλυψαν κάπου στη δεκαετία του 90 αν δεν κάνω λάθος. Τουλάχιστον ο ΗΧΟΣ εκείνη τη περίοδο ανέφερε ως προσόν την ύπαρξη της συγκεκριμένης σειράς ποτενσιόμετρων σε μηχανήματα.

Reaction score
11.217
NO NO NO NO
Oυδέν κακόν αμιγές καλού.
Post automatically merged:

Οποιος θέλει εδώ είμαι , αν συνδέσουμε τον τελικό μου 2χ300/8 2χ550/4 στα ηχεία του Λέανδρου θα τα κάνει πέρα δώθε , για λίγο, όπως κάνει ο σκύλος όταν πιάνει μια ταλαίπωρη γάτα, και μετά απλά θα τα πετάξει στην άκρη αφού θα τα έχει ξεσκίσει.
Τα δύο Proac της γυναίκας μου τα έφαγε ένα πρωινό κυριακής όσο πίναμε καφέ και ακούγαμε στην κουζίνα δυνατά , είναι η αλήθεια , David Bowey , σε άλλο δωμάτιο όμως το στερεο.
Τουλάχιστον εγώ με τα ενεργά "παιχνίδια" (σύμφωνα με κάποιον) που έχω για ηχεία, δεν φοβάμαι να τα βάλω τέρμα.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.313
@Αστονοτ Τζρ .. γενικα το μπλε ειναι για τα ρηχα εκει που πατας, το μαυρο παει πιο βαθια (στα απατα).. φτου μου μεσα για ακαουντ... να δεις το λεει και ενα τραγουδακι .. "the swallow drowned lose less than we"
.. ασχετο ... τους Ντανισορ Τζουνιορ τους ξερεις?
ναι εχει παρει και το ματι μου και το αυτι μου οτι παιζει ρολο το ποτενσιομετρο αλπς.. και οτι το μαυρο ειναι καλητερο.. βεβαια μιλας τωρα με ενα ον, που επιλεγει βαση μαυρο και χρωμα..

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.926
Members
38.263
Νεότερο μέλος
dnikol